Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka'][quote name='XXL']hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink:[/quote]

kto? :roll: mężuś ?-wątpię :evilbat:

XXL :nono:

a ja też chce własną prywatną cyfrówkę
:placz:[/quote]
nie becz :-?
jutro idziemy do kosmetyczki ponaklejać sobie sztuczne rzęsy i będziemy przed TZtami trzepać rzęskami :wink: to może nam kupią :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Oj dziewczytny jako stary wyjadacz ;) powiem ze to nie działa, ale są inne działające sposoby... :megagrin:[/quote] :-? no jaki , jaki , powiedz 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ...
;)[/quote]tylko nie wiem do którego dostosować :evil:[/quote]

biorąc pod uwage, że z tych trzech tylko jeden jest władny zakupić, to masz ułatwione zadanie :lol: :lol:

A ja sobie mogę przylepić i firany do ziemi i tak mi to nic nie da :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ...
;)[/quote]tylko nie wiem do którego dostosować :evil:[/quote]

biorąc pod uwage, że z tych trzech tylko jeden jest władny zakupić, to masz ułatwione zadanie :lol: :lol:

A ja sobie mogę przylepić i firany do ziemi i tak mi to nic nie da :-?[/quote]oj u mnie podobna sytuacja :( kryzys na ,,giełdzie papierów wartościowych'' 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']kryzys na ,,giełdzie papierów wartościowych'' 8)[/quote]

coś w tym stylu :-? Aparacik mam obiecany, jak tylko:
a - spłacimy kredyty
b - zmieni dział w firmie i zacznie lepiej zarabiać
c - jak bedzie jakaś wolna gotówka

[b]ww czytaj: [/b] nigdy :evil:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A ty, droga Alicjo trenujesz trzepanie firanami może ????[/quote]ja sobie firany potrzepie jak kupię nowy karnisz :wink:
Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A ty, droga Alicjo trenujesz trzepanie firanami może ????[/quote]ja sobie firany potrzepie jak kupię nowy karnisz :wink:
Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote]

moze pod choinka znadziesz hahah :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote]

u mnie miało być po wakacjach, potem w listopadzie :-? (juz wiem, ze nie) [b][color=red][size=7]nie wierz facetom! :evil: [/size][/color]

8) [/b]

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote]

u mnie miało być po wakacjach, potem w listopadzie :-? (juz wiem, ze nie) [b][color=red][size=7]nie wierz facetom! :evil: [/size][/color]

8) [/b][/quote]naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Eee tam ! [b][color=red] [size=6]DEMAGOGIA ! [/size] [/color][/b] Już raz uwierzyłaś ! Macie wspólny kredyt :-? To i tak juz po sprawie ....[/quote]

na mój samochód :evilbat: I ja aktualnie pozostaję bez pracy :-? Nawet wyrzutów mi już nie wypada robić , hihihihi :evilbat:

[quote name='Alicjarydzewska']
naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8)[/quote]

najlepiej spisane u notariusza :roll:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Eee tam ! [b][color=red] [size=6]DEMAGOGIA ! [/size] [/color][/b] Już raz uwierzyłaś ! Macie wspólny kredyt :-? To i tak juz po sprawie ....[/quote]

na mój samochód :evilbat: I ja aktualnie pozostaję bez pracy :-? Nawet wyrzutów mi już nie wypada robić , hihihihi :evilbat:

[quote name='Alicjarydzewska']
naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8)[/quote]

najlepiej spisane u notariusza :roll:[/quote]no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink:
/ a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink:
/ a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink:[/quote]

Alicjo, to uściśnijmy sobie dłoń i czekajmy wspólnie :-?
taaaa, kredyt jest fajny, do pierwszej raty :evil:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink:
/ a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink:[/quote]

Alicjo, to uściśnijmy sobie dłoń i czekajmy wspólnie :-?
taaaa, kredyt jest fajny, do pierwszej raty :evil:[/quote] :-?
otóż to :evil:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil: nie kuś :-? :lol: :lol:
jeszcze wytrzymam :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil: nie kuś :-? :lol: :lol:
jeszcze wytrzymam :-?[/quote]

No ! Na biegunkę emocjonalną - STOPERAN ! Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: :