Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']po czym ?:evil_lol: chyba nie po słodkich ,tłustych,kalorycznych pączusiach :eviltong:[/quote]

a po czym innym? :roll:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Tuffciu :loveu:
A ja zjadłam 4 pączusie:oops:
[/B][/I][/quote] a ja 6 :roll: a 7-my lezy i czeka :oops:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=purple]Cześc Aluś,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]a do mnie też Tuffcio z taka gwiazdeczką przywędruje :cool3: :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Słodziaszek z niego jakich mało i już się nie moge doczekac, jak dwa pieski spotkają się razem :lol:[/COLOR][/B]

[COLOR=purple][B]OK uciekam na łyżwiarstwo[/B][/COLOR] :cool3:

Posted

[SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=YellowGreen]cześć Ala[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Tuffcio tez wczoraj kawałek pączusia dostał?
Do nas jeszcze po 20 teściowie z całym talerzem pączków przyszli..... dziecko było przeszczęśliwe ;) ale potem mówiła że ją brzuch boli :diabloti: .. i tak sie nie nauczy.. słodycze dla niej dobre zawsze i wszędzie :lol:

Posted

[quote name='Gosiek'][SIZE=4][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]cześć Ala[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Tuffcio tez wczoraj kawałek pączusia dostał?
Do nas jeszcze po 20 teściowie z całym talerzem pączków przyszli..... dziecko było przeszczęśliwe ;) ale potem mówiła że ją brzuch boli :diabloti: .. i tak sie nie nauczy.. słodycze dla niej dobre zawsze i wszędzie :lol:[/quote]

e nom a bo to tylko dla dzieci .... :) hahah :cool1: ;) ja wczoraszy dzionek zaczylem z 4 na koncie :) slaby jestem ale mialem nie zjesc anijednego hahahah;D

Posted

Dzień dobry !:multi:

U Was też tak przerażliwie zimno ? i do tego dokuczliwe wiatrzycho?:cool3:
Myślałam, że mi głowę urwie.Dobrze ,że Tuffiemu założyłam sweterek.;)

Parę dni temu sweterki wyprałam i schowałam niby do następnej zimy. :cool3:Długo nie poleżały ,musiałam z powrotem wyciągnąć.:evil_lol:

Dziewczyny, Tuffcio nie miał ochoty na pączusia.:evil_lol: We trójkę daliśmy radę 10 pączkom.
XXL , najgorzej spróbować, potem kuszą następne...:evil_lol: a Ty niemiałeś czasem diety ?:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Dzień dobry !:multi:

XXL , najgorzej spróbować, potem kuszą następne...:evil_lol: a Ty niemiałeś czasem diety ?:evil_lol:[/quote]

hahah nom powiedzmy ze zmiescilem sie w diecie :) :eviltong: ewentualnie ciutke ja przekroczylem :D :cool1: ale cii niech nikt nie wije :D

Posted

[quote name='XXL']hahah nom powiedzmy ze zmiescilem sie w diecie :) :eviltong: ewentualnie ciutke ja przekroczylem :D :cool1: ale cii niech nikt nie wije :D[/quote]
:evil_lol:ja wiem , ja wiem ;)
Cześć Pączusiowi Pogromcy :p

Posted

[B][SIZE=2][COLOR=YellowGreen]Dzieńdoberek! [/COLOR][/SIZE][/B]

[quote name='Alka']
Parę dni temu sweterki wyprałam i schowałam niby do następnej zimy. :cool3:Długo nie poleżały ,musiałam z powrotem wyciągnąć.:evil_lol:
[/quote]

Ja zrobiłam tak samo i również musiałam wyjąć :roll:
Już od 3 dni pada w nocy śnieg i jest go coraz wiecej i wiecej :mad:
W dodatku - 9 na termometrze... :shake:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A u mnie dzisiaj tak :) czyli słoneczko więc przesyłam troche słoneczka dla was :)
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/4382/obraz0026em.jpg[/IMG][/quote]
kurcze, ani śladu śnieżku :crazyeye:

Tuffcio z gwiazdko - słoneczkiem;)
[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/6376/dscf52507wq.jpg[/IMG]

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/9800/dscf52541td.jpg[/IMG]

[IMG]http://img115.imageshack.us/img115/7049/dscf52572vm.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ja wiem , ja wiem ;)
Cześć Pączusiowi Pogromcy :p[/quote]

hahaha ala ty wiesz ale ty nie powiesz nikomu :D:diabloti: ;)

Posted

Dzien dobry Alu!!
To u was tak zimno jest? Brr...... U nas dzisiaj swiecilo sloneczko i bylo cieplutko, wiec postanowilam troche pobiegac z Mikim na dworze. Bylismy ponad godzinke, a jak Miki wygladal po gonitwach w blocie to sie mozna domyslic:evil_lol::evil_lol: