*Jot* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [url]http://img534.imageshack.us/img534/1074/p1030776y.jpg[/url] ślicznoty małe :loveu: To jak Aluś będzie tak blisko to będziemy mogły liczyć od czasu do czasu na jago foteczki ? Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='jot11'][url]http://img534.imageshack.us/img534/1074/p1030776y.jpg[/url] ślicznoty małe :loveu: To jak Aluś będzie tak blisko to będziemy mogły liczyć od czasu do czasu na jago foteczki ?[/QUOTE] No jasne :) Quote
*Jot* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='*kleo*']No jasne :)[/QUOTE] Na taką odpowiedź liczyłam......bo wiesz :mad::mad: Może Askanek też blisko Ciebie będzie.:lol: Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='jot11']Na taką odpowiedź liczyłam......bo wiesz :mad::mad: Może Askanek też blisko Ciebie będzie.:lol:[/QUOTE] A ta od razu z pałą na mnie wyskakuje, niedobra Ty :evil_lol: Jakby Askanek też trafił gdzieś niedaleko to byłoby super, ale na aż takie szczęście nie liczę... Ale niech trafi gdziekolwiek, byle by miał dobrze, to dla mnie najważniejsze :) Quote
chrupcia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Czesc Klaudia:) ojej to one już maja osiem tygodni.... jak ten czas szybko leci... niech mu się w nowym domku dobrze żyło:) zdjęcia śliczne!!!;) Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='chrupcia']Czesc Klaudia:) ojej to one już maja osiem tygodni.... jak ten czas szybko leci... niech mu się w nowym domku dobrze żyło:) zdjęcia śliczne!!!;)[/QUOTE] Oj szybko, za szybko... ale w ten sposób ani się obejrzę a minie rok i może następne kluchy się u mnie pojawią :) Quote
*Jot* Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='*kleo*']A ta od razu z pałą na mnie wyskakuje, niedobra Ty :evil_lol: [/QUOTE] Ciesz się,że to taka mała pała była. Nastepnym razem może być taka [IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/zlosliwe2/hit.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='*kleo*']Oj szybko, za szybko... ale w ten sposób ani się obejrzę a minie rok i może następne kluchy się u mnie pojawią :)[/QUOTE] strasznie szybko, a wydawało mi się że maja tak z 6tyg, ale nie policzyłam tak dokładnie tylko na oko;) a nast kluchy to Uli czy Gracji?:) mnie to też tak szybko leci... Jazz dziś mija 3 tydzień jak jest ze mna:) Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='jot11']Ciesz się,że to taka mała pała była. Nastepnym razem może być taka [IMG]http://fun4all.friko.pl/gg/zlosliwe2/hit.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Och dziękuję o łaskawa :evil_lol: [quote name='chrupcia']strasznie szybko, a wydawało mi się że maja tak z 6tyg, ale nie policzyłam tak dokładnie tylko na oko;) a nast kluchy to Uli czy Gracji?:) mnie to też tak szybko leci... Jazz dziś mija 3 tydzień jak jest ze mna:)[/QUOTE] Kluchy jeśli będą kolejne to Grackowe, Ulka będzie jeszcze za młoda, no i liczę na jakąś większą karierę ;) Quote
chrupcia Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='*kleo*']Kluchy jeśli będą kolejne to Grackowe, Ulka będzie jeszcze za młoda, no i liczę na jakąś większą karierę ;)[/QUOTE] No tak:) Ula będzie miala jakiś roczek, a Gracji już nie będziesz wystawać? bo kiedyś pisałaś że ona za bardzo wystaw nie lubi... Quote
Princess_York Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 A ja ci mówie że masz Gracke wystawić jeszcze przynajmniej jeden raz :p . Muszę ją zobaczyć w akcji :evil_lol: [COLOR="#ffc0cb"]Dałam twoją str. hodowli na moją stronę o Arwenie :cool3: [url]www.arwenadiamondpassion.pl.tl/Polecane-hodowle.htm[/url][/COLOR] Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='chrupcia']No tak:) Ula będzie miala jakiś roczek, a Gracji już nie będziesz wystawać? bo kiedyś pisałaś że ona za bardzo wystaw nie lubi...[/QUOTE] Dokładnie to Ulka będzie miała tak z 1,5 roku. No nie lubi Gracula wystaw, ale taki ładny włos ma ostatnio, że aż żal go obcinać, a jak już ją męczę papilotowaniem to niech chociaż to ma jakiś cel ;) Tą jedną ostatnią jeszcze przeżyje. [quote name='Princess_York']A ja ci mówie że masz Gracke wystawić jeszcze przynajmniej jeden raz :p . Muszę ją zobaczyć w akcji :evil_lol: [COLOR=#ffc0cb]Dałam twoją str. hodowli na moją stronę o Arwenie :cool3: [URL="http://www.arwenadiamondpassion.pl.tl/Polecane-hodowle.htm"]www.arwenadiamondpassion.pl.tl/Polecane-hodowle.htm[/URL][/COLOR][/QUOTE] Eee tam Gracka w akcji to nic do podziwiania :eviltong: Wiele takich suczek na wystawach. Nie liczę na jakieś rewelacje, po prostu jestem ciekawa opisu, bo po ciąży trochę się zmieniła. Byłam u Was na stronce :) Dzięki za dodanie :) Quote
Princess_York Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='*kleo*'] Eee tam Gracka w akcji to nic do podziwiania :eviltong: Wiele takich suczek na wystawach. Nie liczę na jakieś rewelacje, po prostu jestem ciekawa opisu, bo po ciąży trochę się zmieniła. Byłam u Was na stronce :) Dzięki za dodanie :)[/QUOTE] Oj tam ,napewno coś jest, a nóż widelec wygra ;D ? :p. Nie ma sprawy :) Quote
*kleo* Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Princess_York']Oj tam ,napewno coś jest, a nóż widelec wygra ;D ? :p. Nie ma sprawy :)[/QUOTE] O nie, nie Gracja i nie w kl. otwartej :evil_lol: Quote
Karolina. Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Łee.. ale szybko zleciało :-( [URL]http://img197.imageshack.us/img197/1046/p1030774v.jpg[/URL] Chętnie porwałabym tego małego misia :loveu: Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Łee.. ale szybko zleciało :-( [URL]http://img197.imageshack.us/img197/1046/p1030774v.jpg[/URL] Chętnie porwałabym tego małego misia :loveu:[/QUOTE] Tobie bym oddała bez zastanawiania :) Quote
Karolina. Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='*kleo*']Tobie bym oddała bez zastanawiania :)[/QUOTE] Nie kuś :evil_lol: Ja bym chciała... ale Siła Wyższa nade mną czuwa, więc to nie takie proste ;) [COLOR=LightBlue] Ale zobaczymy w przyszłości, może z innego miotu Gracji trafi się coś fajnego :) A jak nie od Gracji to od Ulci :cool3: Zobaczymy co przyszłość przyniesie - jeśli za dwa lata będę miała odpowiednie warunki, to się do Ciebie zgłoszę po coś fajnego wystawowego :loveu:[/COLOR] Quote
Princess_York Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='*kleo*']O nie, nie Gracja i nie w kl. otwartej :evil_lol:[/QUOTE] No to może 2 albo 3 lokata ?:evil_lol: Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Nie kuś :evil_lol: Ja bym chciała... ale Siła Wyższa nade mną czuwa, więc to nie takie proste ;) [COLOR=LightBlue] Ale zobaczymy w przyszłości, może z innego miotu Gracji trafi się coś fajnego :) A jak nie od Gracji to od Ulci :cool3: Zobaczymy co przyszłość przyniesie - jeśli za dwa lata będę miała odpowiednie warunki, to się do Ciebie zgłoszę po coś fajnego wystawowego :loveu:[/COLOR][/QUOTE] No to teraz urosłam :cool3: [COLOR=LightBlue]W takim razie obiecuję, że jak się kiedyś zgłosisz to będę wybierała dla Ciebie z podwójnym staraniem [/COLOR];) [quote name='Princess_York']No to może 2 albo 3 lokata ?:evil_lol:[/QUOTE] Nie sądzę :eviltong: [quote name='agamewa']Witajcie:)[/QUOTE] Hej hej :multi: Quote
niunka04 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jej tyko chwilę mnie nie było a tu już kluchy takie duże... Ja to bym ich chyba nie oddała;) Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='niunka04']Jej tyko chwilę mnie nie było a tu już kluchy takie duże... Ja to bym ich chyba nie oddała;)[/QUOTE] No jesteś w końcu!!! To dobrze, bo już myślałam że książki Cię zasypały przez tą maturę :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A moze dasz jeszce troszkę fotek chłopaczków......tacy są słodcy:):):) Quote
niunka04 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='*kleo*']No jesteś w końcu!!! To dobrze, bo już myślałam że książki Cię zasypały przez tą maturę :eviltong:[/QUOTE] e tam jeszcze nie;) Już niedługo koniec na szczęście;) jeszcze mi Nika cieczkuje i muszę jej pilnować ja oka w głowie;) Quote
Nati28 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witaj :) Ale te Twoje dzieciaki juz duze :) fanie ze Alusiek znalazl dom i bedziesz miec do niego blisko ;) ja chyba bym maluchow nie oddala :evil_lol: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Recommended Posts