Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lola uwielbia zabawy na śniegu, a Emilka boi. Zapiera się małymi kosmatymi łapkami...Mam nadzieję, że się przyzwyczai. Po powrocie na łapkach ma kulki sniegu przyklejone do sierści i trzeba ją rozgrzewać w ręczniku...Chyba,że sprawię jej sweterek z rękawkami, bo ma tylko pelerynkę.

• 3 weeks later...
Posted

Dziękujemy bardzo :lol: . Walentynki spędzamy z mężem z dala od dziewczynek i córki, u syna. Bardzo już tęsknimy za nimi, na osłodę mamy do towarzystwa kicię syna- Bessę.

Posted

Nie mam, niestety... Za to mam 2 cieczki równocześnie w domu. Emilka dostała w Walentynki, a Lolka wczoraj. Ale zawsze to 4 tyg. zamiast 6...Pilnują się na spacerze, obie chodzą i warczą.

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki, zaniedbałam trochę Dogo przez to okropne grypsko. Byłam na L-4, a kiedy wróciłam do pracy, jeszcze nie całkiem zdrowa, wpadłam w okropny młyn...
Ale wiosna przyszła!!! Zaczął się sezon działkowy- w sobotę i w niedzielę byliśmy z małpkami kilka godzin. Jak one szalały, jak się cieszyły:loveu: ...
Po powrocie- padły, nie jadły, nie piły, leżały jak dwie skórki.

Posted

No to masz pomoc przy skopywaniu grządek. A moje małe chodzą grzecznie, po ścieżkach...Ale w tym roku powiększymy trawnik, specjalnie dla nich. I zrobimy im basenik, tylko takich małych leżaczków nie ma:shake: