*Agnieszka* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Mawe']Witam wieczorkiem i mam pytanko. Jako,że masz doświadczenie w wystawianiu mam pytanie czy jak włos się już ciągnie po podłodze to podcinasz go wyrównując czy też nie. Elik ma sporą różnicę w długości włosa i zastanawiam się czy go nie wyrównać.[/QUOTE] Mogłabyś choć raz pokazać teraz Elik????? Quote
Mawe Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jutro z wystawy postaram się wstawić zdjęcia. Ale mam właśnie dylemat czy równać włos czy nie? Quote
*Agnieszka* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 No to czekamy....nie wiem poczekaj na odpowiedz Klaudii:) Quote
*kleo* Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='karkakarka']O Klaudia to ty tak jak ja w tym roku sie bronisz :roll: Ja też muszę się za moja pracę zabrać.... ech tyle, że u nas na uczelni to sami nie wiedzą czy bedziemy bronić pracy czy na wybrane pytania odpowiadać.[/QUOTE] A no bronię się... U nas ma być podobno na tej zasadzie, że ktoś tam będzie recenzentem i oceni pracę, może i jakieś pytania do niej będą. I jeszcze egzamin inżynierski mnie czeka... [quote name='Pegaza']A ja dzien dobry:)[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']I ja mówię "dzień dobry" :) I to takie słoneczne i ciepłe :)[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']i ja się witam słonecznie i na fotki zapraszam:)[/QUOTE] Dobry dobry :p [quote name='Mawe']Witam wieczorkiem i mam pytanko. Jako,że masz doświadczenie w wystawianiu mam pytanie czy jak włos się już ciągnie po podłodze to podcinasz go wyrównując czy też nie. Elik ma sporą różnicę w długości włosa i zastanawiam się czy go nie wyrównać.[/QUOTE] Szczerze to u Gracji nigdy nie miałam włosa takiego, żeby się ciągnął po ziemi, a Ulce dopiero rosną. Ale jeśli uda mi się uhodować u młodej taki włos, żeby się ciągnął, to na pewno wyrównam jej tak jak to mają psy na fotkach np. na yorklandzie :p Quote
Mawe Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dzięki za odpowiedź. Wgrywam fotki gdzie będzie mozna zobaczyć jaki teraz ma włos Elik - owszem długi ale taki cieniutki :( Quote
Karolina. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cześć Klaudia :) Masz jakieś fotki dziewczyn? Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='karkakarka']Hej Klauducha :D Daj Ulcie :D[/QUOTE] [quote name='Karolina.']Cześć Klaudia :) Masz jakieś fotki dziewczyn?[/QUOTE] Nie mam, muszę porobić ;) [quote name='Viky i Ja']Cze Laski :)[/QUOTE] [quote name='dagos1']Cze laski, chcemy fotki.[/QUOTE] Cześć :p Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oooo mam nocne towarzystwo :multi::):multi: Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']Oooo mam nocne towarzystwo :multi::):multi:[/QUOTE] Cześć Marzka :p No masz, ale niestety nie na długo. Zaraz spadam spać, właśnie wróciłam do domu bo opijaliśmy ciążę koleżanki, a wcześniej cały dzień na nogach, więc zaraz zmykam :p Całe szczęście, że jutro niedziela ;) Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja też zaraz zmykam do wanny ;) Ale i tak miło, że się pojawiłaś nawet na chwilkę ;) Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ja też zaraz zmykam do wanny ;) Ale i tak miło, że się pojawiłaś nawet na chwilkę ;)[/QUOTE] To było silniejsze ode mnie. Trzeba sprawdzić co się na dogo dzieje ;) Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='*kleo*']To było silniejsze ode mnie. Trzeba sprawdzić co się na dogo dzieje ;)[/QUOTE] Czyżby lekki nałóg :evil_lol: ??? Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']Czyżby lekki nałóg :evil_lol: ???[/QUOTE] Oj chyba już nie taki lekki :evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='*kleo*']Oj chyba już nie taki lekki :evil_lol:[/QUOTE] Nie chciałam być brutalna ;) Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']Nie chciałam być brutalna ;)[/QUOTE] Chyba że ;) Ale myślę, że większość z nas tak ma, że jak jest chwila czasu i sił starcza to tu zagląda :evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='*kleo*']Chyba że ;) Ale myślę, że większość z nas tak ma, że jak jest chwila czasu i sił starcza to tu zagląda :evil_lol:[/QUOTE] Oj chyba tak ;) Dogo zdecydowanie uzależnia :evil_lol: Quote
*kleo* Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Viky i Ja']Oj chyba tak ;) Dogo zdecydowanie uzależnia :evil_lol:[/QUOTE] Całe szczęście, że to nieszkodliwe uzależnienie ;) Quote
Marzena* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Chyba masz znowu skrzynkę zapchaną ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oj uzależnia zdecydowanie!!!ale u Was dziewczyny jak zobaczyłam tę godzinę w której Wy jeszcze pisałyście to zrobiłam tak:crazyeye: Quote
Recommended Posts