Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny życzę Wam już teraz udanej zabawy wieczorem i szczęśliwego Nowego Roku :)

Zmykam zaraz na zakupy, potem robię żarcie, siebie na bóstwo :evil_lol: i uciekam do znajomych :p

Do zobaczenia za rok :eviltong:

Aaa... Jola, wycieraczki jakby co pozabieram sąsiadom w drodze na swoje piętro :eviltong:

Posted

Tobie też Klaudia życzę szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku :cunao:

To o Ciebie chodziło z tą wycieraczką? :crazyeye: w życiu bym się nie domyśliła:cooldevi:

Posted

Ale wszyscy ciekawi zakończenia Twojego świętowania nowego roku ;)

Cześć Klaudia, jak już tak pytają to ja ni będę :p ja bym fotki chętnie sobie pooglądała :)

Posted

Hej :p
Przyszłam zaspokoić Waszą ciekawość - otóż spać poszłam grzecznie do własnego wyrka :p

Impreza udana, najpierw "właściwa" u jednych znajomych, potem afterparty u drugich znajomych. Jedzenie dobre, nikt nie poległ, wszyscy dziś żywi. Nic tylko więcej spotkań w takim gronie :)

Tylko fotek brak - i psich i sylwestrowych.

Posted

Nie ma to jak spać we własnym wyrku, co nie Klaudia?;)
Teraz już dziewczyny nie będą miały co wspominać :lol:

Szkoda, że fotek nie ma. Już ROK nie dawałaś, więc się kobieto zmobilizuj!! :evil_lol:

Posted

[quote name='kiniaaa']Nie ma to jak spać we własnym wyrku, co nie Klaudia?;)
Teraz już dziewczyny nie będą miały co wspominać :lol:

Szkoda, że fotek nie ma. Już ROK nie dawałaś, więc się kobieto zmobilizuj!! :evil_lol:[/QUOTE]
No jasne, własne wyrko jest najlepsiejsze :p

Do fotek może i bym się zmobilizowała, ale jutro wracam do Olsztyna więc pewnie czasu nie będzie robić.

Posted

Cześć sylwestrowa Klaudio:eviltong:no to mówisz że wycieraczki tym razem nie były potrzebne:eviltong:

Jak już mowa o tych sprawach..kiedyś trochę za dużo na imprezie było hmm...i wiecie co chciałam zobaczyć jak to jest być blondynką.....poszłam do łazienki i wysmarowałam sobie włosy pastą do zębów:crazyeye:....hmmmm...trochę ręce opadają na samo wspomnienie:oops:

Posted

[quote name='agamewa']Cześć sylwestrowa Klaudio:eviltong:no to mówisz że wycieraczki tym razem nie były potrzebne:eviltong:

Jak już mowa o tych sprawach..kiedyś trochę za dużo na imprezie było hmm...i wiecie co chciałam zobaczyć jak to jest być blondynką.....poszłam do łazienki i wysmarowałam sobie włosy pastą do zębów:crazyeye:....hmmmm...trochę ręce opadają na samo wspomnienie:oops:[/QUOTE]

Aga, padłam jak to przeczytałam :evil_lol:

hej Klaudia:)
dobrze, że my nie musimy tak kombinować, chyba że z pastą do butów jakbysmy chciały na czarno :diabloti: :cool3:

Posted

[quote name='Pegaza']Jeny nie moglas jakos spedzic tego sylwka inaczej niz zwykle...n[B]ormalnie nuda jak poszlas spac do wlasnego wyrka[/B]:evil_lol:[/QUOTE]
Ja tam Kleo na tyle nie znam, myslisz, że u niej tak bywa...?;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Pegaza']Jeny nie moglas jakos spedzic tego sylwka inaczej niz zwykle...normalnie nuda jak poszlas spac do wlasnego wyrka:evil_lol:[/QUOTE]

Taaaa sama....Daria nam się tu oczy mydli tylko :evil_lol: :evil_lol:

Cześć Klaudia !! Wycieraczki oddałaś? [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif[/IMG]

Posted

[quote name='EkipaGusi']Witam w Nowym Roku samych wspaniałości zyczę :) piękne fotki i filmik fajny[/QUOTE]
Dzięki Aga i wzajemnie :p
[quote name='Asiaczek']Po super Sylwku, czas wrócić do prozy zycia. Miłej podróży do O.:)

Pzdr.[/QUOTE]
No niestety... ale od środy znów wolne :p Gdyby nie pisanie pracy i nauka do egzaminów... :roll:
A podróż minęła ok, ślisko na drodze zrobiło się dopiero pod koniec, ale dałam radę.
[quote name='tigrunia']Cze Klaudia
Super, że imprezY Ci się udały :loveu: Nie ma to jak dobra zabawa w Sylwka[/QUOTE]
A pewnie :p Oby do następnego co nie?
[quote name='agamewa']Jak już mowa o tych sprawach..kiedyś trochę za dużo na imprezie było hmm...i wiecie co chciałam zobaczyć jak to jest być blondynką.....poszłam do łazienki i wysmarowałam sobie włosy pastą do zębów:crazyeye:....hmmmm...trochę ręce opadają na samo wspomnienie:oops:[/QUOTE]
Oj Aga, no to poszłaś po bandzie fest :evil_lol:
[quote name='laurin']Cześc Klaudia

Podwójna imprezka? Super :)
Ale żadnej fotki nie masz???? napewno?

Aga i jak Ci było w blondzie :D ?[/QUOTE]
Na pewno, nikt nie miał aparatu (swoją drogą aż dziwne, ale może to i dobrze :eviltong:)

No właśnie Aga, jak wyglądałaś? :evil_lol:
[quote name='kiniaaa']hej Klaudia:)
dobrze, że my nie musimy tak kombinować, chyba że z pastą do butów jakbysmy chciały na czarno :diabloti: :cool3:[/QUOTE]
Hej :p
Mimo wszystko podaruję sobie takie eksperymenty, czarny to zdecydowanie nie mój kolor ;)
[quote name='Pegaza']Jeny nie moglas jakos spedzic tego sylwka inaczej niz zwykle...normalnie nuda jak poszlas spac do wlasnego wyrka:evil_lol:[/QUOTE]
A do czyjego miałam iść? :evil_lol: Przecież wiadomo, że własne jest najlepsze :p
[quote name='Asiaczek']Ja tam Kleo na tyle nie znam, myslisz, że u niej tak bywa...?;)

Pzdr.[/QUOTE]
Ja zawsze grzecznie wracam do siebie po imprezach :p Ale dziewczyny chyba ciągle mają nadzieję, że kiedyś wreszcie skończę na tej wycieraczce, bo już od zeszłego roku mi ją wróżą, a tu jak na złość zawsze je zawiodę :evil_lol:
[quote name='chrupcia']Hej Klaudia :)[/QUOTE]
Cześć :p
[quote name='*Jot*']Taaaa sama....Daria nam się tu oczy mydli tylko :evil_lol:

Cześć Klaudia !! Wycieraczki oddałaś? [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif[/IMG][/QUOTE]
Nie, nie oddałam... bo zostały na swoim miejscu :eviltong: