Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nata']Angel tak wszystkich rozemocjonowales, ze teraz debiut musi byc w wielkim stylu :lol: :wink:[/quote]

oj [b]nata[/b] Ty sie chyba najwczesniej dowiesz jak przyjdzie karta sztywna do naszego oddzialu 8) 8) :lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm...chyba masz racje 8) bedzie cie troche kosztowalo utrzymanie tego w tajemnicy :lol: :lol: :lol:
tak w ogole to organizowales juz jakas imprezke na sekcji? :wink:

Posted

[quote name='Nata']hmmm...chyba masz racje 8) bedzie cie troche kosztowalo utrzymanie tego w tajemnicy :lol: :lol: :lol:
tak w ogole to organizowales juz jakas imprezke na sekcji? :wink:[/quote]

nie :cry: :cry: :cry: :cry:
imprezy nie :cry: :cry: :cry: :cry: rogale marcinskie przeszkodzily :evil: :evil: :evil: a w grudniu moze mnie nie byc :wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: :placz: :placz:

Posted

Angel to wstaw tego"pudelka" cio?
Na tamtym zdieciu mało go widać. Powiedz nam ile te sliczności liczy sobie czasu. Nio pochwal sie chłopie :D
A pochodzenie zatrzymaj dla siebie :D

Posted

Angel cudo. Jaka ona jest bialutka!!!!!! Ma jakieś plamki? Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D
Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D

Posted

[quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

orsini :lol: :wink:
sie okaze....nieobecni glosu nie maja, wiec...jak Angel nie przyjdzie na sekcje to moze przemyce jakies info :wink:

Posted

[quote name='miniaga']Angel cudo. Jaka ona jest bialutka!!!!!! Ma jakieś plamki? Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D
Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D[/quote]

ale ona juz byla wklejana od soboty 8) 8) 8) ma beowa plamke na plecach i na uszach :D :D :D

Posted

[quote name='miniaga'] Uszy wiszące? Nio i czemu ty ja tak ukrywasz. Papilony to piekna rasa, ale powinneś nam tu non stop wklejac tą małą piekność :D
Sknera z ciebie - skąpisz nam takich widoków :D[/quote]
ale to jest chinczyk :lol: :lol: :lol: :lol: vel "pudelek":))a nie papilon :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Nata']orsini :lol: :wink:
sie okaze....nieobecni glosu nie maja, wiec...jak Angel nie przyjdzie na sekcje to moze przemyce jakies info :wink:[/quote]

jak tak to tak .......

przyjde :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote]

no dla Ciebie bo sie wstydzisz zeby nam powiedziec!!!!

Natus ok czekamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='orsini']pochodzenie ma pewnie tak kiepskie , ze mu wstyd powiedziec ot co wielka tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

8) :roll: :lol: jak dla kogo 8) :lol: :lol: :lol: :evilbat:[/quote]

no dla Ciebie bo sie wstydzisz zeby nam powiedziec!!!!

Natus ok czekamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

mysl sobie co chcesz i tak nie powiem 8) 8)

Posted

Ostatnio to ja nie mialam czasu nawet usiasc na chwile, ale teraz luzik :wink:
widzialam naszego nowego kolege na bis puppy w poznaniu, bym go nie poznala normalnie :fadein: mozecie obaj sie na cos zlozyc :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Nata']a co do cAROL to czy przypadkiem jej tz nie wrocil juz z Londynu :lol:[/quote]

wrocil ....... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ale to w niczym nie przeszkadza :lol: :lol: :lol:

Posted

hahaha pudelek, papilon... :cunao:
Angel ja bym sie przyjrzala przodkom Happy bo okaze sie jeszcze ze ma dziadka pudelka, babcie papilona, a siegajac bardziej wstecz jakis pekinczyk sie znajdzie :lol: Narazie nie wtajemniczeni nie powiedzieli ze to grzywek :o :lol:

Posted

a co do szczeniakow Sub Divo to sa juz na stronce jakis czas ;) wszystkie fajne, ladne itd. ale szczerze mowiac nie tak ładne jak moj Toffik 8)

a obgadujac szczeniaki to bardzoooooo podoba mi sie nagi synek Pirellego urodzony w hodowli Esseni :loveu: - jakby sie nie rozjasnil to mialby piekne umaszczenie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...