*Jot* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Klaudia gratulacje,mądra dziewczyna Jesteś :multi: Quote
chrupcia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Cześć Klaudia :) gratuluje zdanego egzaminu i życzę kolejnych zdanych :p Quote
slawi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak to :że co :lol: Klaudia miałam dzisiaj terapie śmiechem dzięki Tobie, u Chmielewskiej było wypąkać, ale tam o czynność fizjologiczną chodziło i tak mi się jakoś skojarzyło :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='slawi']Jak to :że co :lol: Klaudia miałam dzisiaj terapie śmiechem dzięki Tobie, u Chmielewskiej było wypąkać, ale tam o czynność fizjologiczną chodziło i tak mi się jakoś skojarzyło :diabloti:[/QUOTE] Nieee, u Chmielewskiej chodziło o wykąpanie się...;), a to raczej nie jest czynnośc fizjologiczna;) Ale, fakt, cioteczna babka z Ameryki uzyła słowa "wypąkać"... Brawo Klaudia za dotychczasowe wyniki. Czekamy na następne pozytywne wyniki:) Pzdr. Quote
kiniaaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 hej Klaudia;) mnie to jutro czeka kolos i prezentacja brrr.... Quote
karkakarka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Klaudia :) No jeszcze trochę i semestr zamkniesz ;) Quote
*kleo* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='dysia-u']to "odpękać drób" też mnie urzekło[/QUOTE] O jak miło :p [quote name='*Jot*']Klaudia gratulacje,mądra dziewczyna Jesteś :multi:[/QUOTE] [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) gratuluje zdanego egzaminu i życzę kolejnych zdanych :p[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Brawo Klaudia za dotychczasowe wyniki. Czekamy na następne pozytywne wyniki:) Pzdr.[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='slawi']Jak to :że co :lol: Klaudia miałam dzisiaj terapie śmiechem dzięki Tobie, u Chmielewskiej było wypąkać, ale tam o czynność fizjologiczną chodziło i tak mi się jakoś skojarzyło :diabloti:[/QUOTE] Aha, no ja trochę nie w temacie ;) Nie mniej jednak fajnie, że rozbawiłam ;) U mnie "odpękać" w sensie, że napisać koło, poczekać na ocenę i ewentualnie mieć to z głowy :p [quote name='kiniaaa']hej Klaudia;) mnie to jutro czeka kolos i prezentacja brrr....[/QUOTE] Hej :p No to powodzenia w takim razie :) [quote name='karkakarka']Cześć Klaudia :) No jeszcze trochę i semestr zamkniesz ;)[/QUOTE] Cześć :p Oj zbliża się koniec dużymi już krokami... aż się boję ;) Quote
Pegaza Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Fotka "razem" tez mi sie podoba:loveu: [url]http://img210.imageshack.us/img210/2070/1001429edited.jpg[/url] No czilka juz widze tez robi sie gwiazda;) gratuluje zdanych egzaminow:) kujonka:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jak tam dzisiejsze egzaminy...? Pzdr. Quote
FREDZIU Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Fredzie gratuluja zdanych egzaminków:multi: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='FREDZIU']Fredzie gratuluja zdanych egzaminków:multi:[/QUOTE] Juz wiadomo, że dobrze poszły, tak? No to ja tez gratuluję:) Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Pegaza']Fotka "razem" tez mi sie podoba:loveu: [url]http://img210.imageshack.us/img210/2070/1001429edited.jpg[/url] No czilka juz widze tez robi sie gwiazda;) gratuluje zdanych egzaminow:) kujonka:eviltong:[/QUOTE] Zobaczymy jaka będzie z niej gwiazda jak w styczniu przyjdzie jej po ringu chodzić ;) [quote name='Asiaczek']Jak tam dzisiejsze egzaminy...? Pzdr.[/QUOTE] Dzisiaj mam wolne ;) A dziewczyny się chyba zapędziły trochę, egzaminy mam dopiero w styczniu, teraz to tylko kolokwia na zaliczenie :p Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No, kolokwia tez moga utrudnić zycie. A Tobie jak poszło dzisiaj...? Pzdr. Quote
laurin Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć Klaudia :) Przyłączam się do gratulacji i życzę od razu życzę powodzenia na kolejnych egzaminach ;) Quote
*kleo* Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Z ostatniej chwili - zoohigiena też do przodu :multi: Jeszcze tylko jutro... Quote
Karolina. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Super, gratulacje! :) Trzymam kciuki za jutro ;) Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Gratki i też trzymamy kciuki za dzisiaj:) Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Klaudia, egzamin, koło i tak gratki sie należą. Zawsze stres nagrodzony, prawda?:eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='*kleo*']Z ostatniej chwili - zoohigiena też do przodu :multi: Jeszcze tylko jutro...[/QUOTE]świetnie:)! Pzdr. Quote
chrupcia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Klaudia :) i gratuluje zdanego egzaminu ! :cool3: Quote
*kleo* Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Karolina.']Super, gratulacje! :) Trzymam kciuki za jutro ;)[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']Gratki i też trzymamy kciuki za dzisiaj:)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']świetnie:)! Pzdr.[/QUOTE] Dzięki :p [quote name='FREDZIU']Klaudia, egzamin, koło i tak gratki sie należą. Zawsze stres nagrodzony, prawda?:eviltong::eviltong:[/QUOTE] A no też prawda, chociaż ja tam się nie stresowałam ;) Nerwy to dopiero będą przed egzaminem z zoohigieny w styczniu... [quote name='Karolina.']I jak poszło? :)[/QUOTE] Nie wiem w sumie... Na drobiu wiem, że budowę jaja nie do końca dobrze narysowałam, ale reszta chyba ok ;) A z ekonomiki to ciemność widzę... [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) i gratuluje zdanego egzaminu ! :cool3:[/QUOTE] Kolokwium Kasiu, klokwium ;) Egzaminy za miesiąc ;) Quote
slawi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Gratulacje Klaudia za ten drób i zoohigienę :multi:, reszta też będzie pewnie dobrze:lol: Quote
Recommended Posts