Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karola to nie o takie kręcenie chodzi jak u Luckiego..:)

co do tego że po ścięciu włos sie kręci to tez bym nie uwierzyła, ale widziałam i jest na prawdę jeden loczek.
fryzjerka tez mi powiedziała że to czasami możliwe że włos po ścięciu się skręci.
wiem że wygląd nie najważniejszy, oczywiście się zgadzam, ale jednak wolałabym żeby miał proste. jak zetnę to zobacze, ale cały czas zastanawia mnie to kręcenie po scięciu, dlatego dopytuje i gdzie cos znajdę to czytam.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Gapo ty jedna.... hehe za złotówkę to i ja bym wzięła hehe[/QUOTE]

aż poszłam popatrzeć i są:evil_lol:
nawet u tej samej allegrowiczki [url]http://www.allegro.pl/item1113612903_skarpetki_dla_psa_i_kota_rozm_s_mushroom_grren.html[/url]

Posted

Kasiu, zrobisz jak uważasz, musisz się sama zastanowić i to przemyśleć ;)

[quote name='laurin']aż poszłam popatrzeć i są:evil_lol:
nawet u tej samej allegrowiczki [URL]http://www.allegro.pl/item1113612903_skarpetki_dla_psa_i_kota_rozm_s_mushroom_grren.html[/URL][/QUOTE]

Skarpetki po złotówce...

A przesyłka 19zł :diabloti:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Kasiu, zrobisz jak uważasz, musisz się sama zastanowić i to przemyśleć ;)

A przesyłka 19zł :diabloti:[/QUOTE]

nono:evil_lol: to jest allegro właśnie :roll:
ale można listem za dyche ;)
ona jeszcze ma kokarki gumki itp więc coś można domówić i się jakoś łagodzi tą przesyłke ;) tak sobie zawsze to tłumaczę:evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny :p
Dzisiaj zrobiłam eksperyment i wpakowałam Ulcię w gumki tak, gdzie docelowo będą wiązane papiloty. Zero reakcji, jakby w ogóle ich nie miała na sobie :)
Gorzej z Bućką, wszystko Uli z pyska i klaty pościągała, jak będzie tak robić z papilotami (a na bank będzie) to ja osiwieję :roll: na Tinę i Grację krzyknę to zostawiają, z resztą one nie mają zapędów, żeby ciągnąć za włosy, ale ten mały szatan mnie dobija...

Posted

Cześć Klaudia:) to dobrze że Ula nie zwraca na to uwagi! :multi: gorzej z Bucią :lol: widocznie Ula stworzona jest do takich zabiegów, a Bucia do Twojej komplikacji :p :D

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hihi, Bucia niezła jest :evil_lol: :loveu: Ma dziewczyna charakterek :evil_lol:

Klaudia daj jakieś zdjęcia, bo dawno nie było :eviltong: ;)[/QUOTE]
Nie mam na razie żadnych nowych. Ale przecież były w poniedziałek :eviltong:
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia:) to dobrze że Ula nie zwraca na to uwagi! :multi: gorzej z Bucią :lol: widocznie Ula stworzona jest do takich zabiegów, a Bucia do Twojej komplikacji :p :D[/QUOTE]
Tylko żeby ta komplikacja nie skutkowała wydartym włosem :roll:
A Ula chyba ma to w genach :eviltong: Ona się wręcz cieszy jak jej ubranko zakładam i skarpety, ale tak poważnie to pewnie dlatego, że wtedy wszyscy ją chwalą ;)
[quote name='agamewa']Cześć Klaudia:)no właśnie to podgryzanie jest najgorsze!!![/QUOTE]
Czyżby maluch już też się dawał we znaki papilotom Westerna? :evil_lol:
[quote name='karkakarka']hehe charakterna Bućka :)
Tolka czasami ciągnie Cleo za papilota na wąsach i na czubku głowy...[/QUOTE]
Jak Gracja nosiła papiloty to Tina też ją podgryzała, ale bardziej tylko łapała niż ciągnęła, żeby zerwać. A ten diabeł uszaty od razu Ulce ściąga :roll:
[quote name='Pegaza']Klaudia powiedz bratu by zrobil porzadek z Bucka;)
hehe szatanica mala..a moze zazdrosci:evil_lol: przyczep jej tez jednego heheh ino ze nie ma gdzie;)[/QUOTE]
Taaa jemu to można gadać, jak siedzi przed tv albo kompem to ślepe i głuche jest.
A Buci to chyba na ogonie zawinę, albo na uszach jak porosną :evil_lol:

Ze spaceru wróciłam, dziołchy wybiegane, kolacja zjedzona, chwilę jeszcze poczekam niech się uleży i idę Grackę prać.

Posted

[quote name='Pegaza']Klaudia wez mi Livke bo dzis juz nie mialam sil na jeszcze jedno kapanie..[/QUOTE]
Wzięłabym, ale ja na to jedno nie mam mocy. Ale się zmuszę, bo jak nie dziś to potem będzie ciężko...

Posted

[quote name='chrupcia']Musisz wytłumaczyć Buci że nie wolno papilota, on jest nie dobry ;)
a zdjęcia były w poniedziałek, a dzisiaj jest ŚRODA! :p[/QUOTE]
Tłumaczyłam, ale ona chyba wie swoje. Zobaczymy jak to dalej wyjdzie, nie chciałabym ich izolować.

Na fotki nie mam weny, może jutro coś stworzę ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Tłumaczyłam, ale ona chyba wie swoje. Zobaczymy jak to dalej wyjdzie, nie chciałabym ich izolować.

Na fotki nie mam weny, może jutro coś stworzę ;)[/QUOTE]
Jakbyś ich miała izolować (?) tak to sie chyba nie da w jednym domu ;)

trzymam za słowo w spawie zdj. :)

Posted

[quote name='chrupcia']Jakbyś ich miała izolować (?) tak to sie chyba nie da w jednym domu ;)[/QUOTE]
Jakby trzeba było to coś by się wymyśliło ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć dziewczyny :p
Dzisiaj zrobiłam eksperyment i wpakowałam Ulcię w gumki tak, gdzie docelowo będą wiązane papiloty. Zero reakcji, jakby w ogóle ich nie miała na sobie :)
Gorzej z Bućką, wszystko Uli z pyska i klaty pościągała, jak będzie tak robić z papilotami (a na bank będzie) to ja osiwieję :roll: na Tinę i Grację krzyknę to zostawiają, z resztą one nie mają zapędów, żeby ciągnąć za włosy, ale ten mały szatan mnie dobija...[/QUOTE]
Fajny ten szatanek :p
Ale ubaw masz , ja to bym w pewnej chwilii pier....lca dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Borówka16']Fajny ten szatanek :p
Ale ubaw masz , ja to bym w pewnej chwilii pier....lca dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ja codziennie dostaję, ale nie zamieniłabym tych wariatek na nic innego :p

Jednak znalazłam wenę, co prawda tylko na jedną fotkę, ale zawsze ;)

Takiej Gracji dawno tu nie było ;)
Pomimo obdartych wąsów i braku papilotów ona jednak potrafi jeszcze być ładna :p (przynajmniej jak dla mnie ;))
[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/391/p1040184n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agamewa'][URL]http://img210.imageshack.us/img210/391/p1040184n.jpg[/URL]
Wow ale ślicznotka z niej teraz z niej panna taka wyczesana-ślicznie[/QUOTE]
Hehe aż jak nie moja codzienna rozczochrana Gracula nie? :eviltong:
[quote name='Aga&Dakar']Cześć Kaludia. Gracka śliczna. Bucia to mała diablica...Moje dziecię namawia mnie na cziłkę...;-)[/QUOTE]
Dzięki :p
O tak, Bucia to diabeł okrutny. Całe szczęście, że sympatyczna i widać, że mądre to to, bo inaczej chyba byśmy się jednak nie dogadały :diabloti: