Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem jestem :) Wy to jo, jeden dzień człowiek nie wejdzie i już krzyczą :eviltong:

Do domu dojechałam, dziewczyny ok, oblizały mnie za wszystkie czasy :evil_lol:
Fotek niestety nie mam, ani mocy żeby je zrobić, spałam dziś 4 godziny i jedynym moim marzeniem jest się w końcu wyspać. Jeszcze Was szybko poodwiedzam i idę spać, może jutro coś dodam :)

Posted

[quote name='*kleo*']Jestem jestem :) Wy to jo, jeden dzień człowiek nie wejdzie i już krzyczą :eviltong:

Do domu dojechałam, dziewczyny ok, oblizały mnie za wszystkie czasy :evil_lol:
Fotek niestety nie mam, ani mocy żeby je zrobić, spałam dziś 4 godziny i jedynym moim marzeniem jest się w końcu wyspać. Jeszcze Was szybko poodwiedzam i idę spać, może jutro coś dodam :)[/QUOTE]
Ok,dzisiaj Ci odpuszczamy,wskakuj do łóżka wyśpij się bo jutro czeka Cię dzień robienia ładnych foteczek,i żebyś nie marudziła że się nie wyspałaś!!!

Posted

[quote name='agamewa']Ok,dzisiaj Ci odpuszczamy,wskakuj do łóżka wyśpij się bo jutro czeka Cię dzień robienia ładnych foteczek,i żebyś nie marudziła że się nie wyspałaś!!![/QUOTE]
Jutro to mnie czeka robota w salonie ;) Ale brakowało mi tego, już powoli doła łapałam od tego nadmiaru czasu.

Posted

[quote name='agamewa']No to nie będzie zdjęć:([/QUOTE]
Może jakieś tam porobię w międzyczasie ;)
[quote name='niunka04']a to chyba Impra była;) jak się nie myle... No o tej godzinie to jak nic tylko spać[/QUOTE]
Oj była, i to niezła ;) Po 4:00 się kładłam a o 8:30 pobudka i na wykład...

Posted

[quote name='niunka04']ja bym nie dotarła straszny śpioch jestem;) ale to dobrze że się udała;)[/QUOTE]
Ja też lubię pospać, ale jak trzeba się ruszyć to trudno... Pójdziesz na studia to się sama przekonasz ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Ja też lubię pospać, ale jak trzeba się ruszyć to trudno... Pójdziesz na studia to się sama przekonasz ;)[/QUOTE]
Ja to bym chciała na zaoczne i do pracy ale nie wiem czy mi coś wyjdzie... Narazie mam labę;) jeszcze ze 3 miechy

Posted

[quote name='niunka04']Ja to bym chciała na zaoczne i do pracy ale nie wiem czy mi coś wyjdzie... Narazie mam labę;) jeszcze ze 3 miechy[/QUOTE]
Rozsądnie :) Ale klimat dziennych jest niepowtarzalny, ja bym tego na nic nie zamieniła :)

Posted

[quote name='*kleo*']Rozsądnie :) Ale klimat dziennych jest niepowtarzalny, ja bym tego na nic nie zamieniła :)[/QUOTE]
No napewno;) Chcialam isć dziennie ale maturka mi srednio poszła rozszerzona i nie wiem czy mnie przyjmą...:( Pożyjemy zobaczymy teraz ide spać bo ja nie zwyczajna do takiego nocnego siedzenia;) zaraz padne przed tym komputerem;) Dobrej nocki dla Ciebie i dziewczyn!!!:)

Posted

[quote name='niunka04']No napewno;) Chcialam isć dziennie ale maturka mi srednio poszła rozszerzona i nie wiem czy mnie przyjmą...:( Pożyjemy zobaczymy teraz ide spać bo ja nie zwyczajna do takiego nocnego siedzenia;) zaraz padne przed tym komputerem;) Dobrej nocki dla Ciebie i dziewczyn!!!:)[/QUOTE]
Złóż papiery to się przekonasz, może Cię przyjmą. Z resztą nie ma co gdybać przed wynikami (w ogóle kiedy są?)

Również dobrej nocki życzymy :)

Posted

[quote name='niunka04']30 czerwca dopiero...:([/QUOTE]
A to luzik :) Widzisz a ja taka poinformowana jestem że napisałam, a nawet nie wiedziałam kiedy wyniki :evil_lol: Przypomnij mi jeszcze pod koniec czerwca ok? ;) Żebym tylko rekrutacji nie przegapiła :eviltong:

Posted

Powinnam napisać coś sensownego, ale może to co mam na myśli przedstawię graficznie:

[URL]http://img340.imageshack.us/img340/2839/sl271446.jpg[/URL]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

;)

[SIZE=1]
[/SIZE]

Posted

nie ma sprawy napisze Ci dzień przed jak będę jechać;) ogółem do końca czerwca trzeba się zapisać;) a do końca maja w większości szkół wpisowe za darmo;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Powinnam napisać coś sensownego, ale może to co mam na myśli przedstawię graficznie:

[URL]http://img340.imageshack.us/img340/2839/sl271446.jpg[/URL]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

;)

[SIZE=1]
[/SIZE][/QUOTE]
Zrozumiałam przekaz ;)
[quote name='niunka04']nie ma sprawy napisze Ci dzień przed jak będę jechać;) ogółem do końca czerwca trzeba się zapisać;) a do końca maja w większości szkół wpisowe za darmo;)[/QUOTE]
Dzięki :)

Sory dziewczyny ale nie mam fotek, miałam dość pracowity dzień i nie było okazji :roll:

Posted

[quote name='laurin']postaram się wpadać jak najczęściej[/QUOTE]
Liczę na to :)

A widziałaś, że u mnie stadko się powiększyło? :cool3:

Posted

[quote name='*kleo*']Liczę na to :)

A widziałaś, że u mnie stadko się powiększyło? :cool3:[/QUOTE]

A widziałam widziałam. Piękna ta Uleńka:loveu: