Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*kleo*']Tina
[url]http://img4.imageshack.us/img4/6193/p1040959d.jpg[/url]
[/QUOTE]

Tina wygląda jakby myślala "wreszcie trochę spokoju" :evil_lol:
Super pościel :razz:

[quote name='*kleo*']
[url]http://img151.imageshack.us/img151/3804/p1040957u.jpg[/url] [/QUOTE]

Bucek gremlin :loveu: śmiesznota mała :lol:

[quote name='*kleo*']A ta mnie powaliła :evil_lol::evil_lol:
[url]http://img703.imageshack.us/img703/7530/p1040950.jpg[/url]
[/QUOTE]

Ulcia roztrzepaniec :loveu: za to Gracka z jaką gracją maszkieci :eviltong:
I jaki blask od dziewczyn bije :-o

[quote name='*kleo*']A cóż to za cudowny specyfik wynalazłaś? ;)[/QUOTE]

Też ciekawam :cool3:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)zaległości nadrobione,zdjęcia obejrzane:p dziewczyny super;)lecę dalej......[/QUOTE]
Cześc Aga :p
[quote name='megi82']witam w ten pochmurny dzionek...ale czytam,że ty juz dawno na nogach[/QUOTE]
Cześć :p
No niestety musiałam dziś szybko się zwlec z wyra :roll:
[quote name='Asiaczek']I co? Wstałaś i dojechaś do Olsztyna...?

Pzdr.[/QUOTE]
Wstałam, dojechałam i nawet już wróciłam ;) Ale oczywiście nie obyło się bez przygód...
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia
ja w sumie nie miałam lepiej 6.15 budzik... :roll:
ale jutro na drugą lekcje więc choć tą godzinke dłużej pośpie
dziewczyny zabierasz dalej ze sobą [/QUOTE]
Ja jutro już na 9:00 do salonu śmigam.
Dziewczyny zabieram, owszem, dziś akurat zostały bo jechałam tylko "na chwilę", w przyszłym tygodniu też zostaną na dwa dni, ale potem już jadą ze mną :p
[quote name='Connected']Cześć Klaudia :cool3: Widzę że ty od rana na nogach, nie zazdroszczę :eviltong:[/QUOTE]
Ehhh sama sobie nie zazdrościłam... Jakbym miała wstać na wystawę to co innego, ale tak to poracha :mdleje:
[quote name='jot11'][B][I]Cześć Klaudia !!
Dzięki za zdjęcia Tinki. :loveu:[/I][/B]
[URL]http://img4.imageshack.us/img4/6193/p1040959d.jpg[/URL] [B][I]Śliczna jest. :loveu:
Graculi już ładnie włoski odrosły.
Chi fajniutka,ona jeszcze rośnie czy już jest taka jak ma być?[/I][/B][/QUOTE]
Proszę bardzo :p
Odrosły? Bo ja tam nic nie widzę :shake:
Bucek już chyba taka zostanie jak jest.
[quote name='tuskazet']Tina wygląda jakby myślala "wreszcie trochę spokoju" :evil_lol:
Super pościel :razz:

Bucek gremlin :loveu: śmiesznota mała :lol:

Ulcia roztrzepaniec :loveu: za to Gracka z jaką gracją maszkieci :eviltong:
I jaki blask od dziewczyn bije :-o[/QUOTE]
Bo Tina przy tych wariatkach już chyba wymiękła na amen :evil_lol:
Bucek paskuda mała :eviltong:
Ulcia roztrzepana bo ona jeszcze taka trzpiota mała, zero powagi :evil_lol: Znajomym koniarzom przypomina takiego pociesznego źrebola, mi w sumie też ;)

Jak pisałam wyżej, moja jazda odbyła się z atrakcjami. No cóż, dawno nie jechałam pociągiem, więc jak już to zrobiłam to musiało coś wyskoczyć :roll: Do Olsztyna jazda ok, na zajęciach i spotkaniu z promotorem spoko, ale za to z powrotem kwitłam z kumpelą na dworcu pół godziny dłużej, bo nasz pociąg miał opóźnienie, a gratis dwa razy trzeba było spławiać pana żula, który natrętnie mendził o jedzenie - a czadziło od niego jabolem nieprzeciętnie :roll: A potem jeszcze godzinę czekałyśmy na stacji, na której miałyśmy przesiadkę, bo pociąg na nas nie zaczekał. A na tej stacji remont jest, więc kwitłyśmy kolejną godzinę na dworze, aż znajomy po nas autem nie przyjechał. Mam serdecznie dość pociągów na najbliższy czas :angryy:

Posted

Zdjęcia śpioszków podkołdrowych widziałam - cudne są :loveu: i nawet Tina się załapała :multi:

Przeżyć z pociągami nie zazdroszczę... właśnie to jest najgorsze - ci 'bywalcy' poddworcowi, te opóźnienia pociągów, brak jakichkolwiek informacji, jak się zapytasz o coś panią w kasie to albo cię zbywa, albo sama nie potrafi odpowiedzieć na pytanie :roll: Sama pociągiem kilka razy w życiu tylko jechałam, ale nasłuchałam się różnych takich opowieści :roll: [COLOR=LightBlue]To jest najgorsze, tym bardziej że jeśli będę chciała jeździć na wystawy to będę musiała pokochać ten środek lokomocji :roll: Już sobie współczuję...
[/COLOR]

Posted

Hahaha, nie zazdroszczę takich wrażęn...
U nac na Centralnym tez jest pełno takich menelków, co to nie wiadomo, o co im chodzi... brudnych, śmierdzących...
No, ale żebractwo i bezdomność nie jest karalne...

Pzdr.

Posted

[quote name='Karolina.']Zdjęcia śpioszków podkołdrowych widziałam - cudne są :loveu: i nawet Tina się załapała :multi:

Przeżyć z pociągami nie zazdroszczę... właśnie to jest najgorsze - ci 'bywalcy' poddworcowi, te opóźnienia pociągów, brak jakichkolwiek informacji, jak się zapytasz o coś panią w kasie to albo cię zbywa, albo sama nie potrafi odpowiedzieć na pytanie :roll: Sama pociągiem kilka razy w życiu tylko jechałam, ale nasłuchałam się różnych takich opowieści :roll: [COLOR=LightBlue]To jest najgorsze, tym bardziej że jeśli będę chciała jeździć na wystawy to będę musiała pokochać ten środek lokomocji :roll: Już sobie współczuję...
[/COLOR][/QUOTE]
Ja pociągami przemieszczam się od 4 lat i w sumie nie mogę aż tak narzekać, bo jakichś ogromnych kłopotów nigdy nie miałam. Połączenie do Olsztyna też mam całkiem-całkiem, ale wkurza mnie, że przewoźnicy nie potrafią się ze sobą dogadać i jeden pociąg na drugi nie poczeka, a pasażerowie Bogu ducha winni na tym cierpią :roll:
[quote name='Asiaczek']Hahaha, nie zazdroszczę takich wrażęn...
U nac na Centralnym tez jest pełno takich menelków, co to nie wiadomo, o co im chodzi... brudnych, śmierdzących...
No, ale żebractwo i bezdomność nie jest karalne...

Pzdr.[/QUOTE]
Ja ogólnie przeciwko bezdomnym nic nie mam, bo różne sytuacje się w życiu mogą zdarzyć - jeśli jest to bezdomny czysty, nieśmierdzący tanim winem i kulturalny. Ale jeśli podejdzie do mnie śmierdzący alkoholem z kilometra, brudny, zapijaczony menel, to niestety, ale no mercy, nie ma czego szukać.
[quote name='syla929'][URL]http://img219.imageshack.us/img219/497/p1040954.jpg[/URL]
Czyżby jakiś nowy lokator? A ja nic o tym nie wiem ?:)[/QUOTE]
Jaka ona tam nowa, dołączyła do stada w czerwcu :evil_lol:

Posted

Cze Klaudia :)
Ja też dość często korzystam z naszych fantastycznych kolei ;)
I nawet nie narzekam specjalnie. Co prawda ostatnio pociąg się popsuł w drodze i musiałam czekać ponad godzinę na następny, ale to jeszcze nie tragedia ;)
Moja córa to ma pecha ;) Zawsze żartuję, że publiczni przewoźnicy powinni wykupić specjalne ubezpieczenie jak Daria z nimi jedzie bo zawsze coś się przydarzy. A to pociąg się zapali, a to zepsuje a to ktoś pod pociąg się rzuci a w najlepszym wypadku autobus tylko stłuczkę zaliczy. Czasem aż boję się Ją puszczać samą ;)

Cieszę się, że zobaczymy się w niedzielę :)

Posted

[quote name='dysia-u']kurcze , a do Krakowa to nikt nie chce przyjechać buuuu
ja też z nikim z dogo nie stanęłąm oko w oko[/QUOTE]

hej hej
To tak Ula jak do Szczecina w czerwcu nikt nie chciał przyjechać :(:( Gdyby nie Nati i ja:):) na widowni to nikt nie reptezentowałby dogo hihihi

Posted

Cześć dziewczyny :)

Dzięki za kciuki :p Jestem ciekawa jak nam jutro pójdzie?

Żeby pusto nie było, to mam dwie fotki Bucka. Jakość kiepska, bo z telefonu, no ale są ;)
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/2068/zdjcie0171.jpg[/IMG]
[IMG]http://img602.imageshack.us/img602/6807/zdjcie0173.jpg[/IMG]

Poodwiedzam Was jeszcze i w sumie to niedługo idę spać, jutro 4:50 ruszamy :-o:evil_lol:

Posted

Jak z telefonu, to i tak super jakość, nie chcesz wiedzieć jakie zdjęcia robi mój telefon :evil_lol:

[URL]http://img261.imageshack.us/img261/2068/zdjcie0171.jpg[/URL]
Słodzinka z niej jest, słodki ma ten pysio :loveu:

[COLOR=LightBlue]3mam kciuki za jutro![/COLOR]