Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Alka'][quote name='XXL']hahah moze cos w tym jest i ma racje ? :lol: :wink:[/quote] kto? :roll: mężuś ?-wątpię :evilbat: XXL :nono: a ja też chce własną prywatną cyfrówkę :placz:[/quote] nie becz :-? jutro idziemy do kosmetyczki ponaklejać sobie sztuczne rzęsy i będziemy przed TZtami trzepać rzęskami :wink: to może nam kupią :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Oj dziewczytny jako stary wyjadacz ;) powiem ze to nie działa, ale są inne działające sposoby... :megagrin: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Patka']Oj dziewczytny jako stary wyjadacz ;) powiem ze to nie działa, ale są inne działające sposoby... :megagrin:[/quote] :-? no jaki , jaki , powiedz 8) Quote
Patka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ... ;) Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Patka']trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ... ;)[/quote]tylko nie wiem do którego dostosować :evil: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ... ;)[/quote]tylko nie wiem do którego dostosować :evil:[/quote] biorąc pod uwage, że z tych trzech tylko jeden jest władny zakupić, to masz ułatwione zadanie :lol: :lol: A ja sobie mogę przylepić i firany do ziemi i tak mi to nic nie da :-? Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']trzeba dostosowac do osobnika :lol: OJ Alu masz w domu trzech to wiesz ... ;)[/quote]tylko nie wiem do którego dostosować :evil:[/quote] biorąc pod uwage, że z tych trzech tylko jeden jest władny zakupić, to masz ułatwione zadanie :lol: :lol: A ja sobie mogę przylepić i firany do ziemi i tak mi to nic nie da :-?[/quote]oj u mnie podobna sytuacja :( kryzys na ,,giełdzie papierów wartościowych'' 8) Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Agga']Ozzy gdzie jestes?[/quote]w łóżku :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 A ty, droga Alicjo trenujesz trzepanie firanami może ???? Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']kryzys na ,,giełdzie papierów wartościowych'' 8)[/quote] coś w tym stylu :-? Aparacik mam obiecany, jak tylko: a - spłacimy kredyty b - zmieni dział w firmie i zacznie lepiej zarabiać c - jak bedzie jakaś wolna gotówka [b]ww czytaj: [/b] nigdy :evil: Quote
Agga Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Ozzy gdzie jestes?[/quote]w łóżku :lol: :lol: :lol:[/quote] Foty łózkowe zapodaj :lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']A ty, droga Alicjo trenujesz trzepanie firanami może ????[/quote]ja sobie firany potrzepie jak kupię nowy karnisz :wink: Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll: Quote
XXL Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']A ty, droga Alicjo trenujesz trzepanie firanami może ????[/quote]ja sobie firany potrzepie jak kupię nowy karnisz :wink: Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote] moze pod choinka znadziesz hahah :lol: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote] u mnie miało być po wakacjach, potem w listopadzie :-? (juz wiem, ze nie) [b][color=red][size=7]nie wierz facetom! :evil: [/size][/color] 8) [/b] Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Eee tam ! [b][color=red] [size=6]DEMAGOGIA ! [/size] [/color][/b] Już raz uwierzyłaś ! Macie wspólny kredyt :-? To i tak juz po sprawie .... Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Podobno po nowym roku wzrosną szanse na aparata :-? :roll:[/quote] u mnie miało być po wakacjach, potem w listopadzie :-? (juz wiem, ze nie) [b][color=red][size=7]nie wierz facetom! :evil: [/size][/color] 8) [/b][/quote]naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8) Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Eee tam ! [b][color=red] [size=6]DEMAGOGIA ! [/size] [/color][/b] Już raz uwierzyłaś ! Macie wspólny kredyt :-? To i tak juz po sprawie ....[/quote] na mój samochód :evilbat: I ja aktualnie pozostaję bez pracy :-? Nawet wyrzutów mi już nie wypada robić , hihihihi :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska'] naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8)[/quote] najlepiej spisane u notariusza :roll: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Eee tam ! [b][color=red] [size=6]DEMAGOGIA ! [/size] [/color][/b] Już raz uwierzyłaś ! Macie wspólny kredyt :-? To i tak juz po sprawie ....[/quote] na mój samochód :evilbat: I ja aktualnie pozostaję bez pracy :-? Nawet wyrzutów mi już nie wypada robić , hihihihi :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska'] naszym podstawowym błędem jest to że nie każemy dać tego na piśmie , wszak na nim musiałaby widnieć data :-? 8)[/quote] najlepiej spisane u notariusza :roll:[/quote]no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink: / a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink: Quote
Maga100 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink: / a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink:[/quote] Alicjo, to uściśnijmy sobie dłoń i czekajmy wspólnie :-? taaaa, kredyt jest fajny, do pierwszej raty :evil: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][no nie to już zbyt skomplikowane :-? to ja jednak jeszcze poczekam 8) na lepsze czasy :wink: / a kredyt fajna rzecz jak się go bierze , potem już nie jest fajny :evil: :wink:[/quote] Alicjo, to uściśnijmy sobie dłoń i czekajmy wspólnie :-? taaaa, kredyt jest fajny, do pierwszej raty :evil:[/quote] :-? otóż to :evil: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil: nie kuś :-? :lol: :lol: jeszcze wytrzymam :-? Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Fotka na dogobranoc :wink: [img]http://img489.imageshack.us/img489/3218/podgldam5to.jpg[/img] Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska']Wiecie co, moze tak jaki mały kredycik na cyfróweczkę ? Potem rateczki będą malutkie - i wszysciutko będzie spoko ... :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil: nie kuś :-? :lol: :lol: jeszcze wytrzymam :-?[/quote] No ! Na biegunkę emocjonalną - STOPERAN ! Ale ty alicjo - nie tak jak Maga - twardą jesteś :lol: : Quote
Recommended Posts