Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18'][quote name='SengaSengana'][quote name='maga18'][quote name='miniaga']Nio więc jak nazywa sie ta ruda piekność? I ile ma?[/quote]

to SUGAR Germanika :D ale ona to chyba we francuskiej hodowli jest :roll:[/quote]
brawo Maga18 !!!!!!!
jestem pod wrażeniem twojej przeogromnej wiedzy :lol:
a "chyba" robi różnice czy nie ?[/quote]

:oops:
jestem wzrokowcem... szybko zapamietuje zdjecia... a tym bardziej jak widnieje na nich ladny pies :D 8) :angel:
a ona jest u Ciebie? czy nadal we Francji? :roll:[/quote]
no to ten awatarek specjalnie dla Ciebie Maga18, ciekawam jak zapamiętałaś to zdjęcie i czy dalej Cię wzrok nie myli ? :lol: :lol: :lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ode mnie niczego sie nie dowiesz

a jak taki dobry z ciebie sledczy to sobie szukaj odpowiedzi ...[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a my juz prawie rozszyfrowalismy gospo i jest mezczyzna takajak pisal:) jeszcze tylko jedna rzecz sprawdzimy:) to juz jego 2 lub trzeci nik na forum:) grzywacze ma i nie tylko:) ale reszta jak orsini wroci:)

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='misiaczek']
[URL=http://imageshack.us][img]http://img204.imageshack.us/img204/5500/babydog1mg.jpg[/img][/URL]
[/quote]

Czy oni już to mają w genach :o :o :o :o[/quote]

Posted

[quote name='SengaSengana']A ja jako szpieg odbiegnę od tematu,mam pytanie do Onki, "nieczepialskie" 8)
Ile masz teraz psów bo tak sobie liczę i doliczyć się nie mogę a z tego co wiem zbliża się Twój wielki dzień, nie boisz się, że nie dasz sobie rady z tymi wszystkimi obowiązkami i z psami? ja niedawno miałam podobną sytuację ale moje przypuszczenia na temat obowiązków nawet nie były porównywalne z rzeczywistością ale szybko przejżałam na oczy :lol:
a psy przecież też wymagają uwagi i czasu...
wiem, że Res jest SUPERMATKĄ I jednocześnie właścicielką kilku psów ale jak ona to robi, to nie wiem??? :lol:[/quote]

no to troszke zaspokoje Twoją ciekawość Senga:)
psów mam teraz łącznie z czterema szczenikami [b]sztuk [[/b]b][size=6]9[/size][/b]

z tego 4 chińczyki - trzy dorosłe dwie suki naga i pp i pies pp , młody nasz nowy piesek z hodowli Secret i golden retriever

rodzić mogę w każdej chwili ale coś mój synek w nosie ma ten świat ogólnie pozosało mi juz bardzo mało czasu i prawdopodobnie juz jutro udam sie do szpitala i wróce juz z maleństwem

doskonale zdaję sobie sprawę z mojej sytuacji i z tego,że będę miała dziecko o które walczylismy ponad 2 lata, jedno niestety stracilismy i to jeszcze w tym roku, co nie załamało mnie i dalej ciesze sie zyciem i tym co mam ,a mam tak uważam bardzo wiele :D

mieszkamy na wsi (6 km od centrum Jeleniej Góry) w domu o powierzchni około 400m kw z tego ponad 200 juz teraz jest zamieszkana przez nas do tego 2300 metrowy ogród koło domu, las i 3 hekltary łąk

wszystkie psy mieszkaja z nami i jak dotąd wogóle mi w niczym to nie przeszkadzało, kazdy z psów otrzymuje tyle uwagi ile potrzebuje, jak ktos wiział moje psy mysle że potwierdzi że sa zadbane i niczego im nie brakuje :D

mało z tego teraz akurat nie bo wiadomo ciężarówka jestem ale pracuje w jednym z największych banków w Polsce jako specjalista zarządzania relacjami z klientem na pełen etat ,mało z tego skonczyłam studia dzienne pracujac juz w tym banku na stałe i nawet obroniłam magistra na 5 :wink:

może jestem robokopem? nie wiem ale potrafie wyrwac z zycia tyle ile sie da i zyc pełnią zycia:)
jak będzie jak będe mamą? nie wiem , tego sie dowiem jak juz te różowe pomarszczone maleńswto wezmę na ręce , jak nie przespie ani godziny w niejedną nawet może noc :wink:

ale mysle że psy w macierzynstwie nie przeszkadzają

mój mąz jest wspaniałym człowiekiem wiem wiem , tacy mężczyzni sie nie trafiają :lol: :wink: , robi dokładnie to samo co ja w domu (no nie przygotowuje psów na wystawy bo akurat to jego pasją nie jest ale wyczesuje je regularnie )

myslę,że pani zhodowli Secret wiedziała komu psa sprzedaje i do jakich warunków i moja ciążą sie nie przeraziła :wink:

noo to se nawlewałam troszke 8) :wink: ale tak to jest
uu prawie jak w programie "urzekła mnie twoja historia"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale tak to dokładnie wygląda:)
(a i jeszcze dodam ,że z goldenem w niektóre weekendy jeździlismy do dzieci z porażeniem mózgowym całkowiecie bezinteresownie i charytatywnie na domiar wszystkiego :D )

to tyle:)
teraz juz Wiecie wszystko (no w skrócie;)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='SengaSengana']śledzczy ze mnie niezbyt dobry bo ja nie rozszyfrowałam GOSPO, choć odczuwałam do niego pewną sympatię.... :lol: :lol: :lol:[/quote]

no coz wcale sie nie dziwie ze odczuwlaas sympatie :-?

Draczyn to jest straszne zdjecie :o az mnie zatkalo na poczastku:) zwlaszcza jak podpis przeczytalam ; dobre, naprawde dobre:)

Posted

[quote name='anna1'][quote name='SengaSengana']śledzczy ze mnie niezbyt dobry bo ja nie rozszyfrowałam GOSPO, choć odczuwałam do niego pewną sympatię.... :lol: :lol: :lol:[/quote]

Draczyn to jest straszne zdjecie :o az mnie zatkalo na poczastku:) zwlaszcza jak podpis przeczytalam ; dobre, naprawde dobre:)[/quote]Tak Wam puszczam od czasu do czasu t różne fotki, aaby rozładoać atmosferę, ale chyba nie da rady. Cieszę się, że Ci sie podoba

Posted

Anna1!Mna w zwiazku z papilotowaniem Bulki szarpia skrajne uczucia: z jednej strony chcialabym zebezpieczyc jej wlos,a z drugiej nie chce jej w jakis sposob ograniczac.Ja wiem albo rybki ,albo akwarium.Nie mozna miec wszystkiego....

Posted

[quote name='anna1'][quote name='SengaSengana']śledzczy ze mnie niezbyt dobry bo ja nie rozszyfrowałam GOSPO, choć odczuwałam do niego pewną sympatię.... :lol: :lol: :lol:[/quote]

[/quote]
ha,ha, "nie pamiętał wół jak cielęciem był".... :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Majac na uwadze ,ze wszyscy tu sa nieszczerzy,to w nieprawde uwierzylam nieszczerze. :lol:[/quote]
nie widziałm NIGDY ,żeby u Adama jakiś chiniec w papilotach biegał :lol:

Posted

Niech mi ktoś powie, co tu się dzieje? Co to za rozgrywki i rozgryweczki? Co to za wylewanie żółci?
Pojawia się jakiś GOSPO i robi się bajoro.
Jeszcze raz ponawiam prośbę do Anny1 i Orsini-wyjawcie, do czego doszłyście, choćby na priv. Jestem bardzo ciekawa, kto to jest ten GOSPO, skąd się bierze to bagno. Ja swój typ mam i jest mi bardzo niesmacznie.

Posted

[quote name='SengaSengana'][quote name='maga18'][quote name='SengaSengana'][quote name='maga18'][quote name='miniaga']Nio więc jak nazywa sie ta ruda piekność? I ile ma?[/quote]

to SUGAR Germanika :D ale ona to chyba we francuskiej hodowli jest :roll:[/quote]
brawo Maga18 !!!!!!!
jestem pod wrażeniem twojej przeogromnej wiedzy :lol:
a "chyba" robi różnice czy nie ?[/quote]

:oops:
jestem wzrokowcem... szybko zapamietuje zdjecia... a tym bardziej jak widnieje na nich ladny pies :D 8) :angel:
a ona jest u Ciebie? czy nadal we Francji? :roll:[/quote]
no to ten awatarek specjalnie dla Ciebie Maga18, ciekawam jak zapamiętałaś to zdjęcie i czy dalej Cię wzrok nie myli ? :lol: :lol: :lol:[/quote]

Nabab :bigok:[size=2] (chociaz Nabab jest ladniejszy... ale wydaje mi sie że to Nabuś za młodu...)[/size] :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Majac na uwadze ,ze wszyscy tu sa nieszczerzy,to w nieprawde uwierzylam nieszczerze. :lol:[/quote]

Res niektórzy są szczerzy - nie można uogólniać :D ,
jeśli Góral pisał, ze Idealista chodzi w papilotach to faktycznie chodzi.

Posted

Ja Res stałe obrywam za to po uszach, ale wierz mi naprawdę jstem az za szczera i wydaje mi sie, że łatwiej i milej, by nam było, gdybyśmy wszyscy tacy byli, nawet jeśli mielibyśmy się od czasu, do czasu pokłucić

Posted

No dobra, przyznaję się, Gaspo to ja :oops: :evilbat:
Aaaa tam przesadzacie z tą szczerościa towarzysze i towarzyszki, jak ja coś powiem szczerze to byście mnie połknęli, ale i tak lubię tu wpadać, chociaż nie sposób nadążyć za wami
:laugh2_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...