Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małe i nieznośne, ale z drugiej strony żal mi jej, po całych dniach jest sama w domu, a u nas zawsze ktoś jest i w ciagu dnia jest grzeczna, żadnych problemów. Z drugiej strony sa problemy z psiakami, bardzo musze uważac, zeby Lolcia nie wyjadała kociego jedzenia bo już raz dostala uczulenia, z którym walczylismy 2 miesiące. Emilka biedna chce się bawic z Bessa, ale ta ja przegania, w sumie przez 2 tygodnie było nieżle, ale im dłuzej tym więcej problemów...

• 2 weeks later...
Posted

Mama juz 10 dni leży w szpitalu, ma podawaną krew i płytki krwi. A 6 lutego następny szpital- hematologia...Podziwiam ja bardzo, czuje się różnie, właściwie w kratkę, dzień lepiej, dzień gorzej.

• 5 weeks later...
Posted

Boże Iwonko-jak bardzo mi przykro....:-(:-(:-(...bardzo Ci współczuję. Przytulam Cię w myślach i proszę-trzymajcie się z całą RODZINKĄ.

TAM już nie cierpi...nie zna bólu-jest ze swych Ukochanym Mężem ....

[IMG]http://img184.imageshack.us/img184/6027/ytrrhhhhtl9.jpg[/IMG]

Posted

Dziękuje Wam bardzo za dobre słowa...Najgorszy dzień jest dla mnie dzisiaj. Zostaliśmy sami, we dwójkę, wszyscy sie juz porozjeżdżali do swoich domów. Za oknem okropna pogoda, co potęguje moje przygnębienie. No cóż, jutro do pracy, trzeba spróbować zacząć normalnie żyć.

Posted

W ciągu 7 i pół miesiąca straciłam oboje Rodziców... W tych okropnych dniach tylko psiaki mogą wywołać usmiech na twarzy. One zawsze nas powitają, poliżą, pomerdają ogonkami. I chociaż bardzo się nie chce, trzeba wyjść z nimi na spacer, dać im jeść, pogłaskać, bo proszą o to...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cioteczki Kochane, wyjeżdżam na 2-tygodniowy urlop. Było trochę problemów z ulokowaniem niuniek, ale udało się, będą u siebie w domu pod opieka najlepszą z możliwych, nasi sąsiedzi będą ich doglądali. Ci państwo to wielcy miłośnicy zwierząt, sami mają 2 kotki, obydwie zabrane z działek i wysterylizowane. Wczoraj Lolcia z Emilką były na działce tych państwa, żeby sie przekonac, jak to będzie wyglądało. Próba wypadła pomyślnie. Do zobaczenia za 2 tygodnie.:bye: