Just-tea Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 No własnie czy ktoś z Was próbował ?? A moze macie jakies info o tej karmie bo to co jest na stronie Bento to dla mnie za mało :roll: Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam :D Quote
Just-tea Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Hallo i co napławde nic nie wiecie?? :puppydog: A moze coś na temat lini Happy Life, czy dobra i w ogole...Wiem,że marudze ale jestem rządna wiedzy:biggrina: Quote
Teba Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 z tego co czytam po różnych forach bento kronen jest uważana za bardzo dobrą karmę... żeby jeszcze tylko była troszkę tańsza :( chociażby w cenie nutry gold :( Quote
Just-tea Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No właśnie ja też słyszałam, że Bento jest dobrą karmą ale chodzi mi o linie HAPPY LIFE która według mnie jest tania... Quote
ogromek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Bento Kronen jest dobra karma ale z lini nutritional balance, ktora moge polecic w 100% :cool3:,linia happy life jest wersja tansza więc jakosc jej jest na pewno gorsza, mysle ze jakościowo jest podobna do purriny dog chow Quote
asher Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='ogromek']linia happy life jest wersja tansza więc jakosc jej jest na pewno gorsza, mysle ze jakościowo jest podobna do purriny dog chow[/quote]A że Dog Chow ma jakośc porównywalną z Pedigree... :razz: Quote
Just-tea Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 No właśnie tak myślałam ale wolałam się upewnić:p , bo sama nie probowalam a dokladnego skladu nie znlazlam w sieci...:roll: Quote
Recommended Posts