Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='slawi']Gratulacje Klaudia za ten drób i zoohigienę :multi:,
reszta też będzie pewnie dobrze:lol:[/QUOTE]
Dzięki :p
Musi być dobrze prędzej czy później, kto jak kto, ale zoot zawsze daje radę ;)

Idę zaraz oglądać "Hachiko", ciekawe czy się poryczę...?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Ja się poryczałam :roll: Jestem za miękka na takie filmy.[/QUOTE]
[quote name='Gucci13']ja też:roll: ale film jak najbardziej wart obejrzenia:loveu:[/QUOTE]
No to coś czuję, że bez drinka i fajki się nie obejdzie... Dobrze, że zaopatrzenie zrobiłam ;)

EDIT: No i obejrzałam... i zryczałam się jak głupia...

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :)

no tak kolokwium ;)
chciałam pooglądać ten film, ale nie lubie ściągać z internetu.. :roll:[/QUOTE]

Hachiko jest do obejrzenia w necie np. na zalukaj:)

Posted

[quote name='Princess_York']I jak film ? :) .[/QUOTE]
[quote name='tigrunia']I jak Ci się podobał film? Ja oglądałam na wakacjach .. też wyłam jak bóbr :shake: Strasznie smutna historia :-([/QUOTE]
Podobał, ale uryczałam się okrutnie...
[quote name='*Jot*']Cześć Klaudia i załoga psia :multi:
Co to za film i o czym ? Ja w ogóle nie w temacie :roll:[/QUOTE]
Cześć Jola :p
To jest film o psie, który odprowadzał codziennie swojego pana na pociąg a potem czekał na niego aż wróci, potem pan zmarł a pies nadal czekał - przez bodajże 10 lat :-(

Dziewczyny, od dziś mam wolne!! :multi: Muszę tylko w poniedziałek skoczyć do mojego promotora i koniec z zajęciami do nowego roku :p
I przemyślałam wystawę w Głogowie i jednak nie jadę - to bodajże 3 czy 4 dni przed moim egzaminem inżynierskim, więc niestety siła wyższa :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']
Dziewczyny, od dziś mam wolne!! :multi: Muszę tylko w poniedziałek skoczyć do mojego promotora i koniec z zajęciami do nowego roku :p
I przemyślałam wystawę w Głogowie i jednak nie jadę - to bodajże 3 czy 4 dni przed moim egzaminem inżynierskim, więc niestety siła wyższa :roll:[/QUOTE]
My też nie jedziemy do Głogowa...;)

Pzdr.

Posted

Ale Ci Klaudia fajnie! :) ja miałam mieć wolne od poniedziałku, ale nad zmienili że do środy chodzimy... :roll: tylko we wtorek ide roznościć kartki, a w środe jest wigilia klasowa więc w sumie już tych dwóch dni nie licze :cool3:

to teraz licze na multum zdjęć jak masz wolne :eviltong:

Posted

szkoda, ze cie w glogowie nie bedze :/ ale rozumiem powód :)
to w sumie obrona tuż tuż... będziemy kciuki trzymały :) a masz już plan co dalej? pół roku przerwy czy od razu bedziesz szła dalej?
Ja się zastanawiam nad Bydgoszczą, bo w lutym już cleoś jest zgłoszona na 2 wystawy... ale jeszcze mam czas na zastanowienie ;)

Posted

[quote name='Princess_York']Ja bym chciała go obejrzeć ,ale nie chce bo wiem że będę płakała ... eh :lol: .[/QUOTE]
Oj tam, poryczysz i przestaniesz ;) Ale film piękny.
[quote name='Connected']Witam się ;)
Gratuluję zdanych kolokwiów :) [SIZE=1]heh dziwnie to brzmi[/SIZE][/QUOTE]
Dzięki :p
[quote name='chrupcia']Ale Ci Klaudia fajnie! :) ja miałam mieć wolne od poniedziałku, ale nad zmienili że do środy chodzimy... :roll: tylko we wtorek ide roznościć kartki, a w środe jest wigilia klasowa więc w sumie już tych dwóch dni nie licze :cool3:

to teraz licze na multum zdjęć jak masz wolne :eviltong:[/QUOTE]
Oj fajnie :p Muszę się tylko jutro przejechać do Olsztyna do mojego promotora i potem już prawdziwy luz :) Pomijając pisanie pracy...
[quote name='Yoko2009']Cześć Klaudia jak to mozliwe że masz wolne i żadnych fotek nie widać:)
Pozdrawiamy sobotnie[/QUOTE]
[quote name='Pegaza']wlasnie !!![/QUOTE]
[quote name='Asiaczek']Właśnie;)

Pzdr.[/QUOTE]
Fotki może jutro jakieś wrzucę, muszę zawieźć ładowarkę do dziadka bo aparat nadal zdechły...
[quote name='karkakarka']szkoda, ze cie w glogowie nie bedze :/ ale rozumiem powód :)
to w sumie obrona tuż tuż... będziemy kciuki trzymały :) a masz już plan co dalej? pół roku przerwy czy od razu bedziesz szła dalej?
Ja się zastanawiam nad Bydgoszczą, bo w lutym już cleoś jest zgłoszona na 2 wystawy... ale jeszcze mam czas na zastanowienie ;)[/QUOTE]
No szkoda, ale trochę by się wypadało pouczyć do tego egzaminu ;) A co dalej jeszcze nie wiem, myślę o tym cały czas...
Mam nadzieję, że się zobaczymy w Bydgoszczy, chętnie poznam moją ulubienicę na żywo ;)

Posted

Cześć Klaudia!

Ja jeszcze jutro mam kocioł - ostatnie poprawy, zaliczenia, itd. Oby ten jutrzejszy dzień przeżyć to już będzie finito z nauką na ten rok :multi:

Już jest jutro, gdzie te zdjęcia! :mad:

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Klaudia!

Ja jeszcze jutro mam kocioł - ostatnie poprawy, zaliczenia, itd. Oby ten jutrzejszy dzień przeżyć to już będzie finito z nauką na ten rok :multi:

Już jest jutro, gdzie te zdjęcia! :mad:[/QUOTE]
Hej :p
Zdjęć nie ma, bo nie miałam kiedy zrobić. Dziś pojechałam do Olsztyna bo miałam zamiar iść do mojego promotora, ale okazało się, że konsultacji dziś nie ma. Więc w sumie zrobiłam sobie wycieczkę po nic, całe szczęście, że mój współlokator jechał dziś autem do domu to się z nim zabrałam zamiast czekać do jutra. I bardzo dobrze, bo jakbym znowu miała mieć takie przeboje z pociągami jak dziś, to chyba bym się pochlastała :roll: Chociaż w sumie tak niezupełnie po nic, przed wyjazdem połaziliśmy po centrum handlowym, co prawda nic nie kupiłam, ale porozglądałam się za prezentami dla rodzinki :p No i wracałam wioząc na kolanach 2 rybki :eviltong:
[quote name='karkakarka']Dawno Uli pokąpielowej nie było :placz:

miały być wystawowe foty ale nie dotarłyście i fot nie było:eviltong: Pokarz no ją w pełnej krasie:lol:[/QUOTE]
[quote name='Karolina.']O, Karina, dobry pomysł! :p

Klauuuuuuuuuuuuuudia czekamy :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
A wiecie, że chciałam jej wczoraj zrobić, ale nie zdążyłam jej wyprać. I nie wiem kiedy dam radę, bo w pracy mamy przedświąteczną "inwazję mocy" :roll: