Kasia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alka'] Kasiu, faktycznie broda Tuffciowi podrosła, jeszcze nie tak dawno była króciusieńka... dla przypomnienia wklejam kilka ubiegłorocznych śnieżnych fotek;) [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/5264/dscf4420a4cn.jpg[/IMG] [/quote] a tu jest jeszcze dłuższa niż teraz :crazyeye: :p :p i naprawdę wygląda jak taki Dziadzio Mróz :loveu: :loveu: Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jej jakie Tuffi ma swietne sweterki:) Fibula to zimy nie widzaila jeszcze w swoim krotkim zyciu..bidula:( Quote
Alka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Nadia86']Jej jakie Tuffi ma swietne sweterki:) Fibula to zimy nie widzaila jeszcze w swoim krotkim zyciu..bidula:([/quote] Witaj Nadia !:multi:Sweterków mamy faktycznie sporo,dzięki:multi: Fibi pewnie niebawem ujrzy śnieżek, właśnie u nas pada drobny ale gęsty śnieżek :multi::multi: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witaj ALuś :) to może mały pokaz mody Tuffiastego ?? ;) Quote
Alka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']Witaj ALuś :) to może mały pokaz mody Tuffiastego ?? ;)[/quote] napewno chciałabyś to zobaczyć? :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alka']napewno chciałabyś to zobaczyć? :evil_lol::evil_lol:[/quote] TAK jestem tego pewna :evil_lol: Poprosze :loveu: kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye: Quote
Alka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']TAK jestem tego pewna :evil_lol: Poprosze :loveu: kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye:[/quote] to sie rozczarujesz bo u nas tego nie ujrzysz :evil_lol:.Mamy tylko:evil_lol: sweterki ,derki na grzbiecik i kubraczki przeciwdeszczowe.Te ostatnie bardzo się sprawdziły bo Tuffiasty za cholerę nie chciał w deszczu wychodzić.Jak ma założony kubrak to spaceruje jakby lato było...:evil_lol::evil_lol: Dodam tylko że sweterki sama dziergałam , a resztę dostał od Mani.:p Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alka'] to sie rozczarujesz bo u nas tego nie ujrzysz :evil_lol:[/QUOTE] to strasznie miłe to rozczarowanie :evil_lol: ja rozumiem że psiaka ubrać jak zimno czy mokro ,ale idiote robić w garniturze to już lekka przesada :shake: a tych co te stroje idiotyczne wymyślają by zbić na tym kase to bym ubrała w kolczatke , kaganiec , i uwiązała do budy na metrowym łańcuchu :diabloti: niech zobaczą jak to jest być psem :cool3: skoro tak bardzo lubią uczłowieczać psy :mad: Quote
tygra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 fajny ten Dziadek Mróz [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/6969/dscf4418a5gy.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Vectra']TAK jestem tego pewna :evil_lol: Poprosze :loveu: kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a stringów nie było:cool3: Hey sąsiady nareszcie wyszli z ukrycia ;)a już patrzałam czy wasz balkon jeszcze na miejscu bo nam nawet nasze plexi ścianki nie odleciały:multi::multi::multi: [/I][/B] Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć Ala [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a stringów nie było:cool3:[/I][/B][/quote]:lol::lol::lol: stringów nie widziałam ale za to sa gatki z całą masą kokardek, koronek i falbanek :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4217/dscf4368a6bc.jpg[/IMG] .hahahahahahha SNIEZNY MAłY POTFFOREK ;-) eheheheheheh Witaj kochaniutka .......u nas pada snieg ;-).wiec mozliwe ze u was tez ;-).....tak wiec jest szansa ze zrobisz Tuffcikowi tegoroczne sniezne foteczki ;-) Buziaczki Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześc Alus :multi: Juz myslałam ze te Tufikowe zdjęcia w śniegu to dzisiejsze :evil_lol:, ale doczytalam, ze sprzed roku :lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć Aluniu :buzi: Już się wystraszyłam, że jednak zima przyjdzie :razz: Quote
zuzolandia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Teklunia']Cześć Aluniu :buzi: Już się wystraszyłam, że jednak zima przyjdzie :razz:[/quote] Kochaniutka do nas włąsnie przyszłą ;-) PANI ZIMA :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 witaj alus :buzi: widze ze teskniłas za zimą i zdjecia z zeszłego roku wrzuciłas :cool3: masz dzisiaj zapas sniegu :evil_lol: mozesz pstrykac do woli :lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cześć Alutka ;) no i w końcu mamy zimę, taką prawdziwą ze śniegiem :multi: Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tak zima wkoncu do nas zagladnela a tutaj sa jej skutki:):evil_lol: [B]Alka [/B]mam nadzieje ze nie bedziesz zla jak w Twojej galeryjce zamieszcze focie malutka [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7734/775323186jl.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nadia , co się stało Twojemu psu :evil_lol: jakie gustowne ozdoby ma na łapach :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Nadia86'] [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7734/775323186jl.jpg[/IMG][/quote] o raju, biedactwo małe... te kulki są straszne, szczególnie dla takich maluchów :mad: jak miałam jamniczke to okropnie się przez nie męczyła. Na spacerze co jakiś czas podchodziła, podnosiła łapkę i prosiła żeby jest to zdjąć :) Quote
zuzolandia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7734/775323186jl.jpg[/IMG] kulkowy koszmar ;-) skad my go znamy eheh tyle ze w wersji maxi ;-) Quote
zuzolandia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Witanko slicznotko ;-) zasypało Was czy co ??? Buziaczki dla Tuffcika !!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
Nadia86 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [B]Vectra [/B]nic sie nie stalo to przez to ze wlazi w nawieksze zaspy ale co ja poradze niech sie cieszy sniegiem:) [B]Teklunia [/B]oj zgadzam sie sa straszne szczegolnie gdy jest juz ich tyle ze biedna lapkami nie moze poruszac tylko zaczyna chodzic jak buldog angielski:) z lapkami na boki:D ale i tak do domu ja zaciagnac trudno mimo ze ma te paskudztwa na lapeczkach [B]Zuzolandia [/B]tak chyba wszyscu to znaja tzn wlasciciele dlugowlosych Quote
Zuza96 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Witaj Aluniu i Tufficzku ;)[/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts