*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Princess_York']Halo halo :) ? Jest tu ktoś ? Echo :evil_lol:[/QUOTE] Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaudia Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Jestem jestem :) Wy to jo, jeden dzień człowiek nie wejdzie i już krzyczą :eviltong: Do domu dojechałam, dziewczyny ok, oblizały mnie za wszystkie czasy :evil_lol: Fotek niestety nie mam, ani mocy żeby je zrobić, spałam dziś 4 godziny i jedynym moim marzeniem jest się w końcu wyspać. Jeszcze Was szybko poodwiedzam i idę spać, może jutro coś dodam :) Quote
*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='*kleo*']Jestem jestem :) Wy to jo, jeden dzień człowiek nie wejdzie i już krzyczą :eviltong: Do domu dojechałam, dziewczyny ok, oblizały mnie za wszystkie czasy :evil_lol: Fotek niestety nie mam, ani mocy żeby je zrobić, spałam dziś 4 godziny i jedynym moim marzeniem jest się w końcu wyspać. Jeszcze Was szybko poodwiedzam i idę spać, może jutro coś dodam :)[/QUOTE] Ok,dzisiaj Ci odpuszczamy,wskakuj do łóżka wyśpij się bo jutro czeka Cię dzień robienia ładnych foteczek,i żebyś nie marudziła że się nie wyspałaś!!! Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='agamewa']Ok,dzisiaj Ci odpuszczamy,wskakuj do łóżka wyśpij się bo jutro czeka Cię dzień robienia ładnych foteczek,i żebyś nie marudziła że się nie wyspałaś!!![/QUOTE] Jutro to mnie czeka robota w salonie ;) Ale brakowało mi tego, już powoli doła łapałam od tego nadmiaru czasu. Quote
*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='*kleo*']Jutro to mnie czeka robota w salonie ;) Ale brakowało mi tego, już powoli doła łapałam od tego nadmiaru czasu.[/QUOTE] No to nie będzie zdjęć:( Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 a to chyba Impra była;) jak się nie myle... No o tej godzinie to jak nic tylko spać Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='agamewa']No to nie będzie zdjęć:([/QUOTE] Może jakieś tam porobię w międzyczasie ;) [quote name='niunka04']a to chyba Impra była;) jak się nie myle... No o tej godzinie to jak nic tylko spać[/QUOTE] Oj była, i to niezła ;) Po 4:00 się kładłam a o 8:30 pobudka i na wykład... Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja bym nie dotarła straszny śpioch jestem;) ale to dobrze że się udała;) Quote
*Agnieszka* Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ok,ja to już zmykam:)dobranoc dziewczyny nie zapomnijcie o jutrzejszym dniu he he:) Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='niunka04']ja bym nie dotarła straszny śpioch jestem;) ale to dobrze że się udała;)[/QUOTE] Ja też lubię pospać, ale jak trzeba się ruszyć to trudno... Pójdziesz na studia to się sama przekonasz ;) Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='*kleo*']Ja też lubię pospać, ale jak trzeba się ruszyć to trudno... Pójdziesz na studia to się sama przekonasz ;)[/QUOTE] Ja to bym chciała na zaoczne i do pracy ale nie wiem czy mi coś wyjdzie... Narazie mam labę;) jeszcze ze 3 miechy Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='niunka04']Ja to bym chciała na zaoczne i do pracy ale nie wiem czy mi coś wyjdzie... Narazie mam labę;) jeszcze ze 3 miechy[/QUOTE] Rozsądnie :) Ale klimat dziennych jest niepowtarzalny, ja bym tego na nic nie zamieniła :) Quote
niunka04 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='*kleo*']Rozsądnie :) Ale klimat dziennych jest niepowtarzalny, ja bym tego na nic nie zamieniła :)[/QUOTE] No napewno;) Chcialam isć dziennie ale maturka mi srednio poszła rozszerzona i nie wiem czy mnie przyjmą...:( Pożyjemy zobaczymy teraz ide spać bo ja nie zwyczajna do takiego nocnego siedzenia;) zaraz padne przed tym komputerem;) Dobrej nocki dla Ciebie i dziewczyn!!!:) Quote
*kleo* Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='niunka04']No napewno;) Chcialam isć dziennie ale maturka mi srednio poszła rozszerzona i nie wiem czy mnie przyjmą...:( Pożyjemy zobaczymy teraz ide spać bo ja nie zwyczajna do takiego nocnego siedzenia;) zaraz padne przed tym komputerem;) Dobrej nocki dla Ciebie i dziewczyn!!!:)[/QUOTE] Złóż papiery to się przekonasz, może Cię przyjmą. Z resztą nie ma co gdybać przed wynikami (w ogóle kiedy są?) Również dobrej nocki życzymy :) Quote
*kleo* Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='niunka04']30 czerwca dopiero...:([/QUOTE] A to luzik :) Widzisz a ja taka poinformowana jestem że napisałam, a nawet nie wiedziałam kiedy wyniki :evil_lol: Przypomnij mi jeszcze pod koniec czerwca ok? ;) Żebym tylko rekrutacji nie przegapiła :eviltong: Quote
Karolina. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Powinnam napisać coś sensownego, ale może to co mam na myśli przedstawię graficznie: [URL]http://img340.imageshack.us/img340/2839/sl271446.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ;) [SIZE=1] [/SIZE] Quote
niunka04 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 nie ma sprawy napisze Ci dzień przed jak będę jechać;) ogółem do końca czerwca trzeba się zapisać;) a do końca maja w większości szkół wpisowe za darmo;) Quote
*kleo* Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Powinnam napisać coś sensownego, ale może to co mam na myśli przedstawię graficznie: [URL]http://img340.imageshack.us/img340/2839/sl271446.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ;) [SIZE=1] [/SIZE][/QUOTE] Zrozumiałam przekaz ;) [quote name='niunka04']nie ma sprawy napisze Ci dzień przed jak będę jechać;) ogółem do końca czerwca trzeba się zapisać;) a do końca maja w większości szkół wpisowe za darmo;)[/QUOTE] Dzięki :) Sory dziewczyny ale nie mam fotek, miałam dość pracowity dzień i nie było okazji :roll: Quote
laurin Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Cześć :) Przyszłam się przywitać po dłuuugiej przerwie ;) Quote
*kleo* Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='laurin']Cześć :) Przyszłam się przywitać po dłuuugiej przerwie ;)[/QUOTE] Cześć, witam u nas z powrotem :) Quote
laurin Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć, witam u nas z powrotem :)[/QUOTE] postaram się wpadać jak najczęściej Quote
*kleo* Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='laurin']postaram się wpadać jak najczęściej[/QUOTE] Liczę na to :) A widziałaś, że u mnie stadko się powiększyło? :cool3: Quote
laurin Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='*kleo*']Liczę na to :) A widziałaś, że u mnie stadko się powiększyło? :cool3:[/QUOTE] A widziałam widziałam. Piękna ta Uleńka:loveu: Quote
Chantell Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 kurcze przekopałam pół galerii i nie mogę znalexć odpowiedzi na moje pytanie zadane wczoraj (?) xDD Quote
Recommended Posts