AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Nata']Angel tak wszystkich rozemocjonowales, ze teraz debiut musi byc w wielkim stylu :lol: :wink:[/quote] oj [b]nata[/b] Ty sie chyba najwczesniej dowiesz jak przyjdzie karta sztywna do naszego oddzialu 8) 8) :lol:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 chyba ze cAROL powie wczesniej , ale nie sadze , zeby pamietala 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Nata Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 hmmm...chyba masz racje 8) bedzie cie troche kosztowalo utrzymanie tego w tajemnicy :lol: :lol: :lol: tak w ogole to organizowales juz jakas imprezke na sekcji? :wink:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Nata']hmmm...chyba masz racje 8) bedzie cie troche kosztowalo utrzymanie tego w tajemnicy :lol: :lol: :lol: tak w ogole to organizowales juz jakas imprezke na sekcji? :wink:[/quote] nie :cry: :cry: :cry: :cry: imprezy nie :cry: :cry: :cry: :cry: rogale marcinskie przeszkodzily :evil: :evil: :evil: a w grudniu moze mnie nie byc :wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: :placz: :placz:
miniaga Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Angel to wstaw tego"pudelka" cio? Na tamtym zdieciu mało go widać. Powiedz nam ile te sliczności liczy sobie czasu. Nio pochwal sie chłopie :D A pochodzenie zatrzymaj dla siebie :D
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][img]http://img42.imageshack.us/img42/5584/las2012512x3841og.jpg[/img] [/img][/quote] tu z bliska jest 3,5 miesiaca
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miniaga Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Angel cudo. Jaka ona jest bialutka!!!!!! Ma jakieś plamki? Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] 8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:
Nata Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 orsini :lol: :wink: sie okaze....nieobecni glosu nie maja, wiec...jak Angel nie przyjdzie na sekcje to moze przemyce jakies info :wink:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='miniaga']Angel cudo. Jaka ona jest bialutka!!!!!! Ma jakieś plamki? Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D[/quote] ale ona juz byla wklejana od soboty 8) 8) 8) ma beowa plamke na plecach i na uszach :D :D :D
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='miniaga'] Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D[/quote] ale to jest chinczyk :lol: :lol: :lol: :lol: vel "pudelek":))a nie papilon :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Nata']orsini :lol: :wink: sie okaze....nieobecni glosu nie maja, wiec...jak Angel nie przyjdzie na sekcje to moze przemyce jakies info :wink:[/quote] jak tak to tak ....... przyjde :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] 8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote] no dla Ciebie bo sie wstydzisz zeby nam powiedziec!!!! Natus ok czekamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] 8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote] no dla Ciebie bo sie wstydzisz zeby nam powiedziec!!!! Natus ok czekamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] mysl sobie co chcesz i tak nie powiem 8) 8)
Nata Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Jak przyjdziesz to mam nadzieje, ze nie z gola reka :wink: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Nata']Jak przyjdziesz to mam nadzieje, ze nie z gola reka :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] ostatnio bylem i ........... nie przeszkadzalo Tobie
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 a z reszta po co mam robic impreze ?? 8) 8) 8) mi wspolne zakupy z cAROL w Plazie i w Starym Browarze wystarcza :lol: :lol: :lol: :wink:
Nata Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ostatnio to ja nie mialam czasu nawet usiasc na chwile, ale teraz luzik :wink: widzialam naszego nowego kolege na bis puppy w poznaniu, bym go nie poznala normalnie :fadein: mozecie obaj sie na cos zlozyc :wink: :wink: :wink:
Nata Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 a co do cAROL to czy przypadkiem jej tz nie wrocil juz z Londynu :lol:
AngelOfDeath Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='Nata']a co do cAROL to czy przypadkiem jej tz nie wrocil juz z Londynu :lol:[/quote] wrocil ....... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ale to w niczym nie przeszkadza :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 hahaha pudelek, papilon... :cunao: Angel ja bym sie przyjrzala przodkom Happy bo okaze sie jeszcze ze ma dziadka pudelka, babcie papilona, a siegajac bardziej wstecz jakis pekinczyk sie znajdzie :lol: Narazie nie wtajemniczeni nie powiedzieli ze to grzywek :o :lol:
maga18 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 a co do szczeniakow Sub Divo to sa juz na stronce jakis czas ;) wszystkie fajne, ladne itd. ale szczerze mowiac nie tak ładne jak moj Toffik 8) a obgadujac szczeniaki to bardzoooooo podoba mi sie nagi synek Pirellego urodzony w hodowli Esseni :loveu: - jakby sie nie rozjasnil to mialby piekne umaszczenie :D
Recommended Posts