aga1215 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [color=red][size=7]Sabinko-Marysiu[/size][/color] [img]http://img44.imageshack.us/img44/654/roza83eg.jpg[/img] [color=red][size=7]samych szczęśliwych chwil [/size][/color] [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/24.gif[/img] Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [size=6][color=orange][b]Sabinko[/b][/color][/size], [img]http://www.gifownik.pl/zmienione/4.gif[/img] :drinking: Quote
Alicja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [b][color=blue]NAJLEPSIEJSZEGO[/color][/b] :wink: [img]http://img524.imageshack.us/img524/4268/40110492626215xk.jpg[/img] Quote
mmbbaj Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 :D :D :lol: [URL=http://imageshack.us][img]http://img175.imageshack.us/img175/2756/pieszkwiatami9lp.gif[/img][/URL] Quote
Sabina1 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Dziękuję za życzenia jak tylko można najserdeczniej [color=red][b]Adze1215, [/b][/color][color=green][b]Asherkowi[/b][/color] (nie otwiera mi sie Twój obrazek),[color=violet] [b]Alicji [/b][/color]za piękny, uroczysty bukiet . Na obrazku od Ciebie[color=orange][b] Mmbbajanku[/b][/color], Carunio wącha kwiatki, jak byczek Fernando, co tylko to potrafił :lol: Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Sabina1'][b]Asherkowi[/b] (nie otwiera mi sie Twój obrazek)[/quote]Też mi się nie otwiera :evil: No to jeszcze raz :wink: [size=6][color=orange][b]Sabinko,[/b][/color][/size] [URL=http://imageshack.us][img]http://img166.imageshack.us/img166/7083/49ot.gif[/img][/URL] Quote
Sabina1 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 To ja też jeszcze raz. Dziękuję [color=indigo][b]ASCHERKOWI[/b][/color] za imieninowego Piaskoludka z kwiatkiem :P :P :P Quote
mmbbaj Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Sabina1']To ja też jeszcze raz. Dziękuję [color=indigo][b]ASCHERKOWI[/b][/color] za imieninowego Piaskoludka z kwiatkiem :P :P :P[/quote] [b]Sabinko[/b], Asher z pewnością nie wie kim jest Piaskoludek :roll: :wink: Quote
tajdzi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 oj, wie, wie na pewo :) to kiedy impreza? :evilbat: 8) :D Quote
asher Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='tajdzi']oj, wie, wie na pewo :) [/quote]Nie wie :o Któż zacz? Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='asher'][quote name='tajdzi']oj, wie, wie na pewo :) [/quote]Nie wie :o Któż zacz?[/quote] A mówiłam, że nie będzie wiedziała? :lol: ...Piaskoludek to......."Coś" :lol: :lol: :wink: Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Sabina1']Jaka impreza ?[/quote] no imieninowa ;) Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher'][quote name='tajdzi']oj, wie, wie na pewo :) [/quote]Nie wie :o Któż zacz?[/quote] A mówiłam, że nie będzie wiedziała? :lol: ...Piaskoludek to......."Coś" :lol: :lol: :wink:[/quote] Dogomania odmładza i zapomniałam, że Asherek to młodsze pokolenie. :D Piaskoludek spał przez wieki zakopany w piasku, ale jak sie go przypadkiem odkopało, to bardzo zły spełniał jedno życzenie dziennie. Urocza piątka rodzeństwa, miała z tego powodu mnóstwo kłopotów. " Pięcioro dzieci i coś" było jedną z moich ulubionych książeczek w dzieciństwie. Bajanku, jeszcze chyba był następny tom o Feniksie prawda? Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Sabina1']Jaka impreza ?[/quote] no imieninowa ;)[/quote] Przeżyłam imieniny w pracy, a w niedziele jeat potężna impreza zbiorcza z całego tygodnia: z okazji urodzin, imienin i dyplomu. Mam kupę roboty. A za dwa tygodnie ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Sabina1'] " Pięcioro dzieci i coś" było jedną z moich ulubionych książeczek w dzieciństwie. Bajanku, jeszcze chyba był następny tom o Feniksie prawda?[/quote] To i jedna z moich ulubionych książek z dzieciństwa :D , a tomy są jeszcze dwa "Feniks i dywan" i "Historia amuletu" :D Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 "Historii amuletu" nie czytałam, nawet nie wiedziałam , ze była :evilbat: Ach te książki dawne Małgosiu!!!! Czarujący, bezpieczny świat. Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Sabina1']"Historii amuletu" nie czytałam, nawet nie wiedziałam , ze była :evilbat:[/quote] nic nie stoi na przeszkodzie żebyś teraz nadrobiła:D [quote name='Sabina1']Ach te książki dawne Małgosiu!!!! Czarujący, bezpieczny świat.[/quote] Oj tak! A muszę Ci się przyznać, że jedną z tych naj najulubieńszych była dla mnie "Dzieci z Bullerbyn", mam ją do dziś i bywało, że sięgałam po nią już jako dorosła dla poprawienia nastroju :lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 A czytałyście bardzo humorystyczną literaturę z serii Mikołajka /Przygody Mikołajka , Mikołajek ma kłopoty itp./czytam jak mam zły humor 8) Quote
mmbbaj Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A czytałyście bardzo humorystyczną literaturę z serii Mikołajka /Przygody Mikołajka , Mikołajek ma kłopoty itp./czytam jak mam zły humor 8)[/quote] :-? ja nie czytałam..., ale to chyba książka teraz "na czasie", bo widziałam ją w księgarni tylko nie wiem jaką część :niewiem: Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 "A wakacje z Mikołajkiem" ? Zasmiewałam się z początku(to juz oczywiscie póżniejsze), słuchając jak Kwiatkowska czyta dzieciom na dobranoc. Ale w wieku dojrzałym też odkryłam dużo książek np całą Musierowicz, opowieści narnijskie... Była kiedyś taka książka"Ajaks waleczny" i 2 tom Tam nieposkromiony" Podobałyby się na pewno Szrejduszce. Nigdy więcej nie wyszły, a mnie zginęły. Wracam do"Księgi z San Michelle", a i oczywiście do wszystkich książek "wiejskiego weterynarza" Heriota, do mnóstwa innych. Natomiast nigdy nie cierpiałam "Alicji w....." Ale sie rozgadałam....przepraszam Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Sabina1']"A wakacje z Mikołajkiem" ? Zasmiewałam się z początku(to juz oczywiscie póżniejsze), słuchając jak Kwiatkowska czyta dzieciom na dobranoc. Ale w wieku dojrzałym też odkryłam dużo książek np całą Musierowicz, opowieści narnijskie... Była kiedyś taka książka"Ajaks waleczny" i 2 tom Tam nieposkromiony" Podobałyby się na pewno Szrejduszce. Nigdy więcej nie wyszły, a mnie zginęły. Wracam do"Księgi z San Michelle", a i oczywiście do wszystkich książek "wiejskiego weterynarza" Heriota, do mnóstwa innych. Natomiast nigdy nie cierpiałam "Alicji w....." Ale sie rozgadałam....przepraszam[/quote]oj Mikołajków jest dość sporo 8) , Alicji ....też nie przetrawiłam ,a o wecie wiejskim to chyba Wszystkie stworzenia........ :-? . Przeczytałam mnóstwo książek / a w ciężkich czasach miałam dostep do nowości , bo ciocia pracowała w księgarni , wiec jak przychodziły paczki z ksiażkami to zawsze siadywałam na zapleczu i mogłam się zaczytywać :) .A mojego syna musi coś naprawdę wciągnąć , żeby przeczytał od deski do deski :-? Quote
Sabina1 Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjo, to miałaś prawdziwe szczęście, bo pamiętam przecież tamte czasy i trudności :P A czytałaś "Medicusa" też fascynujace tomiska. Lubie również sensacyjne Ludluma, Crichtona i innych tego typu autorów i piekne , dowcipnie napisane książki o Prowansji(zapomniałam w tej chwili autora) ? Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Sabina1']Alicjo, to miałaś prawdziwe szczęście, bo pamiętam przecież tamte czasy i trudności :P A czytałaś "Medicusa" też fascynujace tomiska. Lubie również sensacyjne Ludluma, Crichtona i innych tego typu autorów i piekne , dowcipnie napisane książki o Prowansji(zapomniałam w tej chwili autora) ?[/quote]ja raczej zaczytywałam się w biografie / do dziś podczytuję sobie ,,Moulin Rouge / o Touluse Loutrec/i Pasja życia / Van Gogh/.Cudowną ksiązka jest też o historii medycyny / pierwsze operacje ze znieczuleniami , rozterki lekarzy ...i za cho....nie umię przypomnieć sobie tytułu , a mam ją u mamy :-? / Quote
Ulka18 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 O Matko z corka, a ja myslalam Sabinko, ze Ty jestes Michalina :oops: Tak pisalo na przelewach do schroniska, albo moze kierownik zle mi podal liste :shock: Wszystkie naj, naj, naj z okazji imienin Marii jak sie okazalo. :rainbow1: Quote
Recommended Posts