Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Alus :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/5411/schowek01sscp1.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]slodziutkie to zdjecie Tufficzka, jak ladnie wyczesany :loveu: powiedz mitylko, czy mu uszka troche przyklapnely czy tak do zdjecia je tylko polozyl? :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[B]Zuzolandia[/B],czytałam relację ze spotkanka ... extra!:loveu::multi:

[B]Daguś[/B], uszka nie oklapnęły, sądzę że przez te nieco przydługie włoski mogłaś tak sądzić.Właśnie dziś rano wsadziłam Tuffiastego do pustej wanny ( inaczej sobie nie da )i przycinałam i łapeczki i uszka.;)

Posted

[quote name='Alka']
[B]Daguś[/B], uszka nie oklapnęły, sądzę że przez te nieco przydługie włoski mogłaś tak sądzić.Właśnie dziś rano wsadziłam Tuffiastego do pustej wanny ( inaczej sobie nie da )i przycinałam i łapeczki i uszka.;)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Oskarek wlasnie jak sie cieszy to tak kladzie uszka i ich nie widac, tak slodko to wyglada :loveu: Ja to od czasu kiedy zaczelam z Oskarkiem jezdzic do fryzjera to za obcinanie sie nie zabieram :eviltong: Zwlaszcza jezeli chodzi o uszka to zawsze mi sie podobaja jak sa tak rozniutko wygolone, a mi to nigdy nie wychodzilo hihi[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Alka']tu już lepiej widać uszka ;)

[IMG]http://img54.imageshack.us/img54/5204/dscf1202mt2.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ślicznie wyszedl :loveu: :loveu: no i pieknie przyciete uszka :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ślicznie wyszedl :loveu: :loveu: no i pieknie przyciete uszka :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Daguś , nowych zdjęć jeszcze nie mam , te uszka to stare zarośnięte...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Daguś , nowych zdjęć jeszcze nie mam , te uszka to stare zarośnięte...:evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Haha no to w takim razie bardzo ladnie prezentuja sie te lekko zarosniete uszolka Tuffiastego :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Alka']hej dziewczynki !:multi:

I mamy Tłusty Czwartek.
Ile paczków już zaliczyłyście? mój TŻ dopiero poszedł po pączusie.
miłego pączkowego obżarstwa![/quote]

A ja zupełnie zapomniałam o tłustym czwartku :cool3:, ale już nadrobiłam, jeden pączek na jedno bioderko, a drugi na drugie :evil_lol:

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu:

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]przyszłyśmy się przywitać i życzyć Wam udanego dnia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]pozdrawiamy ciepło :p [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

widze ze tapety dobrane pod masc psa :eviltong: dopiero teraz zauwazyłam :eviltong:[/quote]
Witaj Madziu !:multi: ja lubię takie ciepłe kolorki :p

[quote name='PositiveThought']długaśnie o,O

ale zamyślony ^^[/quote]

witamy w naszej galeryjce:multi:

[quote name='mmbbaj']A ja zupełnie zapomniałam o tłustym czwartku :cool3:, ale już nadrobiłam, jeden pączek na jedno bioderko, a drugi na drugie :evil_lol:[/quote]

Małgosiu, przy Twojej figurce mogłabyś o wiele więcej rzucić na bioderka... ja również rzuciłam sobie po jednym:p
[quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu:

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]przyszłyśmy się przywitać i życzyć Wam udanego dnia, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red]pozdrawiamy ciepło :p [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]
Aga witamy, mam nadzieję ,że będziesz naszym stałym gościem:multi:
[quote name='tygra']Cześć Alu jak po tłustym czwartku?[/quote]

[quote name='fidelek2']cześć Alu :multi: co słychać?

a teraz przyznaj sie nam ile to pączusiów wczoraj zjedliście....? :p[/quote]

Kupiliśmy w sumie 6 pączusiów na 3 osoby, czyli po 2.:razz: Ale to nie koniec... za chwilkę mamy gości - rodziców Marcina.Wiem ,że jego mama wczoraj piekła paczusie i napewno nam przywiezie.Pewnie będą pyszne:multi:

[quote name='Moniś']Cześć Aluś!!

Czy u Was też takie cudne słoneczko wygląda? :loveu::loveu:[/quote]

Słoneczko? a jak ono wygląda?:roll: Moniś jest pochmurno, szaro, buro... ale weekend zapowiadają bardzo słoneczny:loveu:

Posted

[quote name='Alka']
Słoneczko? a jak ono wygląda?:roll: Moniś jest pochmurno, szaro, buro... ale weekend zapowiadają bardzo słoneczny:loveu:[/quote]

Taaaaakie żółciutkie i rażące w oczy ;) U nas dziś wyjątkowo ciepło w porównaniu z ostatnimi dniami gdzie gościł śnieg, deszcz i odcień szarości.. ;)

Posted

[quote name='fidelek2']cześć Aluś :multi:

Za oknem sucho, bez mrozu i nawet słonecznie!!! A jak u Was? Słonko zawitało? ;)[/quote]

suchusieńko i słonecznie :multi: Jak wstałam po 6 , Mateusz wybierał się na turniej piłki nożnej to temperaturka za oknem wskazywała na -5. Ale najważniejsze ,że mamy słoneczko, od razu weselej...:loveu:

Witajcie kochani !:multi:

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/2586/dscf1249ya2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7889/dscf1248hq2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/6430/dscf1246ri7.jpg[/IMG]