betel Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pozdrowienia od betel i jej gromadki - miłych wakacji Quote
Asiaczek Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [B]betel[/B] ja już od ponad 4 lat mam wakacje:) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Asiaczek'][B]betel[/B] ja już od ponad 4 lat mam wakacje:) Pzdr.[/QUOTE] szczęściara ;) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [B]Alu,[/B] nawet nie będe zaprzeczać;) pzdr. Quote
Alicja Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='Asiaczek'][B]Alu,[/B] nawet nie będe zaprzeczać;) pzdr.[/QUOTE] ja tak jeszcze 4 lata muszę poczekać Quote
Asiaczek Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Może trochę naciągnęłabym fakty, ale chyba to najfajniejszy czas w moim zyciu;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Musze przeprosic osoby odpowiedzialne za Nordi, Liska i Miśka; nie umiem znaleźć Waszych Galerii w nowym wydaniu DGM. Tak więc, tym sposobem informuję, że nie porobie juz stałych przelewów, bo.... nie mam żadnych wiadomości o psiakach i nie wiem, co się z nimi dzieje. Jezeli ktos czyta mój wątek i może mi podrzucić link do tych wątków - będe wdzięczna i na nowo zaczne robic stałe przelewy. Na razie - odpuszczam. Przepraszam. Pzdr. Quote
Korenia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Musze przeprosic osoby odpowiedzialne za Nordi, Liska i Miśka; nie umiem znaleźć Waszych Galerii w nowym wydaniu DGM. Tak więc, tym sposobem informuję, że nie porobie juz stałych przelewów, bo.... nie mam żadnych wiadomości o psiakach i nie wiem, co się z nimi dzieje. Jezeli ktos czyta mój wątek i może mi podrzucić link do tych wątków - będe wdzięczna i na nowo zaczne robic stałe przelewy. Na razie - odpuszczam. Przepraszam. Pzdr. Żeby dostać się do wiadomości prywatnych trzeba kliknąć na kopertę - na samej górze po prawej (od prawej patrząc) jest 'wyloguj', następnie Twój nick, następnie ikonka z człowieczkiem i ikonka wiadomości :) Żeby odnaleźć zaskubskrybowane wątki klikasz (również na samej górze po prawej) na Asiaczek, następnie 'Moja zawartość' :) Quote
Recommended Posts