Jump to content
Dogomania

Chiński Grzywacz w Polsce - historia, hodowle... (prosimy zakladac oddzielne tematy)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy juz ją macie ale jest jeszcze hodowla Ameba
jest tam kilka ras ,min.suczka grzywacza naga Doni Bul-Staf [obecnie także szceniaczki] i nagi meksykańczyk SIERRA Marsel[także szczeniaczki]

• 2 weeks later...
Posted

Zaktualizowałam wykaz stron - o stronkę Jokko Amitycja :) Weronisi
i Gilberta Pastoral, Gizmo Per-Bene :) Doroty33;
bardzo ciekawe stronki - brawo!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Hmm, Figlarny Ogonek już na pewno był wpisany........ chyba gdzieś mi umknął przy analizie alfabetycznej - więc aktualizuję :)

Posted

jeszcze troche i bedzie hodowla P E P F E M F A :) laj laj laj
ale to dopiero za kilka lat.. jak doczekam sie suni...
:evil_lol: :cool1: :evil_lol:

Posted

Blagam usuncie ze spisu hodowle Hebron.Jest to wlasciwie rozmnazalnia psow a nie hodowla.W tej wlasnie hodowli dunczycy przeprowadzili slynny juz zakup kontrolowany.A hodowla dziala dalej, tyle,ze wlasciciel poprzepisywal psy na cala rodzine.Kozysta z okazji i kryje sukie 2 razy w roku.Raz sprzedaje szczenieta z metryczka a drugi raz bez metryczki.W hodowli bylo 150 psow w warunkach tragicznych.Probowalam walczyc w ZK. juz w 2002r po kupnie psa z tej hodowli o jej zamkniecie niestety bez skutku.

Posted

Nazwa hodowli jest w spisie dlatego ,ze sa w tymze spisie wszystkie przydomki z jakimi rodziły sie hodowle grzywaczy w Polsce.Te istniejace i nieistniejące - wszystkie po prostu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...