Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, wpadłam zameldować, że żyjemy :p

Olsztyn zasypany, śniegu do połowy łydki. Dziewczyny nie chcą wychodzić, więc podkład poszedł w ruch ze zdwojoną siłą ;)

Zrobiłam małe postępy w związku z moją pracą, sukcesywnie gromadzę protokoły z konkursów (a trochę tego jest, konkursy odbywają się na Mazurach od '95 r.), byłam u promotora i omówiłam z nim wstępnie najważniejsze kwestie i jutro przedstawiam wstęp i cel pracy na seminariach inżynierskich. Muszę jeszcze tylko prezentację w Power Poincie zrobić i niech się dzieje wola nieba ;)

Wczoraj wykąpałam Ulcię i pokazałam moim współlokatorom bez papilotów, ich miny - bezcenne :evil_lol: A włos wydaje mi się znowu dłuższy :loveu:

Chciałam Was poodwiedzać, ale dogo wariuje :-( No nic, będę musiała nadrobić kiedy indziej. Nie gadajcie za dużo, żebym ogarnęła :eviltong:

Posted

[quote name='slawi']przypomnij Klaudia o czym piszesz ,
pewnie gdzieś było ale nie mogę znaleźć:shake:

wytrwałości;)[/QUOTE]
Temat mojej pracy to Konkursy ogarów, posokowców i gończych polskich na Warmii i Mazurach.
[quote name='Asiaczek']Cieszę się, że jesteś!

Pzdr.[/QUOTE]
Mówiłam, że będę zaglądać, nie tak łatwo się całkowicie odciąć od dogo ;)

Posted

NK krzyczy, że ktoś tu ma dziś urodzinki :eviltong:
Wszystkiego najlepszego Klaudia! :new-bday:
Powodzenia w pisaniu pracy, sukcesów na wystawach i samych ślicznych wnuków Ci życzę :BIG:

Posted

Hej hej Klaudia, słyszałam, ze dzisiaj imprezka u Ciebie sie szykuje.....
Duzo zdrówka, szcześcia i radości Tobie życzę, pociechy z małych dziewczynek a na wystawach jaknajwyzszych lokat:)
Pozdrawiam

Posted

Hej Klaudia :lol:
Życzę spełnienia najskrytszych marzeń związanych z życiem osobistym oraz tym hodowlanym :multi::multi::loveu::multi::B-fly::knajpa::cunao::beerchug::drinka:

Posted

O jeszcze mały off, dobrze?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15845924#post15845924[/url]

Zapraszam!

Pzdr.