Jump to content
Dogomania

Chiński Grzywacz w Polsce - historia, hodowle... (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

Posted

stronka faktycznie ciekawa-i osobowosc hodowcy takze-tylko nie wiem co to za grzywki na stronie i po kim-WIELKA TUNDRA do sprzedania

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WIELKA TUNDRA

Rasa: Chiński Grzywacz
Data urodzenia: 01.10.2005
Maść: morelowa
Przydomek hodowlany: Sasquehanna FCI
Ojciec: Sasquehanna FCI PIECHUR
Matka: Sasquehanna FCI SABELLINA

musisz kliknąć w fotkę:lol:

Posted

[quote name='resuruss']Stronka z grzywaczami,niestety nie wiem jaki przydomek

[URL]http://www.jeery68.pl/[/URL][/QUOTE]

:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2::eek2: :eek2:
[CENTER]
[SIZE="7"]M.A.S.A.K.R.A[/SIZE][/CENTER]

Posted

co do allegro-tam regularnie sa wystawiane grzywki ze znanej hodowli-powiem wiecej nawet poddawane licytacji-uwazam ,ze allegro to taki sam nosnik informacji jak ale gratka i inne
natomiast licytacja psa od zlotowki to chyba inna bajka

ta hodowla w POZNANIU-pamietacie faceta,ktory dzwonil wszedzie i mowil ,ze chce kupic 15 suczek i samce bo zaklada hodowle-ha ha wszyscy tu tacy ,,swieci,, a ile znanych osob mu sprzedalo szczeniaka
KASA JEST KASA-do tego nikt sie nie przyznaje:eviltong:

Posted

[quote name='Agama']co do allegro-tam regularnie sa wystawiane grzywki ze znanej hodowli-powiem wiecej nawet poddawane licytacji-uwazam ,ze allegro to taki sam nosnik informacji jak ale gratka i inne
natomiast licytacja psa od zlotowki to chyba inna bajka

ta hodowla w POZNANIU-pamietacie faceta,ktory dzwonil wszedzie i mowil ,ze chce kupic 15 suczek i samce bo zaklada hodowle-ha ha wszyscy tu tacy ,,swieci,, a ile znanych osob mu sprzedalo szczeniaka
KASA JEST KASA-do tego nikt sie nie przyznaje:eviltong:[/QUOTE]

owszem... alegro jakie jest kazdy widzi, ale ten pan niedawno te psy kupil... a teraz juz je sprzedaje... co hodowla nie wypalila? :shake:

Posted

na dodatek ten pan przy pp ma opis ..."U chińskich grzywaczy występuje brak uzębienia.

Zapraszam serdecznie do kupna zwierzątka. Ma niesamowity atut. Nie wywołują alergii u ludzi z powodu braku podszerstka i nie wydzielają psiego zapachu."...

chyba że poprostu źle sformułował tekst i tak wyszło przez przypadek

Posted

Czy nikt sie nie połapał jak facet kupił od niego z miotu 3 szczenieta na 4 a hodowca 4 sobie zostawiał................Macie racje wszystkie psy sa ze snanych hodowli eh......i to kupowane po 2 czy3 sztuki z jednego miotu.......
To przykre ale jak widac Tylko kasa kasa i kasa sie liczy nie dobro szczeniat bo kto sprzeda 3 szczeniaki w jedne rece i czy to nie wywoła kontrowersji?????????????

A widzieliscie na stronie w kontakt jego podpis
Hodowca.......yhy chyba pseudo a do tego foto......

Posted

ale ten pan mieszka w jednej z bogatszych czesci poznania , moze chcial zalozyc hodowle , ale cos nie wyszlo , albo wzial za duzo i nie daje rady ??

moze lepiej ze sprzeda niektore psy niz jakby mialy siedziec w klatkach ???

nie bronie go ... bo przyznam ze dziwne ... ale nie wiadomo co moze byc przyczyna

Posted

A może zawiadomić tych hodowców by wypadało????????????

[URL]http://www.allegro.pl/item142385224_chinski_grzywacz_super_okazja_.html[/URL]

tu 2 akcja to chyba lee super ciapki???

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ale ten pan mieszka w jednej z bogatszych czesci poznania , moze chcial zalozyc hodowle , ale cos nie wyszlo , albo wzial za duzo i nie daje rady ??

moze lepiej ze sprzeda niektore psy niz jakby mialy siedziec w klatkach ???

nie bronie go ... bo przyznam ze dziwne ... ale nie wiadomo co moze byc przyczyna[/quote]

Może ten Pan mieszka w bogatej dzielnicy ,ale nie w swoim domu i napewno tam nie ma warunków na hodowlę.Szybko mu się znudziły te biedne pieski,a tak ładnie mówił o swoich planach.Chciał kupić ode mnie 3 suczki i to mnie zastanowiło po co mu 3 suki w jednym wieku.Powiedział że docelowo będzie miał 15.Psy mieszkają w nieciekawych warunkach.Znam sytuację ponieważ Pan ten wynajmuje pokój od byłej żony mojego znajomego.

Posted

Ja nie znam tego człwieka, więc nie chcę go oceniać. Ale może Angel ma rację? Może rzeczywiście coś mu z tą hodowlą nie wyszło? Mimo wszystko sprawa jest podejrzana. I to, co napisał o sobie na tej stronie też troszkę dziwne.

Posted

[quote name='gruca']Może ten Pan mieszka w bogatej dzielnicy ,ale nie w swoim domu i napewno tam nie ma warunków na hodowlę.Szybko mu się znudziły te biedne pieski,a tak ładnie mówił o swoich planach.Chciał kupić ode mnie 3 suczki i to mnie zastanowiło po co mu 3 suki w jednym wieku.Powiedział że docelowo będzie miał 15.Psy mieszkają w nieciekawych warunkach.Znam sytuację ponieważ Pan ten wynajmuje pokój od byłej żony mojego znajomego.[/quote]

ja nie twierdze ze maja dobre , nie bylem nie widzialem , nie znam bylej zony znajomego i jakie ma mieszkanie , stwierdzilem fakt ze byc moze biedy nie maja , a jesli maja to przykre i najlepiej poinformowac hodowcow tych psow

Posted

Prawo pierwokupu ma hodowca czy sie nie mylę.......wiec tak jak napisalam kto informuje super ciapki i sasquehanna/??

Gruca i chwała ci że nie sprzedałas mu 3 suczek.........a pozatym doświadczony hodowca czy kupowałby 3 suczki z jednego miotu przeciez wiadomo że to nie ma sensu..........

Mam nadzieje że ta sprawa sie rozwikła bo idac dalej tym tropem jutro albo cos możemy sie spokojnie spodziewac nastepnych ogłoszeń

A swoja droga Sasquehanna Wielka Tundra całkiem całkiem suczka :cool3:

Posted

co do prawa pierwokupu -to zalezy od tresci zawartych w umowie-o ile taka zostala podpisana
nigdy nia oceniam ludzi ...
moge tylko stwierdzac fakty...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...