Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SengaSengana']ale nikt Ci tego nie sugeruje i nie proponuje tylko INFORMUJE :roll:[/quote]

ja sie ciesze z tego powodu , ale ja tez tylko informuje o takim wyrazeniu jak............ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "seniu":lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']dziękuje Ci Góral !!!!! juz myślałam, że jakoś sie urządze po tym konkursie :-( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tak Ty masz tylko toster a ja nic, a mogliśmy tak wiele....[/quote]

np. drewniany chodnik przed domem lub super trawnik.....;)

Posted

[quote name='SengaSengana']:lol: :lol: :lol: dokładnie TAK, Góralu czy Ci nie żal ???:lol: :lol: :lol: :lol:
A jaki avatarek śliczny :lol:[/quote]

no może trochę...............

Posted

[quote name='orsini']musiales powiedziec co to za pies?:((((((buuuu[/QUOTE]

Orsini:-) na pocieszenie napiszę,że 3/4 osób wiedziało co to za pies:evil_lol: ale nie chcieliśmy Ci przerwać słodkiego myślenia ,że świetnie się bawisz - tym razem [B]MY[/B] się świetnie bawiliśmy:evil_lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Iwona']Orsini:-) na pocieszenie napiszę,że 3/4 osób wiedziało co to za pies:evil_lol: ale nie chcieliśmy Ci przerwać słodkiego myślenia ,że świetnie się bawisz - tym razem [B]MY[/B] się świetnie bawiliśmy:evil_lol: :lol: :lol:[/quote]
no ale 1/4 nie wiedziala!!!!!:(((((((((((

Posted

[quote name='SengaSengana']no to chyba Germanika musi te nagrode przyznać ? czy kto bo juz sama nie wiem? :lol:[/quote]

seniu kochana moze zostaniesz sponsorem !!! tym głównym !!!ten jeden jedyny raz , zarzuc sakiewka !!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zrob to dla mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

A nagroda pocieszenia dla tej jedynej, co nie wiedziała będzie?

Stawka ilościowa na Łódż:

Psy:
szcz. 2
mł 9
P 1
O 4
Ch 3

Suki:

mł 10
p 6
o 7
ch. 1

Przyznać się, kto gdzie ma. Ja mam obie suki zgłoszone.

Posted

[quote name='AngelOfDeath']seniu kochana moze zostaniesz sponsorem !!! tym głównym !!!ten jeden jedyny raz , zarzuc sakiewka !!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zrob to dla mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
a Ty nie wiesz, że ja biedna jestem ??? psy głoduja , konie też, cała rodzina zabiedzona....to skąd ja te sakiewke mam wziąć???:roll:

Posted

[quote name='SengaSengana']a Ty nie wiesz, że ja biedna jestem ??? psy głoduja , konie też, cała rodzina zabiedzona....to skąd ja te sakiewke mam wziąć???:roll:[/quote]

"masz 2 dni na zarobienie pieniedzy ..... srode .... i sobote ":eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

albo sprzedaj meza :diabloti: :diabloti: :diabloti: albo nie mam lepszy pomysl oddaj go za free to i tak zrobisz interes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']"masz 2 dni na zarobienie pieniedzy ..... srode .... i sobote ":eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

albo sprzedaj meza :diabloti: :diabloti: :diabloti: albo nie mam lepszy pomysl oddaj go za free to i tak zrobisz interes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
moze to interes dla ciebie nie dla mnie :crazyeye: !!!!!
w ten sam sposób Ty możesz zarobic pieniądze i rzucic kilka sakiewek ?

Posted

[quote name='SengaSengana']moze to interes dla ciebie nie dla mnie :crazyeye: !!!!!
w ten sam sposób Ty możesz zarobic pieniądze i rzucic kilka sakiewek ?[/quote]

ale ja nie mam meza :roll: :roll: :roll: a w totka nie gram :-( :-( :-(

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ale ja nie mam meza :roll: :roll: :roll: a w totka nie gram :-( :-( :-([/quote]
a ja męża nie sprzedam a w totka też nie gram...:roll:
wymyśl coś inteligentniejszego....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...