Guest Gretka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem pieska rasy chow-chow i może mi coś poweicie o opiece nad takim psiakiem?? Mam domek z duzym ogródkiem i w ogóle miałby u mnei dobre warunki. Możecie mi powiedzieć coś o nim??? Co je, jak sie zachowuje, jak czesto musi chodzić na spacer, czy duzo futra gubi :) No wszystki, pozdrawiam i czekam na szybla odpowiedz :) :wink: :wink: Quote
Surprise Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Idź do odpowiedniego działu,poczytaj trochę strych tematów-wszystko bedziesz wiedziala :) Quote
PATIszon Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Gretka, przerzuce Ci to zapytanie na [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=59&sid=b58dc9b5a52aeaed152e0c4f0ad79e11]Szpice[/url], co? 8) Quote
AiMiN Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Polecam Ci wskoczenie na stronę forum chow-chow: [url]www.club-chow.pl[/url] Tam pogadasz zwłaścicielami, hodowcami i miłośnikami tej cudownej rasy :-D Quote
Recommended Posts