laurin Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Takie mleczko całkiem inny smak ma :loveu: Ale za to wiejska śmietana :ekmm: blee... Cześć i jak nauka poszła? Quote
*kleo* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Princess_York']Generalnie to chodziło mi o zakładke "O nas" ,ale ok możesz nas też dodać :evil_lol: :) . Cześść z rańca :loveu:[/QUOTE] Aaaa widzisz, to ja taka przytomna jestem ostatnio :evil_lol: 'O nas' będzie jak złapię wenę, na razie jej niet, a żeby siedzieć i wymyślać nie mam czasu na razie :shake: [quote name='tigrunia']Ajjj mleczko prosto od krówki jest miodzioooo!! :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam i gdyby nie było takie tłuste to codziennie mogłabym pić :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='niunka04']ja jakoś nie przepadam za mlekiem ale takie od krówki cieplutkie z pianką...;) mniam[/QUOTE] Nooo widzę, że nie jestem sama :cool3: [quote name='Connected']Witamy się ;) a ja tam za samym takim mlekiem nie przepadam, kakao wypiję , płatki zjem z mlekiem ale samego mleka nie ruszę:evil_lol:[/QUOTE] Kakao też lubię, ale zwykle nie pamiętam żeby je zrobić, albo po prostu jestem zbyt leniwa i w efekcie piję mleko :eviltong: [quote name='laurin']Takie mleczko całkiem inny smak ma :loveu: Ale za to wiejska śmietana :ekmm: blee... Cześć i jak nauka poszła?[/QUOTE] Jakoś tam poszła, zobaczymy jutro jaki będzie efekt. Ale jakoś mi te krowy nie wchodzą :roll: [quote name='chrupcia']Cześć w środe:)[/QUOTE] Hej hej :p Kurde dziewczyny coś się ostatnio wyspać nie mogę, chociaż bym nie wiem jak długo spała to i tak wstaję nietomna :roll: Czy to pogoda jakoś tak działa czy co za cholerstwo? :angryy: Quote
niunka04 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja mam dokladnie to samo... cały czas mi się w dzień spać chce... tragedia jakaś... Już mam dość tej pogody Quote
*Agnieszka* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='niunka04']ja mam dokladnie to samo... cały czas mi się w dzień spać chce... tragedia jakaś... Już mam dość tej pogody[/QUOTE] Ja też!!!!tak więc co jest dziewczyny????? Quote
Princess_York Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie będę inna ja również tak mam :cool3: ... Jak trza iść do szkoły na 8 to nie chce i wstałabym pewnie o 10 :lol: Ale jak trzeba to trzeba i wtedy w szkole dosłownie o wszystkim zapominam ... :evil_lol: A jak jest sobota czy niedziela to 6-7 już na nogach jestem :O ... Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja też tak mam, ale za to potem jestem bardzo wyspana, a jak sie wyśpie to wieczorem się słaniam na nogach:) Quote
Borówka16 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='chrupcia']Ja też tak mam, ale za to potem jestem bardzo wyspana, a jak sie wyśpie to wieczorem się słaniam na nogach:)[/QUOTE] Ja też tak mam ,identycznie :D Quote
karkakarka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Świeże mleko od krówki - pychota! Jeszcze jak jest takie ciepłe :loveu: Quote
*Jot* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='karkakarka']Świeże mleko od krówki - pychota! Jeszcze jak jest takie ciepłe :loveu:[/QUOTE] Najgorsze co może być.Mnie już sam zapach takiego ciepłego mleka odrzuca a co dopiero to pić [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/dobani.gif[/IMG] Quote
*kleo* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='karkakarka']Świeże mleko od krówki - pychota! Jeszcze jak jest takie ciepłe :loveu:[/QUOTE] Ciepłego nie piłam, jak z udoju do basenu leci to tam jest automatycznie chłodzone. Ale w smaku i tak super :loveu: [quote name='jot11']Najgorsze co może być.Mnie już sam zapach takiego ciepłego mleka odrzuca a co dopiero to pić [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/dobani.gif[/IMG][/QUOTE] Jola jaki bulwers złapała :evil_lol: Trochę mnie pocieszyłyście, że to nie tylko mnie tak muli. I wiecie co? Prawdą jest, że wiedza kosztuje - wydałam dziś ponad 20 zł na ksero :eviltong: a torbę miałam taką ciężką, że się zmęczyłam w drodze do domu :evil_lol: Quote
*Jot* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='*kleo*']Ciepłego nie piłam, jak z udoju do basenu leci to tam jest automatycznie chłodzone. Ale w smaku i tak super :loveu: Jola jaki bulwers złapała :evil_lol: Trochę mnie pocieszyłyście, że to nie tylko mnie tak muli. I wiecie co? Prawdą jest, że wiedza kosztuje - wydałam dziś ponad 20 zł na ksero :eviltong: a torbę miałam taką ciężką, że się zmęczyłam w drodze do domu :evil_lol:[/QUOTE] No aż tak się nie zbulwersowałam.[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/zly1.gif[/IMG] Mogłaś wysłać do mnie to bym Ci gratis skserowała.:evil_lol: A ja codziennie śpię bo inaczej nie wyrabiam.Jak się nie położę to na stojąco wtedy zasypiam. Quote
*kleo* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='jot11']Mogłaś wysłać do mnie to bym Ci gratis skserowała.:evil_lol: A ja codziennie śpię bo inaczej nie wyrabiam.Jak się nie położę to na stojąco wtedy zasypiam.[/QUOTE] Następnym razem spodziewaj się pliku notatek :evil_lol: Ja teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na odsypianie w dzień. Ale jeszcze tylko ze 2 tygodnie i do końca czerwca będę mogła spać bez przerwy ;) Quote
*kleo* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='jot11']No to będę czekać :D :D :D[/QUOTE] Jesteś pewna? Żebyś potem nie marudziła że Ci skup makulatury przytargałam :diabloti: Quote
*Jot* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jestem pewna :diabloti: Makulaturę zawsze można sprzedać. :eviltong: :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Klaudia ,a kiedy Ty nam jakieś foteczki dasz ? :D Quote
*kleo* Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='jot11']Jestem pewna :diabloti: Makulaturę zawsze można sprzedać. :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] No wiesz, ale ta moja makulatura to wiedza ogromna w najczystszej postaci, więc większa stawka za nią jakby już do sprzedaży doszło :evil_lol: [quote name='Borówka16']Klaudia ,a kiedy Ty nam jakieś foteczki dasz ? :D[/QUOTE] Jak będę miała, czyli w czasie bliżej nieokreślonym. Sesja się zaczyna :razz: Quote
chrupcia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Moja siostra teraz też zdawać modułów dużo będzie, a potem juz wolne, ale ona to taka że zawsze na 5 zda... ciekawe jak to będzie ze mna;) Quote
FREDZIU Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witamy srodowo, jutro zapraszamy na foteczki Fredzi po wizycie u fryzjerka:cool3: Quote
Marzena* Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cze Klaudia, też chętnie Twoje laski bym pooglądała ;) Quote
karkakarka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cześć Klaudia :) Ja już nie mogę doczekać się końca czerwca :) Wtedy się wyśpię, wypocznę i będę mieć weekendy wolne! Quote
*kleo* Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='chrupcia']Moja siostra teraz też zdawać modułów dużo będzie, a potem juz wolne, ale ona to taka że zawsze na 5 zda... ciekawe jak to będzie ze mna;)[/QUOTE] Ja na 5 to na bank nie, ale grunt żeby te 3 dostać, zaliczyć i mieć luz :p [quote name='FREDZIU']Witamy srodowo, jutro zapraszamy na foteczki Fredzi po wizycie u fryzjerka:cool3:[/QUOTE] Już lecę :) [quote name='Viky i Ja']Cze Klaudia, też chętnie Twoje laski bym pooglądała ;)[/QUOTE] Też bym je chętnie zobaczyła :eviltong: [quote name='karkakarka']Cześć Klaudia :) Ja już nie mogę doczekać się końca czerwca :) Wtedy się wyśpię, wypocznę i będę mieć weekendy wolne![/QUOTE] Ja do końca czerwca też będę miała luz. A potem dopiero we wrześniu, o ile się żadna poprawka nie napatoczy, bo lipiec i sierpień mam praktyki :roll: A ogólnie to już po egzaminie. Miałam pytania takie: 1. Charakterystyka ras mięsnych bydła użytkowanych w Polsce. 2. Znaczenie cech funkcjonalnych w chowie bydła. 3. Czynności prawidłowego doju. 4. Żywienie krów wysokowydajnych w okresie okołoporodowym. 5. Różnice w odchowie potomstwa w stadach krów mlecznych oraz mięsnych. Fajne co? :cool3: Quote
Recommended Posts