Nati28 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Trzymam kciuki za Twoja prace :razz: i zajrzyj czasami do nas ;) Quote
slawi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Pozdrowienia dla dziewczynek:) Klaudia zaglądaj czasem do nas Quote
EkipaGusi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Klaudia , dasz radę :lol: głowa do góry , długopis w dłoń i dawaj czadu ( jaki masz temat ? ) Quote
kiniaaa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 hej Klaudia :multi: najgorzej jest zacząć, później pójdzie z górki zobaczysz :p trzymamy kciuki za Ciebie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Szybciej zaczniesz, szybciej skończysz;) Pzdr. Quote
*kleo* Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Cześć, wpadłam zameldować, że żyjemy :p Olsztyn zasypany, śniegu do połowy łydki. Dziewczyny nie chcą wychodzić, więc podkład poszedł w ruch ze zdwojoną siłą ;) Zrobiłam małe postępy w związku z moją pracą, sukcesywnie gromadzę protokoły z konkursów (a trochę tego jest, konkursy odbywają się na Mazurach od '95 r.), byłam u promotora i omówiłam z nim wstępnie najważniejsze kwestie i jutro przedstawiam wstęp i cel pracy na seminariach inżynierskich. Muszę jeszcze tylko prezentację w Power Poincie zrobić i niech się dzieje wola nieba ;) Wczoraj wykąpałam Ulcię i pokazałam moim współlokatorom bez papilotów, ich miny - bezcenne :evil_lol: A włos wydaje mi się znowu dłuższy :loveu: Chciałam Was poodwiedzać, ale dogo wariuje :-( No nic, będę musiała nadrobić kiedy indziej. Nie gadajcie za dużo, żebym ogarnęła :eviltong: Quote
slawi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 przypomnij Klaudia o czym piszesz , pewnie gdzieś było ale nie mogę znaleźć:shake: wytrwałości;) Quote
*kleo* Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='slawi']przypomnij Klaudia o czym piszesz , pewnie gdzieś było ale nie mogę znaleźć:shake: wytrwałości;)[/QUOTE] Temat mojej pracy to Konkursy ogarów, posokowców i gończych polskich na Warmii i Mazurach. [quote name='Asiaczek']Cieszę się, że jesteś! Pzdr.[/QUOTE] Mówiłam, że będę zaglądać, nie tak łatwo się całkowicie odciąć od dogo ;) Quote
ladyyork Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 :BIG:Wszystkiego najlepszego Klaudia:new-bday::tort: Quote
Karolina. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [SIZE=4]Wszystkiego najlepszego [/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
Nati28 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wszystkiego najlepszego!! :loveu::loveu: Duzo zdrowia (bo w tym wieku to już wiesz...:evil_lol:), szczęścia i spełnienia marzeń :):multi: Quote
tigrunia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 NK krzyczy, że ktoś tu ma dziś urodzinki :eviltong: Wszystkiego najlepszego Klaudia! :new-bday: Powodzenia w pisaniu pracy, sukcesów na wystawach i samych ślicznych wnuków Ci życzę :BIG: Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wszystkiego najlepszego 100 latek:tort::new-bday: Quote
karkakarka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 YO! Wszystkiego Najlepszego!!!! Piątki na obronie pracy! Zdrówka! Samych pierwszych miejsc na wystawach! Quote
kiniaaa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [B][COLOR="blue"]Klaudia, wszystkiego naaaaj naaaaj najlepszego! :new-bday: :laola: Sukcesów w wystawach, bo to przecież Twoje hobby :p[/COLOR][/B] Quote
Yoko2009 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej hej Klaudia, słyszałam, ze dzisiaj imprezka u Ciebie sie szykuje..... Duzo zdrówka, szcześcia i radości Tobie życzę, pociechy z małych dziewczynek a na wystawach jaknajwyzszych lokat:) Pozdrawiam Quote
EkipaGusi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Klaudia :lol: Życzę spełnienia najskrytszych marzeń związanych z życiem osobistym oraz tym hodowlanym :multi::multi::loveu::multi::B-fly::knajpa::cunao::beerchug::drinka: Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Klauduśka ! :multi: [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][B]Wszystkiego naj naj !!! :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 To i ja się dołączę do życze:) Sto lat, sto lat, sto lat... a w czasie tych 100 lat - samych radosnych dni:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O jeszcze mały off, dobrze? [url]http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15845924#post15845924[/url] Zapraszam! Pzdr. Quote
chrupcia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Klaudia też ma dzisiaj urodziny ?? ooo. Wszystkiego najlepszego :BIG: ;) Quote
Recommended Posts