resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 :bigok: ....wow!!!Gratuluje pamieci lub doskonalego kojarzenia. Ja na poczatku tez bylam w szoku,jak zobaczylam jej zdjecie!!!!Normalnie klon.....nie wiem jak na zywo wypadnie porownanie ,ale na zdjeciach sa podobniutkie!!!
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/1556/14idyla6vb.png[/IMG]
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='resuruss']:bigok: ....wow!!!Gratuluje pamieci lub doskonalego kojarzenia. Ja na poczatku tez bylam w szoku,jak zobaczylam jej zdjecie!!!!Normalnie klon.....nie wiem jak na zywo wypadnie porownanie ,ale na zdjeciach sa podobniutkie!!![/quote] dlatego myslalam, ze to Bulka:)))))))))
anna1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 aaa zgadlam:) no to wiekszosc dzieci zuniowych zobacze na zywo w przyszlym sezonie wyst. fajnie; res- bulka chyba ciut jasniejsza, co?
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Najlepsze jest to ,ze bliskiego pokrewienstwa nie maja.....gdzies tam w dalszej czesci rodowodow na pewno ,ale najblizsza rodzina nie sa. Jednak natura potrafi zaskakiwac!!!!!!
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='anna1']aaa zgadlam:) no to wiekszosc dzieci zuniowych zobacze na zywo w przyszlym sezonie wyst. fajnie; res- bulka chyba ciut jasniejsza, co?[/quote] Bulka jest teczowa...hihihihi,na glowie oprocz rudosci ma jakies odcienie vanilli,lapki jak u bernenczyka,grzbiet jak na razie czarnusienki.
Dudek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A dziadek od strony ojców?? Berry?? to co?? nie bkliskie? Maja tego samego dziadka
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Dudek']A dziadek od strony ojców?? Berry?? to co?? nie bkliskie? Maja tego samego dziadka[/quote] No tak,dziadek jako jedyny jest wspolny,ale matki z calkiem innych linii. Podobienstwo mnie zaskakuje ,bo czasem mozna spotkac rozne szczenieta z jednego moitu,a tu dalekie kuzynki jak klony :-D
anna1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 ten sam dziadek (berry) i pradziadek(krimson ) od strony ojca a i sea wolf sie przewija;
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Mam jeszcze Bulke ociupinke :-D [IMG]http://img492.imageshack.us/img492/3643/bulkauani2id.png[/IMG]
anna1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 co za dupcia:) takie maluchy sa przeslodkie:)
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Hahahahahah!!!!Doopcia -spryciula!!!!Wlasnie na zdjeciu forsuje zabezpieczenie...... Niestety teraz weszla w okres destrukcji....Codziennie znajduje cos zerzartego.....a jaka slodka minke ma jak ja zlapie na goracym uczynku.....
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='anna1']co za dupcia:) takie maluchy sa przeslodkie:)[/quote] to juz widzisz fotki? :bigok: :bigok:
anna1 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 tylko ta jedna; reszty nie widze; czesc Dudek:)
sh_maniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Niunia_Zolzunia']No to bardzo prosze - jeszcze jedno zdjecie Idy. [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/2116/idyllagermanika5sr.jpg[/IMG][/quote] Faktycznie bardzo popdobna do Buełeczki :-D A co to za huszczy ogon tam w tle ?
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='sh_maniak']Faktycznie bardzo popdobna do Buełeczki :-D A co to za huszczy ogon tam w tle ?[/quote] hahahahaha ta to wszystko wypatrzy hahahahahah tesz myslalam, ze to haszczor, ale to chyba malamutka nie?:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
sh_maniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='orsini']hahahahaha ta to wszystko wypatrzy hahahahahah tesz myslalam, ze to haszczor, ale to chyba malamutka nie?:bigok: :bigok: :bigok: :bigok:[/quote] sama nie wiem :thinkerg:
orsini Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 ja tez nie wiem ,ale Ania i Psy to chyba ma malamutke:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:
sh_maniak Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='orsini']ja tez nie wiem ,ale Ania i Psy to chyba ma malamutke:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok:[/quote] Tego to ja nie wiem ;-)
resuruss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja zaraz zmykam po prezenty dla psiejstwa....... Tylko nie wiem co kupic....smakolyki dostaja zawsze,a to z prozaicznego powodu ,ze mamy spokoj przy rozpakowywaniu naszych podarkow,jak psy sie zajmuja obrzeraniem gryzakow!
miniaga Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A ja już po zakupach. Tasi śiwntucha była niegrzeczna i Mikołaj nie przyniesie jej żadnego smakołyku. Najadła się czegos brzydka dziewczynka i chorowała całą noc. Nio i doigrała się, bo Mikołaj przyniesie jej gorzkie lekarstwa. Mówie Wam koszmarna noc !!! Ale na szczęście już Tasminek wariuje i chyba wsadze jej pod drzewko nowa piłeczke;-) Chociaż nie wiem czy ten odkurzacz nie wciągniej jej odrazu:) Utrapienie z tą moją dziewczyną. Az jej uszka klapły ze zmartwienia:lookarou:
góral Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Z tego co widzę, to z wszystkich tricolorców tylko Lisek będzie jaśniutki:-D
Recommended Posts