Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']Miłe te chórki, mimo, że najwyraźniej śpiewaja " Panie Janie...." :lol: na trzy glosy.[/quote]
:o :o :o [color=red][size=6]A u mnie śpiewają:
"Wiiiiiiiiitaj Sabiiiiiiiiinko ukofaaaaaaaaaaana!!!!!!!" [/size][/color]
ale rzeczywiście na 3 głosy :oops: :lol:

Posted

[quote name='Sabina1'][quote name='mmbbaj']:o Sabinkooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jak się cieszę, że wróciłaś w dawnej postaci! :[/quote]

Ja jestem po proatu szczęśliwa. Sama nie przypuszczałam, że tak się do tej dogomanii przywiążę.[/quote]

Noooo! :D Ja już się zastanawiałam jak ja mam się do tej Wyżłuni przyzwyczaić i nie mogłam sobie wyobrazić, że do Sabiny będę pisała...Wyżłuniu... :lol: :wink: Bo przecież my Sabinko prawie w tym samym czasie na dogo :fadein: A gdybyś była Wyżłunią od początku to co innego... :roll:

Posted

Carunio dzisiaj zachowuje sie okropnie. Justyna ma urodziny i był poczęstunek . Jest tak natrętny, chodzi bez przerwy tam i z powrotem, łeb ma na poziomie stołu i wpatruje się w nas nieruchomym wzrokiem. . Głuchy jest na "połóz się", okropnie mnie denerwuje. Jutro sa moje imieniny i poczestunek, a w niedzielę obiecałam Zosi wystawny obiadek z okazji otrzymania dyplomu. Dopiero się ten patykowaty konik napatrzy. Chyba zjemy w łazience.

Posted

[quote name='Sabina1']Carunio dzisiaj zachowuje sie okropnie. Justyna ma urodziny i był poczęstunek . Jest tak natrętny, chodzi bez przerwy tam i z powrotem, łeb ma na poziomie stołu i wpatruje się w nas nieruchomym wzrokiem. . Głuchy jest na "połóz się", okropnie mnie denerwuje. Jutro sa moje imieniny i poczestunek, a w niedzielę obiecałam Zosi wystawny obiadek z okazji otrzymania dyplomu. Dopiero się ten patykowaty konik napatrzy. Chyba zjemy w łazience.[/quote]

[b]Sabinko[/b] to Ty jesteś Maria? :D :D :D No bo chyba nie Wirginia :wink: A co do Carusia....to czy zawsze się tak zachowywał czy to pierwszy raz?Jeśli wpatruje się tak w Ciebie nieruchomym wzrokiem to może popatrz na niego tak samo...bo on chyba próbuje wymusić coś ze stołu :roll: Jeśli Bajan tak czasami próbuje, a ja z powagą popatrzę mu w oczy i powiem "nie wolno", "połóż się" to on nie wytrzymuje :lol: zaczyna mrugać oczami i cofa się.Nie jest to częste bo my nigdy nie dajemy mu nic przy stole! Wydaje mi się też, że może Caro, który już się bardzo zadomowił...zaczyna próbować na ile może sobie jeszcze pozwolić więc miej się na baczności :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Osobnicy opluwający moje czyste zupy nie sa zaproszeni :evilbat:[/quote]

No to tym bardziej nie ma znaczenia, gdzie poczęstunek podasz :lol: Tylko obfoćcie tę imprezę w łazience!!! :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Sabina1']Osobnicy opluwający moje czyste zupy nie sa zaproszeni :evilbat:[/quote]

No to tym bardziej nie ma znaczenia, gdzie poczęstunek podasz :lol: Tylko obfoćcie tę imprezę w łazience!!! :lol:[/quote]
oj tak, tak - koniecznie plizzzzzz......

Posted

[quote name='mmbbaj'][b]Sabinko[/b] to Ty jesteś Maria? :D :D :D No bo chyba nie Wirginia :wink: A co do Carusia....to czy zawsze się tak zachowywał czy to pierwszy raz?Jeśli wpatruje się tak w Ciebie nieruchomym wzrokiem to może popatrz na niego tak samo...bo on chyba próbuje wymusić coś ze stołu :roll: Jeśli Bajan tak czasami próbuje, a ja z powagą popatrzę mu w oczy i powiem "nie wolno", "połóż się" to on nie wytrzymuje :lol: zaczyna mrugać oczami i cofa się.Nie jest to częste bo my nigdy nie dajemy mu nic przy stole! Wydaje mi się też, że może Caro, który już się bardzo zadomowił...zaczyna próbować na ile może sobie jeszcze pozwolić więc miej się na baczności :lol:[/quote]

Jestem Maria :oops:
Caro też nie dostaje nic gdy jemy, ale najczęściej siedzi sobie cichutko przy nas, Dzisiaj chyba "złe" w niego wstapiło, ja myslę, że zdenerwowal sie moim podniesionym glosem, bo maszerowal i maszerowal stukajac tymi pazurami w parkiet, nie żebrał tylko nie chciał sie położyć. Jak on jest zdenerwowany, to robi pyskiem tak "ap, ap" kłapie tak. Co za mimozy mi sie trafiły. Na Sabę krzyknęłam tylko raz w życiu, bo dostała czkawki.

Posted

Właśnie doszłam do wniosku, że z pewnościa zaczniecie mnie podejrzewać o schizofrenię. Najpierw występuję jako Sabina, potem wmawiam wszystkim, że jestem Wyżłunia, na koniec oświadczam wszystkim, że jednak Maria :lol: :lol: :lol: . Przypomina mi to topik o wirtualnym dogu - widmo :evilbat: .

Posted

[quote name='Sabina1']Właśnie doszłam do wniosku, że z pewnościa zaczniecie mnie podejrzewać o schizofrenię. Najpierw występuję jako Sabina, potem wmawiam wszystkim, że jestem Wyżłunia, na koniec oświadczam wszystkim, że jednak Maria :lol: :lol: :lol: . Przypomina mi to topik o wirtualnym dogu - widmo :evilbat: .[/quote]
[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/18.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/18.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/18.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/18.gif[/img][img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/18.gif[/img]

Posted

[quote name='Sabina1']Właśnie doszłam do wniosku, że z pewnościa zaczniecie mnie podejrzewać o schizofrenię. Najpierw występuję jako Sabina, potem wmawiam wszystkim, że jestem Wyżłunia, na koniec oświadczam wszystkim, że jednak Maria :lol: :lol: :lol: . Przypomina mi to topik o wirtualnym dogu - widmo :evilbat: .[/quote]

Sabinko Wyżłuniu Mario :lol: :lol: :lol: uwielbiam Cię!!!

Posted

[quote name='Sabina1']Właśnie doszłam do wniosku, że z pewnościa zaczniecie mnie podejrzewać o schizofrenię. Najpierw występuję jako Sabina, potem wmawiam wszystkim, że jestem Wyżłunia, na koniec oświadczam wszystkim, że jednak Maria :lol: :lol: :lol: . Przypomina mi to topik o wirtualnym dogu - widmo :evilbat: .[/quote]Tylko Caro wydaje sie byc niewidmowy. Sa naoczni świadkowie, że istnieje naprawdę :lol:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Sabina1']Właśnie doszłam do wniosku, że z pewnościa zaczniecie mnie podejrzewać o schizofrenię. Najpierw występuję jako Sabina, potem wmawiam wszystkim, że jestem Wyżłunia, na koniec oświadczam wszystkim, że jednak Maria :lol: :lol: :lol: . Przypomina mi to topik o wirtualnym dogu - widmo :evilbat: .[/quote]Tylko Caro wydaje sie byc niewidmowy. Sa naoczni świadkowie, że istnieje naprawdę :lol:[/quote]
Istnieje też naprawde moja moherowa czapeczka, która sobie wczoraj kupiłam Asherku roztomiły :evilbat:

Posted

[quote name='Sabina1']Istnieje też naprawde moja moherowa czapeczka, która sobie wczoraj kupiłam Asherku [b]roztomiły[/b] :evilbat:[/quote] :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Sabina1']Istnieje też naprawde moja moherowa czapeczka, która sobie wczoraj kupiłam Asherku [b]roztomiły[/b] :evilbat:[/quote] :hmmmm: :niewiem:[/quote]
A wybrałam sobie jedną z 78 strony Twojej galerii.

Posted

[color=red][size=6]Sabinko...Mario....Marysiu[/color] :D [color=blue]Wszystkiego co najlepsze z okazji imienin!!! Niech się spełnią Twoje marzenia![/size][/color] :drinking: :drinking: :drinking:
[URL=http://imageshack.us][img]http://img235.imageshack.us/img235/6494/re29kq.gif[/img][/URL]

Posted

[color=green]Nie powiem, zebym nigdy nie dostała eleganckiego bukietu, czy wiązanki. Ale pęku róż rozkwitających w moich oczach, nie dostałam nigdy w życiu.
Bardzo gorąco Ci [b]Małgosiu[/b] dziękuję, za pamięć, życzenia i przede wszystkim za te piękne kwiaty.[/color]