Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']
Kasiu, faktycznie broda Tuffciowi podrosła, jeszcze nie tak dawno była króciusieńka...

dla przypomnienia wklejam kilka ubiegłorocznych śnieżnych fotek;)
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/5264/dscf4420a4cn.jpg[/IMG]

[/quote]

a tu jest jeszcze dłuższa niż teraz :crazyeye: :p :p
i naprawdę wygląda jak taki Dziadzio Mróz :loveu: :loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nadia86']Jej jakie Tuffi ma swietne sweterki:) Fibula to zimy nie widzaila jeszcze w swoim krotkim zyciu..bidula:([/quote]

Witaj Nadia !:multi:Sweterków mamy faktycznie sporo,dzięki:multi: Fibi pewnie niebawem ujrzy śnieżek, właśnie u nas pada drobny ale gęsty śnieżek :multi::multi:

Posted

[quote name='Vectra']Witaj ALuś :)
to może mały pokaz mody Tuffiastego ?? ;)[/quote]

napewno chciałabyś to zobaczyć? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']napewno chciałabyś to zobaczyć? :evil_lol::evil_lol:[/quote]

TAK jestem tego pewna :evil_lol:
Poprosze :loveu:

kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']TAK jestem tego pewna :evil_lol:

kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye:[/quote]

to sie rozczarujesz bo u nas tego nie ujrzysz :evil_lol:.Mamy tylko:evil_lol: sweterki ,derki na grzbiecik i kubraczki przeciwdeszczowe.Te ostatnie bardzo się sprawdziły bo Tuffiasty za cholerę nie chciał w deszczu wychodzić.Jak ma założony kubrak to spaceruje jakby lato było...:evil_lol::evil_lol: Dodam tylko że sweterki sama dziergałam , a resztę dostał od Mani.:p

Posted

[quote name='Alka'] to sie rozczarujesz bo u nas tego nie ujrzysz :evil_lol:[/QUOTE]

to strasznie miłe to rozczarowanie :evil_lol: ja rozumiem że psiaka ubrać jak zimno czy mokro ,ale idiote robić w garniturze to już lekka przesada :shake:
a tych co te stroje idiotyczne wymyślają by zbić na tym kase to bym ubrała w kolczatke , kaganiec , i uwiązała do budy na metrowym łańcuchu :diabloti: niech zobaczą jak to jest być psem :cool3: skoro tak bardzo lubią uczłowieczać psy :mad:

Posted

[quote name='Vectra']TAK jestem tego pewna :evil_lol:

kurcze ostatnio na jakieś stronce widziałam dla Yorasków garnitury , szlafroki , ubranka na bale przebierańców :crazyeye:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a stringów nie było:cool3:

Hey sąsiady nareszcie wyszli z ukrycia ;)a już patrzałam czy wasz balkon jeszcze na miejscu bo nam nawet nasze plexi ścianki nie odleciały:multi::multi::multi:
[/I][/B]

Posted

cześć Ala

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a stringów nie było:cool3:[/I][/B][/quote]:lol::lol::lol: stringów nie widziałam ale za to sa gatki z całą masą kokardek, koronek i falbanek :evil_lol:

Posted

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4217/dscf4368a6bc.jpg[/IMG]

.hahahahahahha SNIEZNY MAłY POTFFOREK ;-) eheheheheheh
Witaj kochaniutka .......u nas pada snieg ;-).wiec mozliwe ze u was tez ;-).....tak wiec jest szansa ze zrobisz Tuffcikowi tegoroczne sniezne foteczki ;-)
Buziaczki

Posted

Tak zima wkoncu do nas zagladnela a tutaj sa jej skutki:):evil_lol:

[B]Alka [/B]mam nadzieje ze nie bedziesz zla jak w Twojej galeryjce zamieszcze focie malutka
[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7734/775323186jl.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nadia86']
[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/7734/775323186jl.jpg[/IMG][/quote]

o raju, biedactwo małe... te kulki są straszne, szczególnie dla takich maluchów :mad:
jak miałam jamniczke to okropnie się przez nie męczyła. Na spacerze co jakiś czas podchodziła, podnosiła łapkę i prosiła żeby jest to zdjąć :)

Posted

[B]Vectra
[/B]nic sie nie stalo to przez to ze wlazi w nawieksze zaspy ale co ja poradze niech sie cieszy sniegiem:)
[B]Teklunia
[/B]oj zgadzam sie sa straszne szczegolnie gdy jest juz ich tyle ze biedna lapkami nie moze poruszac tylko zaczyna chodzic jak buldog angielski:) z lapkami na boki:D ale i tak do domu ja zaciagnac trudno mimo ze ma te paskudztwa na lapeczkach
[B]Zuzolandia
[/B]tak chyba wszyscu to znaja tzn wlasciciele dlugowlosych