Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Taaaa, w czwartek rano popada, a w czwartek wieczorem stopnieje... :shake: A ktoś mi jesienią mówił, że ma byc zima stulecia. Och, jakbym ja go dorwała... :mad: Ale niestety nie pamietam, kto mi takie złudne nadzieje zrobił... :shake:[/quote]to chociaż foteczki pooglądaj i będzie ci przyjemniej ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to chociaż foteczki pooglądaj i będzie ci przyjemniej ;)[/quote]Wcale mi nie jest przyjemniej :placz: jest mi jeszcze gorzej :placz:

Posted

[quote name='asher']Wcale mi nie jest przyjemniej :placz: jest mi jeszcze gorzej :placz:[/quote]:roll: już wiem , :multi: , to może jednak nie oglądaj ;)

Posted

U nas także za oknem piękna, prawdziwa zima, a drzewa Siemianowickie uginają się pod ciężarem śniegu niemalże identycznie jak te Rybnickie :lol: :lol: :lol:

Koniecznie muszę jutro wziąć aparat jak pójdę z piesiem na spacerek i porobić też takie cudne fotki :)
Śnieg w dalszym ciągu pruszy no i chyba tak sobie jeszcze przez jakiś czas popruszy :lol: :lol:

Aluś a ja to bym poprosiła jeszcze o jakieś zdjęcia Ozzulca :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roll: już wiem , :multi: , to może jednak nie oglądaj ;)[/quote]No ale jak mam nie oglądać, skoro je wstawiasz? A widzisz, miałam rację, że jesteś okrutna :shake:

Posted

[quote name='asher']No ale jak mam nie oglądać, skoro je wstawiasz? A widzisz, miałam rację, że jesteś okrutna :shake:[/quote]no dobra już nie wstawię :shake: .

[B]Daga [/B]to było jedyne zrobione dziś Ozzulkowi zdjęcie :oops:

Posted

No niestety - w Wawce ma popadać snieżek do południa i tyle... ale temperatura spada wiec bedzie dobrze (jeśli chodzi o topnienie ;) )

A u Was Alu pięknie jak widzę - jednak z tym śnieżkiem na południu to macie fajnie :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']No niestety - w Wawce ma popadać snieżek do południa i tyle... ale temperatura spada wiec bedzie dobrze (jeśli chodzi o topnienie ;) )

A u Was Alu pięknie jak widzę - jednak z tym śnieżkiem na południu to macie fajnie :cool1:[/quote]:diabloti: oj nie wiem czy tak fajnie jak się śpieszysz do pracy albo musisz pokonać kładkę nad torami / też w drodze do pracy /
Pełzamy tunelikami :angryy: , wszędzie zwały śniegu .Jedyny plus to taki że Ozzy mi się wyprał :evil_lol: na śnieżku , skacze po nim i w nim jak zajac , jest przezabawny .Tylko fotek idac sama , robić nie mogę , bo boję się ze znów wywinę orła / kolanko jeszcze boli /a póścić ASTmana nie mogę luzem :shake: /

Posted

[quote name='Gosiek']No tak - są i minusy ale... wiecej plusów prawda? Przynajmniej wzrokowych doznań ;)
A psiaki jakie snieżkiem zachwycone:lol:[/quote]

Oj strasznie... moja Sarka to wczoraj na spacerze osiemdziesiąt osiem tarzanek :diabloti: pięćdziesiat skoków w zaspy i dwa ślizy na głowie :diabloti:

Posted

[quote name='Gabryjella']Ze co :crazyeye:[/quote]

Może to ma inne fachowe określenie ale to było tak :lol: głowa nisko , płasko w zaspie śniegowej, dupa w górze - napęd na tylne łapy :lol: i tak prześlizgała się przez pół drogi :lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Alu, jak Ty masz w Rybniku pięknie!! :multi: U nas pogoda beznadziejna, ciapa, deszcz i ani odrobinki śniegowego puszku... :placz: :placz:
Co to w ogole za Zima? Zgłaszam reklamacje!!

Posted

[quote name='Lucy*']Może to ma inne fachowe określenie ale to było tak :lol: głowa nisko , płasko w zaspie śniegowej, dupa w górze - napęd na tylne łapy :lol: i tak prześlizgała się przez pół drogi :lol:[/quote]hi hi :evil_lol: :evil_lol: Ozzy też robi nurki i kulanka w śniegu i jaki zadowolony przy tym jest :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]Alicjo, kochana - ucałuj Pana Rydzewskiego . TYLKO NIE ZAPOMNIJ !!!! :p [/B][/quote]już kochana Haniu pędzę dać mu buziaczka :buzi:no i oczywiście dodam , że to od CIEBIE :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']już kochana Haniu pędzę dać mu buziaczka :buzi:no i oczywiście dodam , że to od CIEBIE :razz:[/quote]
Ja bym się zastaowila :roll: Czemu Hanka chce całowac Twojego TZ-ta? :mad:

Posted

[quote name='PIKA']Ja bym się zastaowila :roll: Czemu Hanka chce całowac Twojego TZ-ta? :mad:[/quote]PIKA ja tam nie bedę załować .Życz będzie Ci życzone ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']fotka - karykatura :evil_lol:
[IMG]http://img448.imageshack.us/img448/5143/buzi1hp.jpg[/IMG][/quote]

Na co on taki wpatrzony?:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']już kochana Haniu pędzę dać mu buziaczka :buzi:no i oczywiście dodam , że to od CIEBIE :razz:[/quote]

[B]Ja nie bardzo rozumiem - droga Alicjo - TO :[/B] :razz:
[B]Czyżbyś chciała coś zasugerować ??? :razz: [/B]