brosse0606 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 My tez mamy w moro z kapturkiem a na kapturku futerko.... tylko nie wiem po co jej kieszonki :) moze na nawigator jakby sie zgubila :):cool3: na deszcz w zimne dni niezastapione bo bez to nie raczy wyjsc jakby byla z cukru... Quote
emdziolek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 a ja polecam ubranka MilaCollection:multi: [url]http://www.milacollection.xt.pl/[/url] Quote
Yuno aka Ludwig Draczyn Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Witam. Jestem właścicielem małego Buldoga w 4 miesiącu życia i ponieważ robi się powolutku zimno to musze mu coś sprawić na spacery ale szukam w miare orginalnych ubranek żeby nie wyglądał jak York :) czy ktoś może spotkał się z ubrankami przykładowo jak na profilu Happy Bulldog world na FB?! Pozdrawiam z Sopotu :) Quote
Guest wika23032002 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [B][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#800080][SIZE=3]Mój psiaczek[SIZE=3]-buldożek ma ubranko ale jest za cie[SIZE=3]p[/SIZE]łe więc wychodzi w nim na dwór najbardziej[SIZE=3] na zimę ale nie chce mu się wychodzić i ta[SIZE=3]rza się w śniegu albo ociera o wszystko oraz siada i chce jeździć na dupci po lodzie... XD[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
johaśka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 podrzucę temat bo mimo, że kalendarzowa wiosna to za oknem przeciwnie..... ;) potrzebuję naszej bulwie zakupić ubranko i za diabła nie umiem nic znaleźć na all szukam i szukam...ale najwięcej jest na yorki :roll: a ja nie chce yorkowego ciucha tylko bulwowy :lmaa: pomóżcie prosze..... Quote
Recommended Posts