Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw za babcie :cool2::chlup: 90 lat, super :chlup: Wszystkiego najlepszego dla babci! :laola: NAwet Prezydent Rybnika przyszedl, fiu, fiu :)
A teraz na stronke, u was jest 300 a u mnie 100 :laola: :chlup::drinking::drinking::cunao::cunao:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:laola: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ja mam zaszczyt napisac 3000 posta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Teklunia']Alus, hop hop!!![/quote][COLOR=Blue][I][B]oj Ala chyba ma odwyk , bo Mati w domu ....
Ala co z nogą Matiego....
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Blue][I][B]oj Ala chyba ma odwyk , bo Mati w domu ....
Ala co z nogą Matiego....
[/B][/I][/COLOR][/quote]

Witajcie !

Sporo się pozmieniało na Dogomanii ...mam tylko jedną emotkę ...:p

Alu , Mati był w szkole , także miałam dostęp do kompa, ale DG strajkowała .
Z nogą prawie w porządku, jutro jedzie na zawody lekkoatletyczne .Ja jestem za tym ażeby nie pojechał , ale chyba wie co robi.

Posted

[quote name='Alka']Witajcie !

Sporo się pozmieniało na Dogomanii ...mam tylko jedną emotkę ...:p

Alu , Mati był w szkole , także miałam dostęp do kompa, ale DG strajkowała .
Z nogą prawie w porządku, jutro jedzie na zawody lekkoatletyczne .Ja jestem za tym ażeby nie pojechał , ale chyba wie co robi.[/quote]ale z niego numerant

Ty też taka biedniutka jak ja z [B]1 emotką [/B]

Posted

[quote name='Gosiek']Jaką znów [B]1 emotką?

cześć Ala :cool1:
[/B][/quote]

Gosiu, zaczarowałaś :crazyeye:, wszystko idealnie działa :multi:

a ja dzisiaj miałam pracowite popołudnie :eviltong::evil_lol:,oglądałam włoskie prezenciki :bigcool::Cool!:, znowu najwięcej dostało się Manueli :razz:

...tylko takich ruchów co na emotkach nie mogę wykonywać ponieważ... strzyknęło mnie w krzyżu:diabloti::diabloti::diabloti: i nie wiem czy na zastrzykach nie skończe ...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alka']Gosiu, zaczarowałaś :crazyeye:, wszystko idealnie działa :multi:

a ja dzisiaj miałam pracowite popołudnie :eviltong::evil_lol:,oglądałam włoskie prezenciki :bigcool::Cool!:, znowu najwięcej dostało się Manueli :razz:

...tylko takich ruchów co na emotkach nie mogę wykonywać ponieważ... strzyknęło mnie w krzyżu:diabloti::diabloti::diabloti: i nie wiem czy na zastrzykach nie skończe ...:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hahaha znów czarownica ze mnie wyszła?

Oj Ala, współczuję... nałykaj sie witB compleks i kup koniecznie Voltaren Acti w tabletkach - mnei t zawsze pomaga

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha znów czarownica ze mnie wyszła?

Oj Ala, współczuję... nałykaj sie witB compleks i kup koniecznie Voltaren Acti w tabletkach - mnei t zawsze pomaga[/quote]

te tabletki są bez recepty ?

na razie smaruję żelem przeciwbólowym , ale na noc łyknę profenid ,może zelży trochę ...:cool3:

jutro chciałyśmy się wybrać z Mani na zakupy:placz:

Posted

[quote name='Alka']te tabletki są bez recepty ?

na razie smaruję żelem przeciwbólowym , ale na noc łyknę profenid ,może zelży trochę ...:cool3:

jutro chciałyśmy się wybrać z Mani na zakupy:placz:[/quote] tak, bez recepty.. przecież wiesz ze ja lekarzy to bardzo szerokim łukiem omijam ;)

a zakupy muszą poczekać... no niestety plecki sobie zawsze kiepski moment na "psucie sie " wybieraja ;)

Posted

[I][B]:shake:[COLOR=RoyalBlue]oj sąsiadka kaliczna , nie trzeba było plecków na wiatr wystawiać :cool3:ale serio to współczuję , wiem jak to miło jak ostatnio nie ruszałam szyjką to cała się musiałam obracać ,żeby zobaczyć co dzieciarnia w sali wyczynia :angryy: [/COLOR][/B][/I]

Posted

[quote name='PIKA']Alu to moze spij na podlodze z tym krzyzykiem? :razz:[/quote]

haha, twarde podłoże sprzyja kręgosłupowi, ale ja spałam normalnie w łóżku tyle ,że w pozycji bocznej bezpiecznej ;)

Witam wszystkich !

Dzisiaj samopoczycie lepsze, zdecydowanie mniejsze bóle krzyżowo-lędżwiowe.:pNałykałam się trochę prochów ,mężyk rozmasował chore miejsca .

[B]Alu,[/B] jaka ja jestem [B]kaliczna[/B] :crazyeye:

Posted

[quote name='Patka']Śliczna fotka :cool3: Mini chyba troszkę nabrała ciałka :cool3:

[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8819/dsc035670zf.jpg[/IMG][/quote]

Patuś , dzięki :loveu: , ale to foteczka z ubiegłego roku z weekendu majowego , Mini miała wtedy 14 m-cy :p

Posted

kilka pozostałych foteczek

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/3500/dscf67148cy.jpg[/IMG]

i kaczusie

[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5894/schowek01n3bb.jpg[/IMG]

[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/2401/schowek01l7yo.jpg[/IMG]

[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5558/kaczki8lw.jpg[/IMG]

Posted

Marlenko, dzięki !:loveu:

wiesz zainstalowałam sobie Phoshopa , a teraz Paint Shop Pro i bawie się z rameczkami jak dziecko :evil_lol::p

Posted

Dzien dobry Alu!!
Widze, ze amatorskie programu takie jak Gimp juz ciebie nie zadowalaja?:evil_lol::evil_lol: Sliczne rameczki, ale jeszcze ladniejsze zdjecia.

Mam nadzieje, ze plecki juz nie bola?:cool3: