Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy, my tez cierpimy na chroniczny brak czasu, a do tego dg jeszczer nam utrudnia!!!!!!!!!!!!!!!!1[/QUOTE]
[quote name='Nati28']czesc dziewczyny :)[/QUOTE]
[quote name='Doti1986']Witamy śliczną Grację :)[/QUOTE]
[quote name='jot11']Witam serdecznie w czwartek :multi:[/QUOTE]
Witamy :lol:
[quote name='Truska34']Cześć Wam! Albo do was dawno nie zaglądaliśmy, albo zdjęcie Gracji z właścicielką przegapiliśmy. Nie ważne. Dzisiaj zaległości zostały nadrobione. No no, nie wiem, która ładniejsza. A swoją drogą miło poznać z kim się pisze. Pozdrawiamy Was słonecznie![/QUOTE]
Gracja ładniejsza, bez dwóch zdań :evil_lol:
Jutro pakuję się w auto i jadę do domu, więc może jakieś zdjęcia się w końcu pojawią :multi:

Posted

[quote name='...::Basia::...']Hej
A mozesz jeszcze raz wstawić tego linka albo napisać w jakim to jest bo przez to nowe dogo nie chce sie otworzyć?[/QUOTE]

Witamy czwartkowo piekną Grację
No właśnie ja mam to samo:shake:

Posted

[quote name='Pegaza']Dobry wieczor panienki;)[/QUOTE]
Witamy :p
[quote name='iwa63']Witamy czwartkowo piekną Grację
No właśnie ja mam to samo:shake:[/QUOTE]
Mogę, mogę, pewnie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/147422-KradzieA-psa[/URL] dajcie znać czy działa.

A tak poza tym, skoro póki co nie mam zdjęć Gracji, to pokażę Wam Tinę w całej okazałości :p Co prawda zdjęcie jest z zeszłego roku, kiedy była w trochę lepszej kondycji (aktualnie trochę jej się przytyło), ale dobrze ją widać :p
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4733/imgtina183.jpg[/IMG]
I jak Wam się podoba? Przyjmę wszelką krytykę, ludzie zazwyczaj twierdzą, że jest brzydka, doceniają ją tylko prawdziwi miłośnicy pinczerów :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy i gratulujemy akcji niemal detektywistycznej :)
Szczęście, że sunia trafiła do Was i dzięki Waszej dociekliwości mogła wrócić do domu :)
Jeszcze raz GRATULUJĘ :)[/QUOTE]

Cześć w piatek :multi:

Równiez gratuluję .Reakcja Twoja i Mamy jest godna pochwały :loveu:
Myślę,że nie wszyscy by się tak zachowali.
Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy i gratulujemy akcji niemal detektywistycznej :)
Szczęście, że sunia trafiła do Was i dzięki Waszej dociekliwości mogła wrócić do domu :)
Jeszcze raz GRATULUJĘ :)[/QUOTE]
Już się z nas znajomi śmiali, że W11 w salonie odstawiłyśmy :evil_lol:
[quote name='jot11']Cześć w piatek :multi:

Równiez gratuluję .Reakcja Twoja i Mamy jest godna pochwały :loveu:
Myślę,że nie wszyscy by się tak zachowali.
Pozdrawiam :loveu:[/QUOTE]
Oj niestety nie wszyscy, jak ludzie się dowiadywali o całym zajściu to niektórzy mówili, że chyba by przemilczeli sprawę... :roll:
[quote name='Doti1986']Dla mnie jest śliczna :)[/QUOTE]
Taki komentarz w jej stronę to ewenement :evil_lol:

Posted

Fajnie ze mogla wrocic malenka do swoich wlascicieli..
ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji gdyby tak moim sie to przytrafilo..

a co do Tiny nie znam sie na tej rasie...ale uszy mają spore:)

Posted

Witamy serdecznie weekandowo. Nadrabiamy zaległości z tygodnia ;)
Tina na fotce śmiesznie wyszła taka szczuplutka większość pinczerków jakie widziałam zawsze "przerażały " mnie :D swoją "kulkowatością " bo przeważnie nieco zatuczone przez właścicielki .
Nowe dogo też mnie "przeraziło" i kolorystyką i narazie bałaganem - o większość linków nie działa :( ale może to jeszcze wróci do noprmy a nad kolorami popracują .

Pozdrawiamy weekandowo.

znalazłam ten link , czytałam tę akcje , jesteś czujna i b. dobrze bo psiak wrócił do domu. Super.

Posted

Akcja z pieskiem super ja bym zrobiła to samo GRATULUJE
A Tinka jest urocza ,każda rasa ma coś w sobie,ja jestem przyzwyczajona do takich ,,sarenek''
bo od dziecka były u mnie w domu latlerki a to podobna rasa:evil_lol: ostatnia suczka żyła 17 lat

Posted

Witamy się ze wszystkimi serdecznie :lol:
Oj dziewczyny wiecie co, jak pech to pech, pojechałam do domu i chciałam przy okazji zdjęcia z domowego kompa powklejać, a on jak na złość się zepsuł na śmierć :angryy: No ale zrobiłam kilka, co by tu tak pustką nie ziało i oto są :p

Gracja na swoim "legowisku" (a obok moja poducha :eviltong:)
[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/3532/p1020940.jpg[/IMG]

i w "budzie" pod stolikiem od drukarki :p
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5366/p1020944o.jpg[/IMG]

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1244/p1020946z.jpg[/IMG]

Ale sobie wczoraj spacer zafundowałyśmy :lol: 2 godziny w parku, Gracka jak wróciła to poszła spać od razu, i tak fajnie śmierdziała ziemią, bo z Tiną wszystkie parkowe kretowiska rozkopały :evil_lol: I piękne aporty nam wychodziły, w ogóle nie licząc kilku sytuacji z bezmyślnymi ludźmi to spacer super :loveu: Tylko zdjęć niestety nie ma, ale mając w rękach 2 smycze i kliker miejsca na aparat zabrakło.

Posted

jeszcze wieczorem zaglądamy do was i mówimy ze fotki świetne. Ja też uwielbiam ten zapach pól i ziemi jaki przynosimy ze sobą ze spaceru. Taki spacer po bezdrożach kochamy najbardziej

Posted

Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol:
Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol:
Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;)[/QUOTE]

Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu:

Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jot11']Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu:

Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

W sumie racja, tylko fryzjerka z Carmen raczej marna :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']jeszcze wieczorem zaglądamy do was i mówimy ze fotki świetne. Ja też uwielbiam ten zapach pól i ziemi jaki przynosimy ze sobą ze spaceru. Taki spacer po bezdrożach kochamy najbardziej[/QUOTE]
Taaaak, to jest to, co tygryski lubią najbardziej :loveu:
[quote name='Nati28']Sliczna Gracja:loveu::loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy :p
[quote name='Viky i Ja']Gracja jest piękna jak zawsze. Nawet papiloty nie są w stanie jej oszpecić :evil_lol:
Ja chyba też będę musiała pomyśleć o papilotach na głowę Viky, bo jak tak dalej pójdzie to Carmen całkiem ją "ostrzyże" swoimi ząbkami ;)[/QUOTE]
A papiloty i tak szczylek będzie chciał zerwać, one są dla szczeniorów baaaardzo kuszące z tego co zaobserwowałam :evil_lol:
[quote name='jot11']Podpisuję się-Gracja zawsze jest piękna :loveu:

Marzenko,a Ty na fryzjerze zaoszczędzisz :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
[quote name='...::Basia::...']Hej
Gracja śliczna:loveu:[/QUOTE]
Też dziękujemy :p

Oj kobity moje, chyba nam się cieczka zbliża, Gracja sika jak najęta... Mam coraz więcej obaw, a gratis nie możemy dojść z moją rodzicielką do porozumienia w kwestii reproduktora... :mad: Masakra :roll: