*kleo* Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy, my tez cierpimy na chroniczny brak czasu, a do tego dg jeszczer nam utrudnia!!!!!!!!!!!!!!!!1[/QUOTE] [quote name='Nati28']czesc dziewczyny :)[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy śliczną Grację :)[/QUOTE] [quote name='jot11']Witam serdecznie w czwartek :multi:[/QUOTE] Witamy :lol: [quote name='Truska34']Cześć Wam! Albo do was dawno nie zaglądaliśmy, albo zdjęcie Gracji z właścicielką przegapiliśmy. Nie ważne. Dzisiaj zaległości zostały nadrobione. No no, nie wiem, która ładniejsza. A swoją drogą miło poznać z kim się pisze. Pozdrawiamy Was słonecznie![/QUOTE] Gracja ładniejsza, bez dwóch zdań :evil_lol: Jutro pakuję się w auto i jadę do domu, więc może jakieś zdjęcia się w końcu pojawią :multi: Quote
iwa63 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='...::Basia::...']Hej A mozesz jeszcze raz wstawić tego linka albo napisać w jakim to jest bo przez to nowe dogo nie chce sie otworzyć?[/QUOTE] Witamy czwartkowo piekną Grację No właśnie ja mam to samo:shake: Quote
*kleo* Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='Pegaza']Dobry wieczor panienki;)[/QUOTE] Witamy :p [quote name='iwa63']Witamy czwartkowo piekną Grację No właśnie ja mam to samo:shake:[/QUOTE] Mogę, mogę, pewnie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147422-KradzieA-psa[/URL] dajcie znać czy działa. A tak poza tym, skoro póki co nie mam zdjęć Gracji, to pokażę Wam Tinę w całej okazałości :p Co prawda zdjęcie jest z zeszłego roku, kiedy była w trochę lepszej kondycji (aktualnie trochę jej się przytyło), ale dobrze ją widać :p [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4733/imgtina183.jpg[/IMG] I jak Wam się podoba? Przyjmę wszelką krytykę, ludzie zazwyczaj twierdzą, że jest brzydka, doceniają ją tylko prawdziwi miłośnicy pinczerów :evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witamy i gratulujemy akcji niemal detektywistycznej :) Szczęście, że sunia trafiła do Was i dzięki Waszej dociekliwości mogła wrócić do domu :) Jeszcze raz GRATULUJĘ :) Quote
*Jot* Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy i gratulujemy akcji niemal detektywistycznej :) Szczęście, że sunia trafiła do Was i dzięki Waszej dociekliwości mogła wrócić do domu :) Jeszcze raz GRATULUJĘ :)[/QUOTE] Cześć w piatek :multi: Równiez gratuluję .Reakcja Twoja i Mamy jest godna pochwały :loveu: Myślę,że nie wszyscy by się tak zachowali. Pozdrawiam :loveu: Quote
*kleo* Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy i gratulujemy akcji niemal detektywistycznej :) Szczęście, że sunia trafiła do Was i dzięki Waszej dociekliwości mogła wrócić do domu :) Jeszcze raz GRATULUJĘ :)[/QUOTE] Już się z nas znajomi śmiali, że W11 w salonie odstawiłyśmy :evil_lol: [quote name='jot11']Cześć w piatek :multi: Równiez gratuluję .Reakcja Twoja i Mamy jest godna pochwały :loveu: Myślę,że nie wszyscy by się tak zachowali. Pozdrawiam :loveu:[/QUOTE] Oj niestety nie wszyscy, jak ludzie się dowiadywali o całym zajściu to niektórzy mówili, że chyba by przemilczeli sprawę... :roll: [quote name='Doti1986']Dla mnie jest śliczna :)[/QUOTE] Taki komentarz w jej stronę to ewenement :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Fajnie ze mogla wrocic malenka do swoich wlascicieli.. ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji gdyby tak moim sie to przytrafilo.. a co do Tiny nie znam sie na tej rasie...ale uszy mają spore:) Quote
charlotta Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witamy serdecznie weekandowo. Nadrabiamy zaległości z tygodnia ;) Tina na fotce śmiesznie wyszła taka szczuplutka większość pinczerków jakie widziałam zawsze "przerażały " mnie :D swoją "kulkowatością " bo przeważnie nieco zatuczone przez właścicielki . Nowe dogo też mnie "przeraziło" i kolorystyką i narazie bałaganem - o większość linków nie działa :( ale może to jeszcze wróci do noprmy a nad kolorami popracują . Pozdrawiamy weekandowo. znalazłam ten link , czytałam tę akcje , jesteś czujna i b. dobrze bo psiak wrócił do domu. Super. Quote
iwa63 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Akcja z pieskiem super ja bym zrobiła to samo GRATULUJE A Tinka jest urocza ,każda rasa ma coś w sobie,ja jestem przyzwyczajona do takich ,,sarenek'' bo od dziecka były u mnie w domu latlerki a to podobna rasa:evil_lol: ostatnia suczka żyła 17 lat Quote
Marzena* Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cześć Detektywie :) Z wrażenia po lekturze "W11" zapomniałam napisać, że Tinka jest śliczna. I to zupełnie serio. Ma w sobie to coś, no i te uchole - bezbłędne :) Quote
*kleo* Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Witamy się ze wszystkimi serdecznie :lol: Oj dziewczyny wiecie co, jak pech to pech, pojechałam do domu i chciałam przy okazji zdjęcia z domowego kompa powklejać, a on jak na złość się zepsuł na śmierć :angryy: No ale zrobiłam kilka, co by tu tak pustką nie ziało i oto są :p Gracja na swoim "legowisku" (a obok moja poducha :eviltong:) [IMG]http://img52.imageshack.us/img52/3532/p1020940.jpg[/IMG] i w "budzie" pod stolikiem od drukarki :p [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5366/p1020944o.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1244/p1020946z.jpg[/IMG] Ale sobie wczoraj spacer zafundowałyśmy :lol: 2 godziny w parku, Gracka jak wróciła to poszła spać od razu, i tak fajnie śmierdziała ziemią, bo z Tiną wszystkie parkowe kretowiska rozkopały :evil_lol: I piękne aporty nam wychodziły, w ogóle nie licząc kilku sytuacji z bezmyślnymi ludźmi to spacer super :loveu: Tylko zdjęć niestety nie ma, ale mając w rękach 2 smycze i kliker miejsca na aparat zabrakło. Quote
dysia-u Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jeszcze wieczorem zaglądamy do was i mówimy ze fotki świetne. Ja też uwielbiam ten zapach pól i ziemi jaki przynosimy ze sobą ze spaceru. Taki spacer po bezdrożach kochamy najbardziej Quote
Marzena* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol: Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;) Quote
*Jot* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Viky i Ja']Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol: Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;)[/QUOTE] Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu: Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marzena* Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='jot11']Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu: Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] W sumie racja, tylko fryzjerka z Carmen raczej marna :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='dysia-u']jeszcze wieczorem zaglądamy do was i mówimy ze fotki świetne. Ja też uwielbiam ten zapach pól i ziemi jaki przynosimy ze sobą ze spaceru. Taki spacer po bezdrożach kochamy najbardziej[/QUOTE] Taaaak, to jest to, co tygryski lubią najbardziej :loveu: [quote name='Nati28']Sliczna Gracja:loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :p [quote name='Viky i Ja']Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol: Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;)[/QUOTE] A papiloty i tak szczylek będzie chciał zerwać, one są dla szczeniorów baaaardzo kuszące z tego co zaobserwowałam :evil_lol: [quote name='jot11']Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu: Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] [quote name='...::Basia::...']Hej Gracja śliczna:loveu:[/QUOTE] Też dziękujemy :p Oj kobity moje, chyba nam się cieczka zbliża, Gracja sika jak najęta... Mam coraz więcej obaw, a gratis nie możemy dojść z moją rodzicielką do porozumienia w kwestii reproduktora... :mad: Masakra :roll: Quote
...::Basia::... Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czyli chcesz ją już teraz dopuszczać? Quote
Recommended Posts