Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja w każdym razie wierzę że ci się uda :D
Jak byzś nie spróbowała, to pewnie później byś żałowała. A jak już złożysz papiery to kiedy będziesz wiedzieć czy się udało?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']
Gadaj z moim bratem, to jego pies :eviltong: I tak już krzyczał, że wstawiam jego cziłki zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE]

Haha, Klaudia, jak tak możesz :eviltong: Wstawiać zdjęcia psa brata, i to bez pytania o nieeee podpadziocha :diabloti:

Klaudia 3mam kciuki za wetę! Mnie przeraża ilość nauki jaka tam jest, z tego co się naczytałam :shake:

Posted

[quote name='karkakarka']ja w każdym razie wierzę że ci się uda :D
Jak byzś nie spróbowała, to pewnie później byś żałowała. A jak już złożysz papiery to kiedy będziesz wiedzieć czy się udało?[/QUOTE]
Jak składałam 3 lata temu to chyba w sierpniu jakoś były wyniki, nie wiem czy się coś zmieniło :eviltong:
[quote name='Karolina&Lucky']Haha, Klaudia, jak tak możesz :eviltong: Wstawiać zdjęcia psa brata, i to bez pytania o nieeee podpadziocha :diabloti:

Klaudia 3mam kciuki za wetę! Mnie przeraża ilość nauki jaka tam jest, z tego co się naczytałam :shake:[/QUOTE]
I tak byłam miła, że go o tym poinformowałam :evil_lol:

Fakt, nauki jest że tak powiem w pip :roll: o wiele więcej niż u mnie na zoot...

Posted

Ja mam "pod soba" weta i mi pani opowiadała że ona codziennie nad książkami a inni imprezki itp. i co ? .
Ona jest wetem a inni nie :diabloti: . Troche tego jest . Mnie przeraża chemia bo jednak troche jej tam jest .
Ale Klaudia da rade :)

Posted

Daria dobrze, że zapytałaś bo ja też nic nie kumałam a wstyd mi było się przyznać ;)
Nawet nie wiedziałam, że maturę można poprawiać jeśli się ją zdało.
A najbardziej mnie zmyliło to, że wiedziałam, że Klaudia studiuje a tu a maturze piszą :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Ja trzymam kciuki żebyś dostała się na weterynarię:)

nie wiedziałam że tam tak trudno sie dostać...[/QUOTE]
To w końcu medycyna, tyle że weterynaryjna ;)
[quote name='Princess_York']Ja mam "pod soba" weta i mi pani opowiadała że ona codziennie nad książkami a inni imprezki itp. i co ? .
Ona jest wetem a inni nie :diabloti: . Troche tego jest . Mnie przeraża chemia bo jednak troche jej tam jest .
Ale Klaudia da rade :)[/QUOTE]
No właśnie - inni mają problemy, żeby znaleźć pracę, a dla weterynarza zawsze się znajdzie. Przecież prywatne gabinety to tylko jakiś procent zatrudnienia wetów.
Po zootechnice niestety tak różowo nie jest...
[quote name='Viky i Ja']Nawet nie wiedziałam, że maturę można poprawiać jeśli się ją zdało.[/QUOTE]
Można, od czasu jak weszła nowa matura jest możliwość poprawiania przez 5 lat od napisania pierwszej. Czyli na upartego jakby ktoś chciał to by sobie mógł 6 razy pisać :evil_lol:
[quote name='Pegaza']No widzi widzi a zara pewnie Jola dolaczy ze ona tez tego nie kumala haha[/QUOTE]
[quote name='Viky i Ja']Zdziwie się jak nie dołączy :evil_lol:[/QUOTE]
A tu Joli nie ma :eviltong:

Kurde, widzę że mnie największy ruch na dogo ominął :roll:
Ale też się nagadałam, kolega przyjechał pogadać niby na chwilę, a że trochę się nie widzieliśmy to do opowiadania było sporo i dopiero wróciłam :evil_lol:

Posted

o kurcze to fajnie z z tą maturą zrobili :)
Ja też nie wiedziałam o co chodzi ale nie chciałam się wygłupić:roll:

Przyszłam się przywitać[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/80D.gif[/IMG]

Posted

No tak, na medycyne też trudno się dostać, mam przykład u siebie w domu, taki kujon z mojej siostry, od 4klasy, do końca liceum same świadectwa z paskiem...:D, a nie przyjęli jej tutaj na medycyne tylko na pielęgniarstwo, robiła rok i sie wypisała po czym powędrowała do naszych sąsiadów się uczyć:D koło jej uczelni jest też weterynaria, jak chcesz Klaudia to do sąsiadów jedź się uczyć:D

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam słonecznie i kawowo:)[/QUOTE]
[quote name='Borówka16']Hej z rana :loveu:[/QUOTE]
Hej hej :p
[quote name='laurin']o kurcze to fajnie z z tą maturą zrobili :)
Ja też nie wiedziałam o co chodzi ale nie chciałam się wygłupić:roll:

Przyszłam się przywitać[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20happy/80D.gif[/IMG][/QUOTE]
Ci co piszą teraz to i tak już mają gorzej, bo matma obowiązkowa. A ja nie dość, że obowiązkowy miałam tylko polski, a jaki język obcy i reszta i na jakim poziomie to już był już tylko mój wybór, to jeszcze mój rocznik miał tą śmieszną amnestię :evil_lol:
[quote name='chrupcia']No tak, na medycyne też trudno się dostać, mam przykład u siebie w domu, taki kujon z mojej siostry, od 4klasy, do końca liceum same świadectwa z paskiem...:D, a nie przyjęli jej tutaj na medycyne tylko na pielęgniarstwo, robiła rok i sie wypisała po czym powędrowała do naszych sąsiadów się uczyć:D koło jej uczelni jest też weterynaria, jak chcesz Klaudia to do sąsiadów jedź się uczyć:D[/QUOTE]
Hehe już to wyśledziłam, że siostra wywędrowała, i powiem Ci, że gdyby mnie tu nic nie trzymało, to też bym się skusiła.

Posted

[quote name='*kleo*']Hehe już to wyśledziłam, że siostra wywędrowała, i powiem Ci, że gdyby mnie tu nic nie trzymało, to też bym się skusiła.[/QUOTE]
hehe szybka jesteś:) ona jest zadowolona, ale najgorsza to ta granica i akademik ma "cudowny", tylko sobie pokój ładnie odnowiła:)

Posted

Tak se mysle co tu zagadac..maturowiczko i studentko;) a wlasnie wczoraj to juz mi podpadlas o 2 w nocy na necie siedziec to raz a dwa ponoc przez kolege tak pozno trafilas na dogo..:eviltong:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cześć Klaudia wieczorowo :p:lol::p[/QUOTE]
Cześć Marzka :p
[quote name='niunka04']Pewnie kochana próbuj!!! bardzo możliwe że się dostaniesz u mnie kol z 59% dostała się na weterynarie w zeszym roku... Bardzo dobry wynik moim zdaniem[/QUOTE]
Tylko pytanie co jeszcze zdawała, na jakim poziomie i na ile % jej się udała ta reszta, ale zawsze to jakaś większa nadzieja :lol:
[quote name='Pegaza']Tak se mysle co tu zagadac..maturowiczko i studentko;) a wlasnie wczoraj to juz mi podpadlas o 2 w nocy na necie siedziec to raz a dwa ponoc przez kolege tak pozno trafilas na dogo..:eviltong:[/QUOTE]
A o 2 w nocy nie wolno? A Marzka zazwyczaj o takich porach się pojawia :evil_lol:
No przez kolegę, się zagadaliśmy trochę :p ale to już standard jak się widzimy.

Posted

[quote name='Pegaza']Marzka juz jest na odwyku a teraz widze ze Ty ja godnie zastapisz:evil_lol:
tere fere zagadalismy sie taa:cool1:[/QUOTE]

No przecie ktoś mnie musi zastąpić ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Marzka juz jest na odwyku a teraz widze ze Ty ja godnie zastapisz:evil_lol:
tere fere zagadalismy sie taa:cool1:[/QUOTE]
No nie wiem, Marzka jest niezastąpiona w swoich nocnych dyżurach. A ja niedługo też odwyk od trybu nietoperza, trza porobić trochę w salonie ;)
No oczywiście, że zagadaliśmy. To mój dobry kumpel od 5 lat, znamy się jak łyse konie, co z takim robić jak nie gadać :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']No nie wiem, Marzka jest niezastąpiona w swoich nocnych dyżurach. A ja niedługo też odwyk od trybu nietoperza, trza porobić trochę w salonie ;)
No oczywiście, że zagadaliśmy. To mój dobry kumpel od 5 lat, znamy się jak łyse konie, co z takim robić jak nie gadać :evil_lol:[/QUOTE]

Ooo dzięki Klaudia, ale muszę zastępstwa szukać ;) Odwyk to odwyk :evil_lol:

Ty się pytasz co z kolegą można robić ??? ;) Nie ściemniaj, że nie wiesz :evil_lol: