anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Najpierw za babcie :cool2::chlup: 90 lat, super :chlup: Wszystkiego najlepszego dla babci! :laola: NAwet Prezydent Rybnika przyszedl, fiu, fiu :) A teraz na stronke, u was jest 300 a u mnie 100 :laola: :chlup::drinking::drinking::cunao::cunao: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dokładnie jak anettka pisze, najpierw babcia, teraz 300ztsronka i zaraz 3000poscior :eviltong: :multi: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :laola: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a ja mam zaszczyt napisac 3000 posta :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jaka 300 stronka ? :crazyeye: U mnie 75 :evil_lol: Cześć Alus :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PIKA']Jaka 300 stronka ? :crazyeye: U mnie 75 :evil_lol: Cześć Alus :buzi:[/quote] PIKA no co ty?:cool3: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Teklunia']Alus, hop hop!!![/quote][COLOR=Blue][I][B]oj Ala chyba ma odwyk , bo Mati w domu .... Ala co z nogą Matiego.... [/B][/I][/COLOR] Quote
Alka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Blue][I][B]oj Ala chyba ma odwyk , bo Mati w domu .... Ala co z nogą Matiego.... [/B][/I][/COLOR][/quote] Witajcie ! Sporo się pozmieniało na Dogomanii ...mam tylko jedną emotkę ...:p Alu , Mati był w szkole , także miałam dostęp do kompa, ale DG strajkowała . Z nogą prawie w porządku, jutro jedzie na zawody lekkoatletyczne .Ja jestem za tym ażeby nie pojechał , ale chyba wie co robi. Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alka']Witajcie ! Sporo się pozmieniało na Dogomanii ...mam tylko jedną emotkę ...:p Alu , Mati był w szkole , także miałam dostęp do kompa, ale DG strajkowała . Z nogą prawie w porządku, jutro jedzie na zawody lekkoatletyczne .Ja jestem za tym ażeby nie pojechał , ale chyba wie co robi.[/quote]ale z niego numerant Ty też taka biedniutka jak ja z [B]1 emotką [/B] Quote
Alka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek']Jaką znów [B]1 emotką? cześć Ala :cool1: [/B][/quote] Gosiu, zaczarowałaś :crazyeye:, wszystko idealnie działa :multi: a ja dzisiaj miałam pracowite popołudnie :eviltong::evil_lol:,oglądałam włoskie prezenciki :bigcool::Cool!:, znowu najwięcej dostało się Manueli :razz: ...tylko takich ruchów co na emotkach nie mogę wykonywać ponieważ... strzyknęło mnie w krzyżu:diabloti::diabloti::diabloti: i nie wiem czy na zastrzykach nie skończe ...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, zaczarowałaś :crazyeye:, wszystko idealnie działa :multi: a ja dzisiaj miałam pracowite popołudnie :eviltong::evil_lol:,oglądałam włoskie prezenciki :bigcool::Cool!:, znowu najwięcej dostało się Manueli :razz: ...tylko takich ruchów co na emotkach nie mogę wykonywać ponieważ... strzyknęło mnie w krzyżu:diabloti::diabloti::diabloti: i nie wiem czy na zastrzykach nie skończe ...:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hahaha znów czarownica ze mnie wyszła? Oj Ala, współczuję... nałykaj sie witB compleks i kup koniecznie Voltaren Acti w tabletkach - mnei t zawsze pomaga Quote
Alka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha znów czarownica ze mnie wyszła? Oj Ala, współczuję... nałykaj sie witB compleks i kup koniecznie Voltaren Acti w tabletkach - mnei t zawsze pomaga[/quote] te tabletki są bez recepty ? na razie smaruję żelem przeciwbólowym , ale na noc łyknę profenid ,może zelży trochę ...:cool3: jutro chciałyśmy się wybrać z Mani na zakupy:placz: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Alka']te tabletki są bez recepty ? na razie smaruję żelem przeciwbólowym , ale na noc łyknę profenid ,może zelży trochę ...:cool3: jutro chciałyśmy się wybrać z Mani na zakupy:placz:[/quote] tak, bez recepty.. przecież wiesz ze ja lekarzy to bardzo szerokim łukiem omijam ;) a zakupy muszą poczekać... no niestety plecki sobie zawsze kiepski moment na "psucie sie " wybieraja ;) Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Alu to moze spij na podlodze z tym krzyzykiem? :razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [I][B]:shake:[COLOR=RoyalBlue]oj sąsiadka kaliczna , nie trzeba było plecków na wiatr wystawiać :cool3:ale serio to współczuję , wiem jak to miło jak ostatnio nie ruszałam szyjką to cała się musiałam obracać ,żeby zobaczyć co dzieciarnia w sali wyczynia :angryy: [/COLOR][/B][/I] Quote
Alka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='PIKA']Alu to moze spij na podlodze z tym krzyzykiem? :razz:[/quote] haha, twarde podłoże sprzyja kręgosłupowi, ale ja spałam normalnie w łóżku tyle ,że w pozycji bocznej bezpiecznej ;) Witam wszystkich ! Dzisiaj samopoczycie lepsze, zdecydowanie mniejsze bóle krzyżowo-lędżwiowe.:pNałykałam się trochę prochów ,mężyk rozmasował chore miejsca . [B]Alu,[/B] jaka ja jestem [B]kaliczna[/B] :crazyeye: Quote
Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Śliczna fotka :cool3: Mini chyba troszkę nabrała ciałka :cool3: [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8819/dsc035670zf.jpg[/IMG] Quote
Alka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Patka']Śliczna fotka :cool3: Mini chyba troszkę nabrała ciałka :cool3: [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8819/dsc035670zf.jpg[/IMG][/quote] Patuś , dzięki :loveu: , ale to foteczka z ubiegłego roku z weekendu majowego , Mini miała wtedy 14 m-cy :p Quote
Alka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 kilka pozostałych foteczek [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/3500/dscf67148cy.jpg[/IMG] i kaczusie [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5894/schowek01n3bb.jpg[/IMG] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/2401/schowek01l7yo.jpg[/IMG] [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5558/kaczki8lw.jpg[/IMG] Quote
marlena924 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ekstra foty :multi: I jakie fajne rameczki :razz: Quote
Alka Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Marlenko, dzięki !:loveu: wiesz zainstalowałam sobie Phoshopa , a teraz Paint Shop Pro i bawie się z rameczkami jak dziecko :evil_lol::p Quote
Magda Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Dzien dobry Alu!! Widze, ze amatorskie programu takie jak Gimp juz ciebie nie zadowalaja?:evil_lol::evil_lol: Sliczne rameczki, ale jeszcze ladniejsze zdjecia. Mam nadzieje, ze plecki juz nie bola?:cool3: Quote
Recommended Posts