Bodziulka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Zdjęcia z piłeczką :lol: no po prostu, jak ich nie kochać?
Bodziulka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Co prawda to nie mój, ale też fajny ;) a to dwa takie z innej bajki, ale też słodziutkie ;)
Bodziulka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Zobaczcie jeszcze to: http://www.funiaste.net/image.php?image=\2005\wrzesien\24\filatelista.jpg
Bodziulka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Pewnie ostatnie zdjęcia Bodzia na działce w tym roku... a właściwie w okolicy działki ;) Był sobie chodzący kropek któremu ogon się mało nie odkręcił On chciał się bawić, a Box mu jęzor pokazał :lol: Choć Bodziek jest na tych zdjęciach trochę najeżony, to tak na prawdę bardzo się lubią z tym Dalamtyńczykiem, tylko przez bramę to tak trudno się bawić :-?
sylwiaskalska Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Najnowsze ze spacerku :) No co przeciez nic nie zrobiłem ;) Leże sobie :) Miłość Złapie złapie Dołek i kijek i jestem szczęśliwy Pies zdechł ;) Nie rasowy ale ustaiwać to mnie chcieli :)
sylwiaskalska Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No troche sie dusił na tej ringówce - jak to mój nie mógł chociaz sekundy normalnie stać :) No i ostatnio trzeba brac ze sobą kapoki :lol: bo rzuca śliną nie miłosiernie. :-?
Magda-Amir Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 super :angel: :angel: jak wy to robicie ze one tak ładnie stoja ? :roll: bo Amir czasem tak zstanie nieświadomie jak np. 'mysli' :lol: a zdjatka miodziaśne :D :D
sylwiaskalska Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ale czad zabawa :) Magda&Amir napisał(a): super :angel: :angel: jak wy to robicie ze one tak ładnie stoja ? :roll: bo Amir czasem tak zstanie nieświadomie jak np. 'mysli' :lol: a zdjatka miodziaśne :D :D Magda mój to akutar patrzy na swój patyk więc lekko się wyrywał do przodu dlatego tak wyszło :)
Magda-Amir Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 PARSONRK napisał(a): :lol: "zjadlem sobie buciki panci i chyba sie na mnie pogniewala :roll: "
Bodziulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Jaki smutasek... Pańcia pewnie nakrzyczała :(
Bodziulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Śpiem sobiem Tu też śpiem A tu przylazł Fredek i mnie wnerwia posępię troche a oto wredny Fred w całej swej twarzowej okazałosci
Bodziulka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Będziemy tarmosić :D Mój szopek! Móóóójjj! A teraz umyjemy szopa pracza :lol: Wrrrrr spadaj! Mój szop! A żeby mi nikt go nie zabrał, to mu ogon łapką przytrzymam :D
Bodziulka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A to wczoraj było testowanie nowego łóżka :D chyba mam już dosyć zdjeć :-? co tam jest? gdyby wzrok mógł zabijać żeby nie było, że znowu nie pilnuje i nie nasłuchuje :lol:
Magda-Amir Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Bodziulka super zdjecia :D wiadomo ze lozko musi byc przetestwane 8) Mirek na kolacje :wink:
Recommended Posts