anetta Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ulalaala ale sprzecior!!!! :blink: Za aparacik :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='anetta']Ulalaala ale sprzecior!!!! :blink: Za aparacik :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] Aaaaa! No właśnie:-D Trzeba go oblać!!!:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:za aparacik! Quote
Sabina1 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Ten sprzęcior to jest na spółkę z Justyną.;-) Zrobiłyśmy sobie prezent na Święta. Na razie jest kasza na ekranie :vamp: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Sabina1']Ten sprzęcior to jest na spółkę z Justyną.;-) Zrobiłyśmy sobie prezent na Święta. Na razie jest kasza na ekranie :vamp:[/quote]zróbcie ustawienia AUTO , najłatwiej się na nim uczy ;-) Quote
Sabina1 Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='aga1215']Gratulacje :)[/quote] Aga, chyba Ty masz taki sam? Mnie mój kochany zięć nauczył , jak zobaczyć jakim aparatem zostało wykonane dane zdjęcie. Wczoraj, oprócz buszowania po internecie, wykonałam pracę szpiegowską na dogo. Ustalałam, jakimi aparatami zostały wykonane zdjęcia, które , pod wzdlędem jakości bardzo mi sie podobały. Między innymi wykryłam też Agi aparacik:cool2: :cool2: :cool2: Strasznie to miłe, że się cieszycie,[B] Anetta,[/B] [B]Mmbbaj[/B] dziękuję :buzi: :buzi: Quote
tajdzi Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Sabinko, doskonały wybór!!! Sama chętnie Was nauczę obsługi :) Aparat jest (że się tak wyrażę) dla średniozaawansowanych fotoamatorów :) extra Czekam na pierwsze fotki :) OOOOoooooOOOooooOOOOOOOOOOoooooooooooooooOOOOOOOOOOO Poporoszę o prezent świąteczny Całą gromadkę zwierzyny razem 8-) a co ma się te życzenia świąteczne :) Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 W ogóle nie mogłam zrobić cytatu:niewiem:...bo nie było kursora:hmmmm:...[B]Sabina[/B], a my niedługo będziemy wołać o FOTY:biggrina: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [B][SIZE=5]No i gdzie jesteś WRAZ ZE SWOJĄ MINOLTĄ ????[/SIZE][/B] :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Quote
Sabina1 Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp: Quote
Hanna R. Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Sabina1']M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote] [B]To i tak masz farta - bo moje na początku ZAWSZE tyłem się ustawiały ....:haha: [/B] Quote
anetta Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Pewnie uwazaja ze tyl jest bardziej interesujacy od przodu :cool3: Quote
aga1215 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Sabina1']M - jak Minolta:-D . Jestem w pracy, do domu sciągnę za godzinę. Zrobiłam wczoraj parę próbnych zdjęć. Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote] [COLOR=red]M-jak Marysia[/COLOR] - [COLOR=green]M-jak Minolta[/COLOR] - to nakręć filmik - tylko uważaj na głos - u mnie wszystko się nagrywa, nie wiem jak to draństwo wyłączyć :robot: - ale za to modele można uchwycić nie tylko tyłem czy bokiem :) Quote
mmbbaj Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Sabina1'] Te zwierzęta wychodzą sobie z kadru, jak ja je chcę utrwalic przynajmniej bokiem:vamp:[/quote] przywiąż gadziny jak takie są:lol: A pokaż nam te pierwsze próby bo jesteśmy ciekawe!!! Quote
mmbbaj Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Oj [SIZE=3][COLOR=SeaGreen][B]Sabinko[/B][/COLOR][/SIZE]:nono: naszukałam się was trochę! Wracajcie na 1 stronkę i [COLOR=Magenta][B][SIZE=3]zdjęcia proszę!!!:-D[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [B][SIZE=5]Sabinę Minolta ZNIKNĘŁA[/SIZE][/B] :smhair2: :smhair2: :smhair2: Quote
Sabina1 Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Zlitujcie się:-D strasznie mnie stresujecie, co jast dopingujące, ale ja nie mam teraz czasu, tępa jestem i wolno ta nauka będzie szła. To moja wina, bo taka jestem chwalipięta, że w niedzielę , po zakupach, poleciałam prosto do kompa. Trzeba był poczekać do lipca :-D Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Sabina1']Zlitujcie się:-D strasznie mnie stresujecie, co jast dopingujące, ale ja nie mam teraz czasu, tępa jestem i wolno ta nauka będzie szła. To moja wina, bo taka jestem chwalipięta, że w niedzielę , po zakupach, poleciałam prosto do kompa. Trzeba był poczekać do lipca :-D[/quote] :nono: - [FONT=Century Gothic][COLOR=red]zadanie domowe na Święta - nauka pstrykania!!![/COLOR][/FONT] [COLOR=red]Marysiu-Sabinko[/COLOR] - a czego właściwie się boisz? Masz funkcję automatu - na początek bardzo przydatna a w tzw. międzyczasie doczytasz sobie :) więc już się nie wykręcaj - czekamy wieczorkiem na fotki :-D :buzi: Quote
aga1215 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No - Sabinko - automacik [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/2/46.gif[/IMG]i już :) plizzzz..... Quote
aga1215 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Sabinko -należy Ci się trochę odpoczynku -najlepiejprzy DG [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/21.gif[/IMG] Quote
KUMPELka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Oj Sabinko :puppydog: ile musiałam nadrobić ale...niestety miałam nadzieję, że będzie więcej zdjęć ...chociaz tak sobie ładnie i przyjacielsko rozmawiacie - też miło poczytać :sg168: Rozmawiacie o książkach, których wstyd się przyznać - nie znam :sadCyber: a tak zachwalacie, że chętnie bym którąś przeczytała :) Muszę zagadać do Ali - toż mieszka rzut beretem ode mnie :jumpie: Tylko kiedy znajdę czas na czytanie :thinkerg: Dziewczyny bardzo Was wszystkie ściskam i ...tak miło tu w Twojej Sabinko galerii :buzi: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [B][SIZE=4]Wiesz Sabina ??? TO JEST BEZCZELNOŚĆ !!! Tak jeszcze NIE BYŁO ! Kupić dobry aparat - i wziąć ZNIKNĄĆ !!![/SIZE][/B] [B][SIZE=4]A weźźźź Sabina! Opamiętaj się ! :sg168: :sg168: :sg168: [/SIZE][/B] Quote
aga1215 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :robot: :x-mas: :x-mas: [SIZE=4][COLOR=red]Witaj Sabinko!!![/COLOR][/SIZE] Ty lepiej oddaj ten aparat i wróć do nas plizzzzzz :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 :puppydog: a ja liczyłam na nowe fotki , nowym sprzętem :x-mas: Quote
Alicja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/9889/domek17yy.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts