Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss'][quote name='matrix.....']chyba poproszę o urlop dziekański ...[/quote]

Hahahahahah!Nie wiem czy szanowna komisja wziela pod uwage taka mozliwosc???? :wink:[/quote]

napiszę prośbę, załączę orzeczenie lekarskie - może chwyci ? :D

Posted

Łatwo Wam mówić, na Matrixie mam trenować pielęgnację włosa pp? Husky też nie są długowłose... Najważniejsze to zdać ten egzamin, nagrodę można odebrać w pózniejszym terminie...
Ress potrzebuję korepetycji ... :D

Posted

Wiesz Ress :wink: moze Góral Rysia juz za płot nie wpuszcza :evil_lol: , a powód moze byc prosty do odgadnięcia 8) .... oj dawno nie było na dgm zdjęć Idealisty ( chyba nie pomyliłam imienia, jak tak to sorry :modla: ), ciekawe czemu .... Rysiu :evil_lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Wiesz Ress :wink: moze Góral Rysia juz za płot nie wpuszcza :evil_lol: , a powód moze byc prosty do odgadnięcia 8) .... oj dawno nie było na dgm zdjęć Idealisty ( chyba nie pomyliłam imienia, jak tak to sorry :modla: ), ciekawe czemu .... Rysiu :evil_lol:[/quote]

Hahahahahaha,no racja.....cos dawno go nie bylo.....

Posted

hehe ale będa jaja zamiast Idealnego Idealisty pp będzie Idealny Idealista nagusek :grins:

Ale nie mysl sobie Rysiu że w ciebie nie wierzę :calus:, 100% że świetnie sobie radzisz :D

Posted

[quote name='matrix.....'][quote name='resuruss']Goral!!!!Foteczki prosimy na autentycznosc slow Matrixa!!!![/quote]

chyba dziś się już nie doczekamy...zrobiło się bardzo pózno...ja za chwilkę do pracy :D[/quote]

Ress patrz jaki chytry, zasłania się porą aby nie wyszło na jaw co zmajstrował :evil_lol: :wink:

Posted

[quote name='góral']Idealista ma się dobrze, jego włos również, tylko w papilotach nie jest zbyt fotogeniczny :D[/quote]

a jednak :lol:
na furtce Górala wisi znak przekreślonego Rysia z kategorycznym zakazem wstępu :roflt: :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...