Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil: nie kuś :-? :lol: :lol: jeszcze wytrzymam :-?[/quote] No ! Na biegunkę emocjonalną - STOPERAN ! Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: :[/quote] 8) lata praktyki :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [color=green][size=7]DOBRANOC .....[/size][/color] 8) Zielonych snów . :buzi: Quote
dbsst Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 melduje poslusznie ze juutro siedze na DGM do oporu :D Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='dbsst']melduje poslusznie ze juutro siedze na DGM do oporu :D[/quote]trzymam za słówko 8) :wink: Quote
dbsst Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']melduje poslusznie ze juutro siedze na DGM do oporu :D[/quote]trzymam za słówko 8) :wink:[/quote] spoko spoko :D bede bede Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][color=green][size=7]DOBRANOC .....[/size][/color] 8) Zielonych snów . :buzi:[/quote][img]http://img490.imageshack.us/img490/6786/3650ow.png[/img] Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: :[/quote] och, czy to obelga ? :evil: ja już żadnych kredytów nie biorę 0X Quote
Siostra Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: :[/quote] och, czy to obelga ? :evil: ja już żadnych kredytów nie biorę 0X[/quote] jesli to obelga, to ja się czuję zelżona na maksa :wink: :D , bo jak myslicie, za co ja rezydencję moją na wsi kończę??? :evil: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='Siostra'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: :[/quote] och, czy to obelga ? :evil: ja już żadnych kredytów nie biorę 0X[/quote] jesli to obelga, to ja się czuję zelżona na maksa :wink: :D , bo jak myslicie, za co ja rezydencję moją na wsi kończę??? :evil:[/quote]oj gdyby nie te kredyty , to za co by były domki , mieszkania , auta .... ale spłacimy :wink: Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Oj ja wlasnie jeden skończyłam, ale chyba szykuje sie nowy. ale malutki ... Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='Patka']Oj ja wlasnie jeden skończyłam, ale chyba szykuje sie nowy. ale malutki ...[/quote] :lol: :lol: one zawsze mają być malutkie :wink: :lol: Quote
Alka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 przerwe te kredytowe dysputy... :evil_lol: Alicja , mam jeszcze sporo fotek Ozzulcowych.Sądze ,że do wieczora wszystkie wyśle :wink: :D Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='Alka']przerwe te kredytowe dysputy... :evil_lol: Alicja , mam jeszcze sporo fotek Ozzulcowych.Sądze ,że do wieczora wszystkie wyśle :wink: :D[/quote]oj tak , tak , prosimy .A wczoraj żeby wstawić 1 fotkę to czekałam 20 minut :evilbat: bo tak wolno image szło . [img]http://img473.imageshack.us/img473/7333/patrzy5bn.jpg[/img] [img]http://img473.imageshack.us/img473/6435/zesmerfem4tg.jpg[/img] [img]http://img473.imageshack.us/img473/5124/uszko6ca.jpg[/img] :wink: dzisiaj ładnie chodzi Image 8) Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Środkowa fotka mina psa katowanego :lol: Uwielbiam te miny... Alu a Ty jeszzce nie opowiadałs jak Ozzego wybrałaś i czy to była miłosć od 1 wejrzenia ... czy dłogo sie rozglądałas ... Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='Patka']Środkowa fotka mina psa katowanego :lol: Uwielbiam te miny... Alu a Ty jeszzce nie opowiadałs jak Ozzego wybrałaś i czy to była miłosć od 1 wejrzenia ... czy dłogo sie rozglądałas ...[/quote]Oj to długa historia... 8) Mijało 3 miesiące jak odszedł Harley , w domu pusto i cicho . Więc TZ zaczął rozglądać się za ogłoszeniami , ja tylko na to czekałam .A że kilka lat wstecz zanim kupiliśmy Harleya mieliśmy kupić ASTa wiec uderzyłam do Alki na internet i siedziałyśmy przed monitorem i szukałyśmy hodowli .Ja miałam w domu ulotkę z ogłoszenia Goloki którą znalazłam w październiku na wystawie w Kamieniu . Na stronie Goloki były cud kluseczki , sztuk chyba 17 / bo to od 2 suczek/. Ok 27.10 zadzwoniliśmy do Gliwic i po umówieniu pojechalismy zobaczyć szczeniaczki .Było ich całe stadko , część już poszła do nowych domków ale i tak chyba tego było 11 :-? . Maluchy , maluchami ale ja byłam zachwycona mamę Ozzyego Shilą i jego przyrodnim bratem Pyśkiem / miód malina/a także 2 innymi suczkami . Pysiek był rozkoszny , ładował się TZtowi na kolana / waga ponad 30 kg , obcy dorosły pies morderca :lol: :lol: :lol: / Maluchy popieściliśmy , porozmawialismy i pełni obaw i nadzieji wróciliśmy do domu . Po 2 dniach Cezary wykonał telefonik i 3 listopada pojechaliśmy po bączka . Ja przepłakałam całą drogę / to były dokładnie 3 miesiace po śmierci Niuńka/ i byłam pełna rozterek . Pieska właściwie wybrał TZ , ja nie potrafiłam dokonać wyboru. Przy pożegnaniu płakałyśmy i ja i Ania właścicielka .Jesteśmy w kontakcie , wysyłam fotki ale nie potrafimy doprowadzić do skutku naszego spotkania. [img]http://img470.imageshack.us/img470/4779/zmam22kj.jpg[/img] Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 O Alu :buzi: A mama Ozzego jest tego samego umaszczenia?? Czy maluchy były róznych wersji kolorystycznych, Ozzy ma bardzo ciekawą maśc kawa z mlekiem z delikatnym piaskowy nalotem ale po fotkach mogę sie mylić?? U Mamy Lilith w miocie jak tęcza :wink: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Ozzy właściwie ma podobne umaszczenie do mamy ale jednak ciut jaśniejsze .On wogóle był najjaśniejszy w miocie , reszta bardziej lub mniej podchodziła pod ,,żółty''.Ozzy jest dosyć podobny do Pyśka , ale to pewnie dlatego że dziadkiem Ozzyego jest Big Tex a jest on też ojcem Pyśka / tatą Ozzulca jest Norton Dancer z Tarnogrodu , nie miałam okazji go widzieć na żywo :-? / Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Fiu fiu sławny Big Texik :D Moja miłosc rozpoczęła sie od Texia :D Alu, a masz zdjecie rodzinkowe np mamy?? Twój mąz ma świetny gust :wink: Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Oj, Alicja, ja się prawie wzruszyłam, naprawdę :oops: Ja nie miałam zbyt dużego wyboru, bo Leon biegał z samymi siostrzyczkami, a suczki nie chciałam Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='Patka']Fiu fiu sławny Big Texik :D Moja miłosc rozpoczęła sie od Texia :D Alu, a masz zdjecie rodzinkowe np mamy?? Twój mąz ma świetny gust :wink:[/quote]nie mam :( ale jak już będę miała aparat to pojadę i zrobię :-? Prosiłam Anie o podesłanie mi fotki ale dziewczyna jest zapracowana i zagoniona i jeszcze nie posłała , ale myślę że z czasem dostanę / na stronce hodowli są fotki , wprawdzie stronka nie jest uaktualniana ale popatrzeć można :wink: i jest 1 zdjęcie Shilki z Pyśkiem :lol: / Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 alu ze względu na chorobe ulituj sie i daj Link :wink: Ja wyboru takze nie miałam, bo sami bracia, ale Lilith była idealna :) (widzielismy takze szzceniaki u innych suczek) Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 znalazłam fotkę mamci Ozzinka i przyrodniego braciszka Pyśka [img]http://img483.imageshack.us/img483/442/shilipys0084dd.jpg[/img] :wink: [url]http://www.goloka.republika.pl/ast1.htm[/url] Quote
Patka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ozzdy do mamy podobny tylko Powiększonnnny :D Śliczna suczka takie lubię :D Ozzy przewyższa braciszka urodą - nie podlizuję sie :D Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Ale wyobraź sobie , jedziesz oglądać maleństwa a taki cielaczekjak Pysio łazi za tobą , ładuje się na kolana i jak takiego nie kochać :lol: :lol: Suczki były spokojniejsze , ale też bardzo towarzyskie .I chyba tak od Pyśka zaczęła się już ta prawdziwa miłość do ASTów 8) / skopiowałam sobie ze stronki fotki rodzinki :wink: / Quote
Recommended Posts