Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']mam nadzieję , że Bajankowa Gosia się na Nas nie pogniewa za to ślizganie :evil_lol: [/quote]

Aaaaaaaa! obuzice jedne!:lol::lol::lol: żebyście nie wykrakały :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/4589/51dc.jpg[/IMG]

No jak to jak ? :evil_lol:
Typowy Śląsko-kopalniany snieg, czyli czarny :evil_lol:[/quote]

No nie tak.. bo to zdjęcie z kosmosu.. ta biała kropka to Rybnik pokryty śniegiem a ile go jest ?? ho ho :crazyeye: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa! obuzice jedne!:lol::lol::lol: żebyście nie wykrakały :mad::evil_lol:[/quote]:p my nie kraczące ;)
PIKA [QUOTE] Typowy Śląsko-kopalniany snieg, czyli czarny :evil_lol:[/QUOTE]przecież napisałam że robił foty w nocy / a tylko ta jest taka ciemna a wyście się jak rzepy jej uczepiły :angryy:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ala .przecież czegoś sie trzeba czepić;)

Tym razem padło na fotkę:evil_lol:[/quote]no padło na fotkę bo u mnie nie ma ptaszków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Wiecie co a ja na poczatku myślałam że ten biały punkt to oczko Ozziego a ozziego to poprostu nie widać :oops: :oops: tosz ja głupiutka :splat:
[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/4589/51dc.jpg[/IMG][/quote]:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sylwia to latarnia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ja to mam wyobraźnię :lol: :lol: :lol:[/quote]Sylwia tylko jedno pytanie mni dręczy : czemu tylko 1 OKO ;) :lol: :lol: :lol: