belgunia Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Mokka napisał(a):belgunia napisał(a): Na płocie wisiała, niebiesko-czarna, w takim razie Moniusiowa:) Ale taka grubaśna??? Prędzej na alaskańską wyglądała, bo karabińczyk pancerny:) Pies ma być pod kontrolą, tak? :evil: Moniuś ma mały felerek - przegryza smycze. Mamy już spore straty, więc postanowiłam spróbować, jak będzie z Leonową liną okrętową. Okazało się, że Monia tej smyczce odpuszcza, nawet nie próbuje. 8) Tylko nie można innych psów wiązać obok, bo Monieczka natychmiast bierze się za uwalnianie. Jak siebie nie może, to chociaż innym się przysłuży... Wzajemne uwalnianie przyjaciela? Skąd ja to znam???:) czy to ta smyczka? Pozdrówka i poklepanka dla przyjaciół z jednej paki:) Quote
betty_labrador Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 mi sie zdaje ze Monia wisiala na tej smyczy? albo mi sie zdaje? Quote
Mokka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Wszystko się zgadza, to nasz sprzęt. W takim razie zapraszamy na IAL :D Quote
betty_labrador Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 to Mokka nie zauwazylas ze brakuje Ci jednej ze smyczy? :D Quote
Mokka Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 betty_labrador napisał(a):to Mokka nie zauwazylas ze brakuje Ci jednej ze smyczy? :D Nie używam jej na co dzień, dopiero w sobotę wybierając się na trening zorientowałam się, że brakuje mi bardzo potrzebnego sprzętu. :D Quote
AniaP Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Oooo :o i pojawiły się nawet schematy torków http://www.agility.wwi.pl/index.php :klacz: :multi:. Dorotko , a nie dałoby się wszytskich torków zamieścić? :modla: Jeszcze mi mało, nie? :oops: :silly: Quote
Recommended Posts