Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img416.imageshack.us/img416/3295/dscf3754s3oh.jpg[/url] hahahahaha super fryz :silly: :lol:

A te ciasteczka :sabber: :sabber: Sama tyyle upielkas?! :o:-D

Posted

[quote name='asher'][B]Alu,[/B] kryłas Tuffika??? :-o No wiesz??? :oops: :oops: :oops: :shake:[/quote]
A to chyba raczej odwrotnie musialo byc :roll:

Posted

[quote name='asher'][B]Alu,[/B] kryłas Tuffika??? :-o No wiesz??? :oops: :oops: :oops: :shake:[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
No wiecie co ;-) Nie poruszajcie takich intymnych tematów :jumpie::D:cunao::cunao::cunao:

Posted

[quote name='anetta'][URL="http://img416.imageshack.us/img416/3295/dscf3754s3oh.jpg"]http://img416.imageshack.us/img416/3295/dscf3754s3oh.jpg[/URL] hahahahaha super fryz :silly: :lol:

A te ciasteczka :sabber: :sabber: Sama tyyle upielkas?! :o:-D[/quote]

Pomagała mi córka , był to jej debiut i powiem ,że bardzo udany.Znaczna część ciastek pójdzie do rodziców Marcina (jej chłopaka). Jego mama wraca dzisiaj z Włoch po dłuższej nieobecności i nie będzie pewnie piekła.

Ja przed Wigilią upieke sobie ze 2 ciasta, a po świętach 1 dzień przerwy i znowu pieczonko, bo mój syn urodził się 28 grudnia.29 też imprezka , urodziny siostry.Także nie wyobrażam sobie jak w styczniu stanę na wadze....;-)

Posted

zbereznice jedne :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Alka']moje mysli krążą wokół tego drzewka co leży na balkonie ;-)

[IMG]http://img400.imageshack.us/img400/5281/dscf37677rn.jpg[/IMG][/quote]

Jeszcze nie ubrane ?? w piżamce ?? no [B]JAK TO ??[/B] :nono: :nono: :nono:

Posted

[B]Witaj Gosiu[/B]! Przypuszczam ,że w środę. Mamy dość ciepło w mieszkanku i boje sie ,żeby szybko nie zrobiła się sucha.
Masz swoją w donicy i podlewasz?

Posted

:cunao::cunao::cunao:...oj, nie mogę, [B]Ala[/B], ale u ciebie wesolutko!:-D A Tuffcio, rzeczywiście wygląda na znudzonego, a ja to znam i z własnego podwórka;-)...Bajan też chce żeby się nim zajmować;-)

Posted

[B]Ala, mam dla Ciebie takie sugestie :[/B]

[B]Po pierwsze : NIE STAWAJ NA WADZE !!! Ja już pisałam kiedyś, że sucha - to albo chora, albo jędza .[/B]

[B]Po drugie : moze jednak NIE KRYJ tego maleńkiego Tuffcia .[/B]

[B] Cholera, te Twoje ciasteczka ( oprócz białego :vamp: dywanu[/B] ) [B] znowu pogłębiły moje kompleksy ...[/B]

[B]Acha, jak się ma Zaniedbany Z Szeregówek ???:vamp: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]Ala, mam dla Ciebie takie sugestie :[/B]

[B]Po pierwsze : NIE STAWAJ NA WADZE !!! Ja już pisałam kiedyś, że sucha - to albo chora, albo jędza .[/B]

[B]Po drugie : moze jednak NIE KRYJ tego maleńkiego Tuffcia .[/B]

[B]Cholera, te Twoje ciasteczka ( oprócz białego :vamp: dywanu[/B] ) [B]znowu pogłębiły moje kompleksy ...[/B]

[B]Acha, jak się ma Zaniedbany Z Szeregówek ???:vamp: [/B][/quote]

[B]Haniu,[/B]dzięki za sugestie! jesteś niezastąpiona :roflt: :roflt:

wezmę sobie głęboko do serca Twoje rady i tak:

1.nie stane na wadze, bo mam ją głęboko gdzieś ,:haha: od czasów panieńskich kiedy wprowadziłam sobie kurację odchudzającą(prawie wylądowałam w szpitalu) nie mam zamiaru się nią przejmować ...:sg168:

2.możesz być pewna, ani Tuffcio mnie ani ja Tuffcia :silly: ...Tuffiasty prawie co wieczór "zabawia" się swoim jaśkiem;-)

3.Haniu, widze wyjście,abyś pozbyła się kompleksów - zapraszam do Rybnika !:beerchug:

a Timusia nie widziałam,tylko mój TZ opowiadał ,że kilka razy przyczepił mu się do nagawek ( york jego szefa) , w każdym razie czekamy na świąteczną premię...:ylsuper:

Posted

Alka i to lubię... Poza tym podlizuska - szczerego zrobie:) swietnie wyglądasz :)
No wiesz Tuffiemu trzeba lalę kupić pod choinkę ... ;-)
Haniu uff to ja chuda nie jestem czyli znaczy - nie jędza a Ty??

Posted

[B]Alka, żeby nie było wątpliwości, ja tu jestem, zawsze jestem :flasings: [/B]
[B]Czasem nie zdążę się odezwać, bo muszę kasować milion powiadomień w mojej skrzynce :vamp: [/B]
[B]Ale jestem.... :drinka: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Alka, żeby nie było wątpliwości, ja tu jestem, zawsze jestem :flasings: [/B]
[B]Czasem nie zdążę się odezwać, bo muszę kasować milion powiadomień w mojej skrzynce :vamp: [/B]
[B]Ale jestem.... :drinka: [/B][/quote]

a ja nie mam juz powiadomien a ja nie mam :D

wywalilam sobie je lalalalalal

wchodzisz w - szybkie menu
potem w subskrypcje watkow i tam odznaczasz usun subskrypcje i one se odznaczaja sa gole kwade\raty i przy watku pisze NONE i to juz znak ze skrzyka jest juz puuuuusta ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Ala chuda nie jest... Ala jest szczuplusieńka :sg168:
I jedzą na 100% nie jest :cool2: wiem bo znam osobiście :haha::haha:[/quote]

do tej szczupłości to troche brakuje, ale dzięki [B]Gosiu![/B]

ja jestem cichutką , skromniutką, życzliwą osóbką :evil_lol:

[B]Maga[/B], nie gadaj , pierwszy raz cię widze u nas ...;-) :cunao:

Właśnie dzwonił Marcin, wieczorem zajedzie do nas z prezentami, które jego mama przywiozła dla nas z Włoch:sweetCyb: :B-fly: