Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kobitki coś ściemniacie :razz: :razz: ja żadnej żaby ani krzyzyka nie widze :shake: :shake: no chybaże już mi całkiem na wzrok padło :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']kobitki coś ściemniacie :razz: :razz: ja żadnej żaby ani krzyzyka nie widze :shake: :shake: no chybaże już mi całkiem na wzrok padło :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]popiły dziewczyny i im od ciepła i prosiętów żaby zamiast myszek zaczęły się stawiać no ale skad te krzyżyki to nie wiem:shake:[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]popiły dziewczyny i im od ciepła i prosiętów żaby zamiast myszek zaczęły się stawiać no ale skad te krzyżyki to nie wiem:shake:[/I][/quote] hahaha od jakiegoś czasu czytam właśnie o jakichś żabach, krzyżykach... i nie wiedziałam o co chodzi.. myslałam juz nawet ze coś nie tak z moim wzrokiem :evil_lol:

ale.... otworzyłam godo przez internetexplorera i .... widzę krzyżyk :diabloti: przy banerku :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Przez explorera tez nie widze zadnych żabek i krzyżyków :razz: :razz:

I Ali też nie widze :shake: :shake:[/quote]:lol: no to ja nie wiem czemu nie widzisz :evil_lol:
ja widzę tylko przez explorera ;)

Posted

Hej dziewczyny !:multi:

Czytam , czytam i ... niedowierzam:crazyeye: piszecie o jakiś krzyżykach, żabie w avatarku... jakieś dziwy...:crazyeye:
zaręczam ,że u mnie jest wszystko ok .Tuffcia nie zamieniłam w żabę , a foty normalne zapodaje :p
:niewiem:, dlaczego niektóre z Was tak widzą :evil_lol:, czy może jestem jakaś naznaczona :evil_lol:
Tylko u mnie tak widać ???:crazyeye: niesamowite...

Parę dni temu Maga u Alicji R.napisała co umieściłam przy banerku, bo stronka jej się rozjeżda, wczoraj Vectra zamiast 2 fot widziała 1... :crazyeye:

mam nadzieję ,że wszystko wróci do normy...:cool1:

mam dobrą wiadomość, zaczyna grzmieć...oby skończyło się na deszczu:multi:

Posted

[quote name='Alka']
mam dobrą wiadomość, zaczyna grzmieć...oby skończyło się na deszczu:multi:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie grzmi ...bo u mnie nie:placz:

a wogóle to gdzie sie chowacie

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie grzmi ...bo u mnie nie:placz:

a wogóle to gdzie sie chowacie[/quote]

cichutki grzmocik był przed chwilą:p
Przewidywałam ,że nowu będę miała pecha, dopiero co usiadłam przed kompem ( chłopcy pojechali do Tesco):evil_lol:, a już będę zmuszona go wyłączyć.
Dzisiaj mam leniwy dzionek.Spałam prawie 2 godz.:p

Posted

[quote name='Alka']cichutki grzmocik był przed chwilą:p
Przewidywałam ,że nowu będę miała pecha, dopiero co usiadłam przed kompem ( chłopcy pojechali do Tesco):evil_lol:, a już będę zmuszona go wyłączyć.
Dzisiaj mam leniwy dzionek.Spałam prawie 2 godz.:p[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]ja położyłam się po spacerku rano tak między 7-8 i wstałam ok 11:pi jakoś mi się dzionek skurczył :razz:[/I][/B]

Posted

to po co było się kłaść? Ja nie pamiętam jak to jest spać do 11:oops:.

wczoraj byłam z Tuffciem na jeżynach, sporo uzbierałam :multi:
a dzisiaj wywaliło mi węzły chłonne i biorę leki, stąd chyba osłabienie :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']no bo masz Alu droga przy bannerku krzyżyk :eviltong:[/quote]

to co mogę zrobić w takim wypadku :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']no bo masz Alu droga przy bannerku krzyżyk :eviltong:[/quote]

Właśnie, Alu, właśnie ! ZRÓB COŚ Z TYM KRZYŻYKIEM !!! Bo już NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ ! :p :p :p

Posted

ooo Ala jest Ala :multi: :multi: :multi: wróciła :multi: :multi: :multi:
Nadal nie widze żab, krzyżyków za to widze fotke agresywnie warczącego Tuffika :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']a to widać ?
[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/5204/image2cp3.jpg[/IMG][/quote]

Widać, widać :lol: Super hamaczek! ;) Ale żaba jest [B]nadal :diabloti: [/B]i nie mówcie mi, że to z upału :placz:

Posted

No dobra, krzyżyka już nie powinno widać ,usunęłam banerek:cool1:

następna przeróbeczka (dzięki uprzejmości mmbbaj:loveu:)
[IMG]http://img379.imageshack.us/img379/3267/8d4bda6ae86c6d36ayk3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alka']No dobra, krzyżyka już nie powinno widać ,usunęłam banerek:cool1:

[IMG]http://img379.imageshack.us/img379/3267/8d4bda6ae86c6d36ayk3.jpg[/IMG][/quote]

Ala, ślicznie! :multi: :multi: :multi: A żaby nie widać! :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']No dobra, krzyżyka już nie powinno widać ,usunęłam banerek:cool1:

[IMG]http://img379.imageshack.us/img379/3267/8d4bda6ae86c6d36ayk3.jpg[/IMG][/quote]
a jak ja teraz będę włazić do waszej galerii:razz:przez banerek było łatwiej:oops: