Patka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No mże dlatego ze nie ma jeszcze w domu takiego "okazu" :lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Gosiek']Hello - zajrzałam dziś po 1 dniu nieobecności a tu tyle stron do nadrobienia ze szok - oj rozwija sie topic w zastraszajacym tępie :o Pokoik prześliczny - wielkie gratulacje za efekt - naprawdę zachwycajacy. A o zdjątkach słyszałam conieco od Ali :grins: :roflt: zwariowane z Was kobiety :thumbs:[/quote] 8) dzięki Gosiu :oops: Co do zdjęć , Ala będzie sławna :wink: jak już nawet w Warszawiee o tych fotkach mówią :lol: :lol: :lol: Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No... Ozzi jak prawdziwy facet, albo leży, albo śpi, albo je albo robi brzydkie miny i się wyraża :wink: Ach ci faceci... :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Marta Chmielewska']No... Ozzi jak prawdziwy facet, albo leży, albo śpi, albo je albo robi brzydkie miny i się wyraża :wink: Ach ci faceci... :wink: :lol:[/quote] :wink: i tu się zgadzamy 8) Quote
Gosiek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink:[/quote] Tia :lol: :lol: Ale przecież tak prawdę powiedziawszy to zycie byłoby do kitu bez wariowania nie? 8) Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Gosiek'][quote name='Alicjarydzewska'] Gosiu , ale my naprawdę jesteśmy grzeczne , przeciez wiesz :wink:[/quote] Tia :lol: :lol: Ale przecież tak prawdę powiedziawszy to zycie byłoby do kitu bez wariowania nie? 8)[/quote]no i oto właśnie chodzi :wink: trzeba sie bawić póki można i tam gdzie można :wink: :lol: Gosiu , a z tą grzecznością to jakieś watpliwości :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ależ Alicjo :o gdzieżbym śmiała :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Co tak paffnie :-? [img]http://img436.imageshack.us/img436/5426/wsz6oq.jpg[/img] :wink: Quote
KaRa_ Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Co tak paffnie :-? [img]http://img436.imageshack.us/img436/5426/wsz6oq.jpg[/img] :wink:[/quote] Haha boskie zdjęcie!!! On ma taką słodka różowa plamke koło noska :angel: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Co tak paffnie :-? [img]http://img436.imageshack.us/img436/5426/wsz6oq.jpg[/img] :wink:[/quote] [color=red][size=6] No właśnie . Co tak pachnie ??? [/size][/color] Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Alu Ozzy jest the best :angel:[/quote] :wink: koffany mój szczylek 8)[/quote] Ala, dlaczego szczylek ? :o Quote
XXL Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Alu Ozzy jest the best :angel:[/quote] :wink: koffany mój szczylek 8)[/quote] Ala, dlaczego szczylek ? :o[/quote] wlasnie czemu szczylek ? Quote
Weron_ciau Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Co tak paffnie :-? [img]http://img436.imageshack.us/img436/5426/wsz6oq.jpg[/img] :wink:[/quote] jaki sliczny!!!! :angel: a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje... Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3: Quote
Weron_ciau Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote] no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll: Quote
KaRa_ Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote] no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:[/quote] A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll: Quote
asiunia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [img]http://img277.imageshack.us/img277/7656/adny2zl.jpg[/img] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Weron_ciau Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote] no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:[/quote] A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:[/quote] moze na lampie? [size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size] Quote
KaRa_ Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Weron_ciau'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote] no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:[/quote] A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:[/quote] moze na lampie? [size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size][/quote] No nie gadaj,że ci zabraniała :o :o Quote
Weron_ciau Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Maga100'][quote name='Weron_ciau']a moze skarpetki? ;) ja nic nei suegruje...[/quote] ale skarpetki to chyba byłby dolny trop? :hmmmm: :cool3:[/quote] no w sumie tak...a wiec...kuchnia Ali? :roll:[/quote] A może ktoś ma nogi z skarpeteczkami gdzieś u góry na pufie albo na kanapie? :roll:[/quote] moze na lampie? [size=1]mi pani w podstawówce zawsze mówiła jak noge na noge miałam ze mam na lampe najlepiej polozyc taki mi sie jakos przypomniało [/size][/quote] No nie gadaj,że ci zabraniała :o :o[/quote] jedna miała obsesyje na tym punkcie, gadała ze takie dziewczyny noge ne noge zakładac nie moga jak to wyglada :lol: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='XXL'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']Alu Ozzy jest the best :angel:[/quote] :wink: koffany mój szczylek 8)[/quote] Ala, dlaczego szczylek ? :o[/quote] wlasnie czemu szczylek ?[/quote] :-? no czemu , bo najmłodszy w domku :lol: A paffniało jedzonkiem , bo pańcia zazwyczaj na dzień następny obiada gotuje 8) Ha ha a z zakładaniem nogi na nogę to też miałam fajnie , moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'], moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote] ależ dlaczego? :o Przecież to bardzo wygodna pozycja :evilbat: Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'], moja babcia mówiła że małym dziewczykom nie przystoi tak nóżek zakładać tylko mają kolanka razem trzymać i nóżki w bok przekrzywić .Raczej niechętnie u babci siadywałam :evil: :lol: :lol: :lol:[/quote] ależ dlaczego? :o Przecież to bardzo wygodna pozycja :evilbat:[/quote]taaaa pomijając to ,że też mam chore kolano :evil: Maga a może usiądź tak i daj sobie zrobić fotkę :wink: Quote
Agga Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Widze, że Ozzy uczuciowo związany z smerfem Quote
XXL Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 alu a na psie liczylas hahaha :) bo latka psie szybcei leca ;P Quote
Recommended Posts