Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tą prawdziwie psią pogodę znalazł mnie Filip. Oprócz tego, że byłam PRZEmarznięta, jestem również PRZEmiła, PRZEpiękna, PRZEzabawna. I bardzo latwo mnie pokochać. Nie mam jeszcze imienia, jestem czystą karteczką do zapisania wszystkich czułych słów i zachowań moich oraz Waszych. Ten kto mnie przygarnie będzie moim Przyjacielem na całe życie i ZAWSZE z moich oczu wyczyta Miłość.

Malusieńka 6 tygodniowa sunia została znaleziona w parku.
Nie będzie dużym psiakiem. Po prostu ktoś ją zostawił...pewnie się znudził albo rozmyślił?
Znaleźli ją dobrzy ludzie któzy zabrali to maleństwo do domu...niestety nie może u nich zostać.
Szukamy domku dla maleństwa żeby nie trafiła do schroniska.

Proszę pomóżcie!

Posted

orpha napisał(a):
zamorduje was , jak slowo .... co chwila jakas wyrzucona bida :shake:

ja myślałam o atomówce:roll: wszystkich bym wybiła...tych co zostawiają i rozmnażają...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
doopa, bo przy okazji załatwisz moja niewinna zosie, a tego ci nie daruję....

a zosia rozmnaza czy zostawia??:roll: to by taka wybiórcza atomówka była...na zostawiaczy i rozmnazaczy;-)

Posted

dzidda napisał(a):
weterynarz podejrzewa ze jest to mieszanka jakmnika z latlerkiem:lol:

jakmnik i latlerek? hmmmm.... :evil_lol:

za duzo szczeniako, za duzo. A do mnie dzisiaj dzwonili jacys debile, ktrzy wzieli sunie niesterylizowana z fundacji (podpisali umowe, ze wysterylizuja:angryy: ) i maja dwa szczeniory na wydaniu, trzeciego juz oddali gdzies! niech to jasna cholera!

Posted

Madallena napisał(a):
jakmnik i latlerek? hmmmm.... :evil_lol:

za duzo szczeniako, za duzo. A do mnie dzisiaj dzwonili jacys debile, ktrzy wzieli sunie niesterylizowana z fundacji (podpisali umowe, ze wysterylizuja:angryy: ) i maja dwa szczeniory na wydaniu, trzeciego juz oddali gdzies! niech to jasna cholera!

ludzie nie myślą niestety...:angryy: