Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']

kałuże są the best ale nie deszcz z nieba

[/QUOTE]

Jak będzie padać to muszę wziąć aparat i z rudą wyjść na spacer to same zobaczycie-pies i deszcz może lubić,no ale jak pani rąbnięta lubi,to dlaczego pies nie ma lubić :evil_lol:

Posted

[quote name='Gioco']Może i ja usłyszę ;-)[/QUOTE]

nasłuchuj ;)

[quote name='Asiaczek']Nie wiem, jak wy, ale ja juz widze oczami wyobraźni to spotkanie: Vectra, Alicja, Gioco i.... ja;)
W jednym miejscu i o jednym czasie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:....

pzdr.[/QUOTE]

:grins:

[quote name='Vectra']ten czas nadejdzie , jak się dwie niedziele do kupy zbiorą :evil_lol:

ale ja czekam na propozycje :))[/QUOTE]

a ty nie siej fermentu ....byłam u cia ?? byłam , w lesie nawet 2 x więc uważaj :diabloti:
jakbym mogła to jadę już ....

[quote name='tatankas']Jak będzie padać to muszę wziąć aparat i z rudą wyjść na spacer to same zobaczycie-pies i deszcz może lubić,no ale jak pani rąbnięta lubi,to dlaczego pies nie ma lubić :evil_lol:[/QUOTE]

koniecznie
ja to najlepsze foty miałabym jak nie mam ze sobą aparatu:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']pościel w kolorze mięty :cool3:[/QUOTE]

na stoliczku miętowa herbatka :)

[quote name='Doginka']Czyżbyś czuła miętę przez rumianek?:hmmmm::roflt:[/QUOTE]

:hmmmm: co autor miał na myśli :hmmmm:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

dobry wieczór :)

Posted

[quote name='zuzolandia']hmmmmmm........daje do myslenia ;-)[/QUOTE]

no ba :)ino że głodnemu chleb na myśli :lol: oj dziołszki oj oj .... , Vectra ma dużo miejsc spalnych a łóżko jest moje :)...i śpi się rewelka ...zazdraszczajcie , a latem otwarte okienko ... szum drzewek i śpiewające rano ptasiorki :)

Posted

[quote name='Vectra']głodny głodnemu wypomni :diabloti:

kaloryferki w sypialni cieplutkie :cool3:[/QUOTE]

ale kusisz :diabloti: a ja siedzę zasmarkana w kuchni , bez możliwości wzięcia nawet w tej chwili L4:( ...jeszcze troszkę ...

Posted

Alicja,tu Cię zapraszają ,tam Cię zapraszają...
ael co?masz jakiś tour po Dogomaniakach?Daj znać kiedy będziesz w Krk to smoka wawelskiego wypoleruję,Wawel odkurzę czy coś...żeby wstydu nie było :)

Posted

[quote name='Vectra']imie zobowiązuje :evil_lol:[/QUOTE]

no ba ...i tak masz lepiej niż mła sisters rodzona tysz Ewa ... u nie byłam :hmmmm: nie pamiętam kiedy:grins: i mialam być w styczniu 2012 .... nie dojechałam

[quote name='Obama']Alicja,tu Cię zapraszają ,tam Cię zapraszają...
ael co?masz jakiś tour po Dogomaniakach?Daj znać kiedy będziesz w Krk to smoka wawelskiego wypoleruję,Wawel odkurzę czy coś...żeby wstydu nie było :)[/QUOTE]

bo nasze spotkanka to taka mała świecka tradycja:lol:

a w Kraku byłam ostatnio 2 lata temu ale nie omieszkam powiadomić jak bede się pojawiać , kusi mnie muzeum sztuki japońskiej

Posted

[quote name='Alicja']
bo nasze spotkanka to taka mała świecka tradycja:lol:

a w Kraku byłam ostatnio 2 lata temu ale nie omieszkam powiadomić jak bede się pojawiać , kusi mnie muzeum sztuki japońskiej[/QUOTE]

O,fajne.I Muzuem Sztuki Współczesnej i Muzuem Lotnictwa...i Obama,że tak nieskromnie dodam :)

Posted

[quote name='fioneczka']a do nas to zouuuuuza jedna przyjechać nie chce :obrazic:
a wsiadłaby z Ozzulkiem w komunikację dla ludu i przyjechała ... daleko nie ma[/QUOTE]

przecie dopiero co ty byłaś to jak tak zaraz mam przyjeżdżac :lol:

Kurna wstyd ...Ozzy jeszcze komunikacją dla ludu nie jechał ...

[quote name='Obama']O,fajne.I Muzuem Sztuki Współczesnej i Muzuem Lotnictwa...i Obama,że tak nieskromnie dodam :)[/QUOTE]

no tak , ale te japońskie to najbliżej smoka :lol:...no Obama kusi ;)

[quote name='Asiaczek']Oj, bo się jeszcze zdziwisz....

pzdr.[/QUOTE]

to zmieni kalendarz ;)

Posted

[quote name='Vectra']ładna !!!! :loveu:[/QUOTE]

nam też się podobje , z takim trybalowym wzorkiem :) ...nie lubiamy rogzów itp wolimy Pitmana :)
a poza tym z Pitmanem to jest super , nie pierwszy raz pokręciłam przy zamówieniu :) , dzwonisz lub piszesz na gg i wsio gra , w poniedziałek gadałam z faciem , po 12 zmieniłam zamówienie , o 14 wysłali paczusie PP i była dziś o 10 rano , więc jak na odległość Grajewo -Rybnik pipidówa to błyskawicznie jak priorytetem a szło ekonomicznym :)