Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']Hello - zajrzałam dziś po 1 dniu nieobecności a tu tyle stron do nadrobienia ze szok - oj rozwija sie topic w zastraszajacym tępie :o
Pokoik prześliczny - wielkie gratulacje za efekt - naprawdę zachwycajacy.
A o zdjątkach słyszałam conieco od Ali :grins: :roflt: zwariowane z Was kobiety :thumbs:[/quote] 8) dzięki Gosiu :oops:
Co do zdjęć , Ala będzie sławna :wink: jak już nawet w Warszawiee o tych fotkach mówią :lol: :lol: :lol:
Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']No... Ozzi jak prawdziwy facet, albo leży, albo śpi, albo je albo robi brzydkie miny i się wyraża :wink: Ach ci faceci... :wink: :lol:[/quote] :wink: i tu się zgadzamy 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink:[/quote] Tia :lol: :lol:

Ale przecież tak prawdę powiedziawszy to zycie byłoby do kitu bez wariowania nie? 8)

Posted

[quote name='Gosiek'][quote name='Alicjarydzewska']
Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink:[/quote] Tia :lol: :lol:

Ale przecież tak prawdę powiedziawszy to zycie byłoby do kitu bez wariowania nie? 8)[/quote]no i oto właśnie chodzi :wink: trzeba sie bawić póki można i tam gdzie można :wink: :lol:
Gosiu , a z tą grzecznością to jakieś watpliwości :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Co tak paffnie :-?
[img]http://img436.imageshack.us/img436/5426/wsz6oq.jpg[/img]
:wink:[/quote]

Haha boskie zdjęcie!!! On ma taką słodka różowa plamke koło noska :angel:

Posted

[color=red][size=6]
No właśnie . Co tak pachnie ??? [/size][/color]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Alu Ozzy jest the best :angel:[/quote] :wink: koffany mój szczylek 8)[/quote]

Ala, dlaczego szczylek ? :o[/quote]

wlasnie czemu szczylek ?

Posted

jaki sliczny!!!! :angel:
a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote]

ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote]
no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:

Posted

[quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote]

no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:[/quote]

A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote]

A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:[/quote]
moze na lampie?
[size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size]

Posted

[quote name='Weron_ciau'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote]

A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:[/quote]
moze na lampie?
[size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size][/quote]

No nie gadaj,że ci zabraniała :o :o

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote]

moze na lampie?
[size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size][/quote]

No nie gadaj,że ci zabraniała :o :o[/quote]
jedna miała obsesyje na tym punkcie, gadała ze takie dziewczyny noge ne noge zakładac nie moga jak to wyglada :lol:

Posted

[quote name='XXL'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Alu Ozzy jest the best :angel:[/quote] :wink: koffany mój szczylek 8)[/quote]

Ala, dlaczego szczylek ? :o[/quote]

wlasnie czemu szczylek ?[/quote] :-? no czemu , bo najmłodszy w domku :lol:

A paffniało jedzonkiem , bo pańcia zazwyczaj na dzień następny obiada gotuje 8)

Ha ha a z zakładaniem nogi na nogę to też miałam fajnie , moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'], moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ależ dlaczego? :o Przecież to bardzo wygodna pozycja :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'], moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ależ dlaczego? :o Przecież to bardzo wygodna pozycja :evilbat:[/quote]taaaa pomijając to ,że też mam chore kolano :evil:
Maga a może usiądź tak i daj sobie zrobić fotkę :wink: