Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Ulalaala ale sprzecior!!!! :blink:
Za aparacik :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

Aaaaa! No właśnie:-D Trzeba go oblać!!!:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:za aparacik!

Posted

[quote name='Sabina1']Ten sprzęcior to jest na spółkę z Justyną.;-) Zrobiłyśmy sobie prezent na Święta. Na razie jest kasza na ekranie :vamp:[/quote]zróbcie ustawienia AUTO , najłatwiej się na nim uczy ;-)

Posted

[quote name='aga1215']Gratulacje :)[/quote]
Aga, chyba Ty masz taki sam? Mnie mój kochany zięć nauczył , jak zobaczyć jakim aparatem zostało wykonane dane zdjęcie. Wczoraj, oprócz buszowania po internecie, wykonałam pracę szpiegowską na dogo. Ustalałam, jakimi aparatami zostały wykonane zdjęcia, które , pod wzdlędem jakości bardzo mi sie podobały. Między innymi wykryłam też Agi aparacik:cool2: :cool2: :cool2:
Strasznie to miłe, że się cieszycie,[B] Anetta,[/B] [B]Mmbbaj[/B] dziękuję :buzi: :buzi:

Posted

Sabinko,
doskonały wybór!!!
Sama chętnie Was nauczę obsługi :) Aparat jest (że się tak wyrażę) dla średniozaawansowanych fotoamatorów :) extra
Czekam na pierwsze fotki :)

OOOOoooooOOOooooOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOO
Poporoszę o prezent świąteczny
Całą gromadkę zwierzyny razem 8-)
a co
ma się te życzenia świąteczne :)

Posted

M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:

Posted

[quote name='Sabina1']M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote]

[B]To i tak masz farta - bo moje na początku ZAWSZE tyłem się ustawiały ....:haha: [/B]

Posted

[quote name='Sabina1']M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote]
[COLOR=red]M-jak Marysia[/COLOR] - [COLOR=green]M-jak Minolta[/COLOR] - to nakręć filmik - tylko uważaj na głos - u mnie wszystko się nagrywa, nie wiem jak to draństwo wyłączyć :robot: - ale za to modele można uchwycić nie tylko tyłem czy bokiem :)

Posted

[quote name='Sabina1'] Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote]

przywiąż gadziny jak takie są:lol: A pokaż nam te pierwsze próby bo jesteśmy ciekawe!!!

Posted

Oj [SIZE=3][COLOR=SeaGreen][B]Sabinko[/B][/COLOR][/SIZE]:nono: naszukałam się was trochę! Wracajcie na 1 stronkę i [COLOR=Magenta][B][SIZE=3]zdjęcia proszę!!!:-D[/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

Zlitujcie się:-D strasznie mnie stresujecie, co jast dopingujące, ale ja nie mam teraz czasu, tępa jestem i wolno ta nauka będzie szła. To moja wina, bo taka jestem chwalipięta, że w niedzielę , po zakupach, poleciałam prosto do kompa. Trzeba był poczekać do lipca :-D

Posted

[quote name='Sabina1']Zlitujcie się:-D strasznie mnie stresujecie, co jast dopingujące, ale ja nie mam teraz czasu, tępa jestem i wolno ta nauka będzie szła. To moja wina, bo taka jestem chwalipięta, że w niedzielę , po zakupach, poleciałam prosto do kompa. Trzeba był poczekać do lipca :-D[/quote]
:nono: - [FONT=Century Gothic][COLOR=red]zadanie domowe na Święta - nauka pstrykania!!![/COLOR][/FONT]
[COLOR=red]Marysiu-Sabinko[/COLOR] - a czego właściwie się boisz? Masz funkcję automatu - na początek bardzo przydatna a w tzw. międzyczasie doczytasz sobie :)
więc już się nie wykręcaj - czekamy wieczorkiem na fotki :-D :buzi:

Posted

Oj Sabinko :puppydog: ile musiałam nadrobić ale...niestety miałam nadzieję, że będzie więcej zdjęć ...chociaz tak sobie ładnie i przyjacielsko rozmawiacie - też miło poczytać :sg168:
Rozmawiacie o książkach, których wstyd się przyznać - nie znam :sadCyber: a tak zachwalacie, że chętnie bym którąś przeczytała :) Muszę zagadać do Ali - toż mieszka rzut beretem ode mnie :jumpie: Tylko kiedy znajdę czas na czytanie :thinkerg:
Dziewczyny bardzo Was wszystkie ściskam i ...tak miło tu w Twojej Sabinko galerii :buzi:

Posted

[B][SIZE=4]Wiesz Sabina ??? TO JEST BEZCZELNOŚĆ !!! Tak jeszcze NIE BYŁO ! Kupić dobry aparat - i wziąć ZNIKNĄĆ !!![/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]A weźźźź Sabina! Opamiętaj się ! :sg168: :sg168: :sg168: [/SIZE][/B]