Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.[/quote]

:nono: ja Ci tu dam zaraz moją Bułkę zawinąć :evil: :lol:

Posted

[quote name='góral'][quote name='matrix.....'][quote name='Germanika']Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac....[/quote]

ja podziękowałbym papilotom... :roll:[/quote]

chyba spodziewałeś się innej odpowiedzi... :wink:[/quote]

chyba...tak, nie wiem czy papilotowanie pp staje się powszechne, było powszechne zawsze czy to tylko kwestia przyszłości...

Posted

[quote name='matrix.....'][quote name='góral'][quote name='matrix.....'][quote name='Germanika']Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac....[/quote]

chyba...tak, nie wiem czy papilotowanie pp staje się powszechne, było powszechne zawsze czy to tylko kwestia przyszłości...[/quote]

a może kwestia gustu? :fadein:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='resuruss']Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.[/quote]

:nono: ja Ci tu dam zaraz moją Bułkę zawinąć :evil: :lol:[/quote]

Ress a jak reszta towarzystwa w zabawie te papiloty Bułce zdejmie ? /czytaj odgryzie razem z włosem ? ::) /

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='resuruss']Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.[/quote]

Waszka zabierzesz wtedy Ress Bułeczke do siebie i się skonczy, będzie sie "szmacic" do woli :roflt:
A Ress na zawał zejdzie :lol: :lol:

Posted

Czy Wy kurczę wszyscy jesteście na mnie obrażeni. Przecież to galeria. Takie smieszne foty Wam wysłałam, a nikt nawet nuie zwrócił uwagi. Czyżby Was wyprało z humoru. Nic nie kumam. Przecież to galeria, a nie gadalnia

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='matrix.....'][quote name='góral'][quote name='matrix.....'][quote name='Germanika']Papiloty są super,włos rośnie jak na drożdżach,tylko trzeba uważac....[/quote]

chyba...tak, nie wiem czy papilotowanie pp staje się powszechne, było powszechne zawsze czy to tylko kwestia przyszłości...[/quote]

a może kwestia gustu? :fadein:[/quote]

specyficznego w takim razie na pewno, gust potrafi się zmieniać, a zresztą o gustach nie można dyskutować...

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'][quote name='resuruss']Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.[/quote]

Waszka zabierzesz wtedy Ress Bułeczke do siebie i się skonczy, będzie sie "szmacic" do woli :roflt:
A Ress na zawał zejdzie :lol: :lol:[/quote]

NO :evilbat: haha

Draczyn - ale Galeria GRZYWEK nie?

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'][quote name='resuruss']Wlasnie ja sie boje.....kurcze musze gdzies sie udac na nauki.Moze wtedy jak zobacze na wlasne oczy sproboje cos zawinac.....Na razie mam teoretyczne przygotowanie.A to za malo na proby.[/quote]

A Ress na zawał zejdzie :lol: :lol:[/quote]

NO :evilbat: haha

Draczyn - ale Galeria GRZYWEK nie?[/quote]Akurat grzywek nie znalazlam w necie, ale obiecuje ,że poszukam

Posted

[quote name='matrix.....']Gdzie znikła Ress / Poszła wiązać te papiloty już Bułce?[/quote]

:roflt: :hmmmm: zniknął też Góral i Germanika to może Ress śmignęła do nich na korepetycje :lol:

Posted

Ja mam tak zdolne łapki, ze jak przyjaciółce za małolata nakręciłam na wałki jej długie do pasa włosy .... tak je splątałam, że ..... miała włosy do ramion :oops:

Może ja ci pomogę z tymi papilotami dla Bułeczki :bigok:

Posted

[quote name='malawaszka']aaahahahha no to ja już umarłam ześmiechu - SIO spać już!!!! ja mam robotę jeszcze z Wy tu gadacie i gadacie :lol:

a jutro jadę na dzikich chłopów do Wisły :evilbat:[/quote]

zabierz mnie :modla:

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='misiaczek'][URL=http://imageshack.us][img]http://img460.imageshack.us/img460/5479/normalobr2193rx.jpg[/img][/URL][/quote]
[/quote]

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka']aaahahahha no to ja już umarłam ześmiechu - SIO spać już!!!! ja mam robotę jeszcze z Wy tu gadacie i gadacie :lol:

zabierz mnie :modla:[/quote]

Dawaj Martuś - o 8 rano pod moim blokiem jutro :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka']aaahahahha no to ja już umarłam ześmiechu - SIO spać już!!!! ja mam robotę jeszcze z Wy tu gadacie i gadacie :lol:

zabierz mnie :modla:[/quote]

Dawaj Martuś - o 8 rano pod moim blokiem jutro :lol:[/quote]

ja wstaje o 10 :lol: :lol:
ale mam pomysł, przywieź mi jednego, tego najfajniejszego :grins:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...