tatankas Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Alicja'] kałuże są the best ale nie deszcz z nieba [/QUOTE] Jak będzie padać to muszę wziąć aparat i z rudą wyjść na spacer to same zobaczycie-pies i deszcz może lubić,no ale jak pani rąbnięta lubi,to dlaczego pies nie ma lubić :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 [quote name='Gioco']Może i ja usłyszę ;-)[/QUOTE] nasłuchuj ;) [quote name='Asiaczek']Nie wiem, jak wy, ale ja juz widze oczami wyobraźni to spotkanie: Vectra, Alicja, Gioco i.... ja;) W jednym miejscu i o jednym czasie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.... pzdr.[/QUOTE] :grins: [quote name='Vectra']ten czas nadejdzie , jak się dwie niedziele do kupy zbiorą :evil_lol: ale ja czekam na propozycje :))[/QUOTE] a ty nie siej fermentu ....byłam u cia ?? byłam , w lesie nawet 2 x więc uważaj :diabloti: jakbym mogła to jadę już .... [quote name='tatankas']Jak będzie padać to muszę wziąć aparat i z rudą wyjść na spacer to same zobaczycie-pies i deszcz może lubić,no ale jak pani rąbnięta lubi,to dlaczego pies nie ma lubić :evil_lol:[/QUOTE] koniecznie ja to najlepsze foty miałabym jak nie mam ze sobą aparatu:diabloti: Quote
Vectra Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Twoja sypialnia , czeka na Cię nietknięta :grins: Quote
Alicja Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='Vectra']Twoja sypialnia , czeka na Cię nietknięta :grins:[/QUOTE] brzmi obiecująco :) Quote
Vectra Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Alicja']brzmi obiecująco :)[/QUOTE] pościel w kolorze mięty :cool3: Quote
Doginka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='Vectra']pościel w kolorze mięty :cool3:[/QUOTE] Czyżbyś czuła miętę przez rumianek?:hmmmm::roflt: Quote
Alicja Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 [quote name='Vectra']pościel w kolorze mięty :cool3:[/QUOTE] na stoliczku miętowa herbatka :) [quote name='Doginka']Czyżbyś czuła miętę przez rumianek?:hmmmm::roflt:[/QUOTE] :hmmmm: co autor miał na myśli :hmmmm: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] dobry wieczór :) Quote
zuzolandia Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Vectra']Twoja sypialnia , czeka na Cię nietknięta :grins:[/QUOTE] hmmmmmm........daje do myslenia ;-) Quote
Alicja Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 [quote name='zuzolandia']hmmmmmm........daje do myslenia ;-)[/QUOTE] no ba :)ino że głodnemu chleb na myśli :lol: oj dziołszki oj oj .... , Vectra ma dużo miejsc spalnych a łóżko jest moje :)...i śpi się rewelka ...zazdraszczajcie , a latem otwarte okienko ... szum drzewek i śpiewające rano ptasiorki :) Quote
Vectra Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Alicja']no ba :)ino że głodnemu chleb na myśli :lol: [/QUOTE] głodny głodnemu wypomni :diabloti: kaloryferki w sypialni cieplutkie :cool3: Quote
Alicja Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 [quote name='Vectra']głodny głodnemu wypomni :diabloti: kaloryferki w sypialni cieplutkie :cool3:[/QUOTE] ale kusisz :diabloti: a ja siedzę zasmarkana w kuchni , bez możliwości wzięcia nawet w tej chwili L4:( ...jeszcze troszkę ... Quote
Vectra Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='Alicja']ale kusisz :diabloti: [/QUOTE] imie zobowiązuje :evil_lol: Quote
Obama Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Alicja,tu Cię zapraszają ,tam Cię zapraszają... ael co?masz jakiś tour po Dogomaniakach?Daj znać kiedy będziesz w Krk to smoka wawelskiego wypoleruję,Wawel odkurzę czy coś...żeby wstydu nie było :) Quote
Alicja Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='Vectra']imie zobowiązuje :evil_lol:[/QUOTE] no ba ...i tak masz lepiej niż mła sisters rodzona tysz Ewa ... u nie byłam :hmmmm: nie pamiętam kiedy:grins: i mialam być w styczniu 2012 .... nie dojechałam [quote name='Obama']Alicja,tu Cię zapraszają ,tam Cię zapraszają... ael co?masz jakiś tour po Dogomaniakach?Daj znać kiedy będziesz w Krk to smoka wawelskiego wypoleruję,Wawel odkurzę czy coś...żeby wstydu nie było :)[/QUOTE] bo nasze spotkanka to taka mała świecka tradycja:lol: a w Kraku byłam ostatnio 2 lata temu ale nie omieszkam powiadomić jak bede się pojawiać , kusi mnie muzeum sztuki japońskiej Quote
fioneczka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 a do nas to zouuuuuza jedna przyjechać nie chce :obrazic: a wsiadłaby z Ozzulkiem w komunikację dla ludu i przyjechała ... daleko nie ma Quote
Obama Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Alicja'] bo nasze spotkanka to taka mała świecka tradycja:lol: a w Kraku byłam ostatnio 2 lata temu ale nie omieszkam powiadomić jak bede się pojawiać , kusi mnie muzeum sztuki japońskiej[/QUOTE] O,fajne.I Muzuem Sztuki Współczesnej i Muzuem Lotnictwa...i Obama,że tak nieskromnie dodam :) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Vectra']ten czas nadejdzie , jak się dwie niedziele do kupy zbiorą :evil_lol: ale ja czekam na propozycje :))[/QUOTE] Oj, bo się jeszcze zdziwisz.... pzdr. Quote
Alicja Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='fioneczka']a do nas to zouuuuuza jedna przyjechać nie chce :obrazic: a wsiadłaby z Ozzulkiem w komunikację dla ludu i przyjechała ... daleko nie ma[/QUOTE] przecie dopiero co ty byłaś to jak tak zaraz mam przyjeżdżac :lol: Kurna wstyd ...Ozzy jeszcze komunikacją dla ludu nie jechał ... [quote name='Obama']O,fajne.I Muzuem Sztuki Współczesnej i Muzuem Lotnictwa...i Obama,że tak nieskromnie dodam :)[/QUOTE] no tak , ale te japońskie to najbliżej smoka :lol:...no Obama kusi ;) [quote name='Asiaczek']Oj, bo się jeszcze zdziwisz.... pzdr.[/QUOTE] to zmieni kalendarz ;) Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Witaj Alicjo :) Gadu gadu a fotek nima :) Quote
Alicja Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Fot nie ma czasu nie ma :) Ozzy dostał obróżkę , miała być inna ale jest inna :grins: [IMG]http://www.pitman.pl/zdjecia/860.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 A teraz pokaz obróżke na modelu:) Pzdr. Quote
Alicja Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Asiaczek']A teraz pokaz obróżke na modelu:) Pzdr.[/QUOTE] na razie cza się zadowolić eksponatem :) Quote
Alicja Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Vectra']ładna !!!! :loveu:[/QUOTE] nam też się podobje , z takim trybalowym wzorkiem :) ...nie lubiamy rogzów itp wolimy Pitmana :) a poza tym z Pitmanem to jest super , nie pierwszy raz pokręciłam przy zamówieniu :) , dzwonisz lub piszesz na gg i wsio gra , w poniedziałek gadałam z faciem , po 12 zmieniłam zamówienie , o 14 wysłali paczusie PP i była dziś o 10 rano , więc jak na odległość Grajewo -Rybnik pipidówa to błyskawicznie jak priorytetem a szło ekonomicznym :) Quote
Recommended Posts