Maga100 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 ja nie mam problemów z rodzajem smakołyków 8) Leon rzuca się łapczywie na wszystko, nieważne czy to szyneczka czy suchy chleb :roll: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']8) tylko że dla Ozzy'ego najlepszą nagrodą byłby boczek wędzony gotowany :-? / cholewcia z torbami pójdę przez te nauki :wink: / :lol: :lol: :lol:[/quote]I na to jest sposób. Nawet suchy chleb będzie wpierdzielał, pod warunkiem, że będzie mu tym boczkiem pachniał (pamietaj, że to mają byc naprawdę malutkie kawałki, takie do połykania, nie do gryzienia, więc się Ozzamber nie zdąży zroientowac, co tak naprawdę je 8) ). Włoż na noc do szczelnego pojemnika chleb i kawałek aromatycznego boczku, a sama następnego dnia zobaczysz 8)[/quote] Matko, Asher, ty oszuście !!! Biedne te twoje boorki :-? Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 A nie nie, moje szkolą się na mieszankę parówek/wędlinki, zółtego serka i suchej karmy :wink: Ale czasem im podrasowuję suchą wędzonym kurczakiem :lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 [quote name='Maga100']ja nie mam problemów z rodzajem smakołyków 8) Leon rzuca się łapczywie na wszystko, nieważne czy to szyneczka czy suchy chleb :roll:[/quote] Ozzy kiedyś namiętnie zjadał suchy chleb suszony na kaloryferze a teraz chlebem pluje / nawet masło wymamla a resztę wywali :-? /Nie no przeżyję ten boczek najwyzej ja zjem z masłem / :lol: wolę pomidorki/byle tylko sie nauczył nosić to paskudztwo :evil: /A taki ładny zagrabaniczny :wink: :lol: :lol: :lol: / Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 No własnie miałam pisać - świetny jest ten kaganiec! Gdzie go kupiłas??? Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 [quote name='asher']No własnie miałam pisać - świetny jest ten kaganiec! Gdzie go kupiłas???[/quote] :oops: :wink: w Czechach 8) i pisało na nim Pitbull pes :lol: :lol: :lol: .Ale pasował bez przymiarki :wink: , leciutki , termicznie pokryty plastikiem , ale maup tego nie docenia :-? no i jape może swobodnie otworzyć 8) Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Ech, Czesi to dopiero mają sprzęt, nie? Pomarzyć :roll: U nas np. kaganiec dla ON jest taki, że biedny pies ledwo paszczę w tym może uchylić :-? Na moją Sabinę z metalowych najlepiej pasował kaganiec na... sznaucera olbrzyma :lol: [b]Alu[/b], a byłas w jakims skleoie blisko granicy? Podzielisz się namiarami? Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 [quote name='asher']Ech, Czesi to dopiero mają sprzęt, nie? Pomarzyć :roll: U nas np. kaganiec dla ON jest taki, że biedny pies ledwo paszczę w tym może uchylić :-? Na moją Sabinę z metalowych najlepiej pasował kaganiec na... sznaucera olbrzyma :lol: [b]Alu[/b], a byłas w jakims skleoie blisko granicy? Podzielisz się namiarami?[/quote] kaganiec przywiozła mi babeczka ze szkolenia , ale jak wrócimy na zajecia to się jej zapytam i dam ci namiary :wink: / myśle że gdzies blisko granicy bo ona mi z Czech też Acanę przywoziła i preparat na kleszcze a wątpię że opłacało by się jej zapuszczać w głąb :wink: , a Acana oryginalna pakowana w Kanadzie / Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Będę wdzięczna :buzi: [quote name='Alicjarydzewska']a Acana oryginalna pakowana w Kanadzie /[/quote]A w Polsce jest jaka? Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 [quote name='asher']Będę wdzięczna :buzi: [quote name='Alicjarydzewska']a Acana oryginalna pakowana w Kanadzie /[/quote]A w Polsce jest jaka?[/quote] przepakowywana w Polsce w odpowiednie opakowania / wg gramatury z kontenerów/.Tak mi powiedział gościu który ma sklep zoo.Nie wiem jak jest faktycznie ale ta babka z PT tez tak mówiła :-? Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Ozzy ogrodnik podcina krzaczek :wink: [img]http://img66.imageshack.us/img66/8458/ogrodnik12lm.jpg[/img] ogrodnik z Pańciową [img]http://img66.imageshack.us/img66/4171/ogrodnikzpani12nn.jpg[/img] :wink: Quote
PIKA Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']I tak kaganiec to nadal dopust Bozy, do tego drastycznie powodujący paraliz łapek :-?[/quote] A widziałam widziałam :lol: Saba wyglądała jak siedem nieszczęść tego świata i patrzyła z wyrzutem na Pikę, dlaczego jej to uczyniła :lol: [size=2]a to wszystko było w razie ewentualnego ataku na Leona [/size][/quote] No a jak zdjęłam to był zupelnie inny pies.... znaczy suka :lol: Asher, ona traci wszelka energie :( nic nie chce robić :( Takie ciele się robi :( Do tego stopnia, że w kagańcu moge jej spokojnie odpiąc smycz a ona bedzie grzecznie szła za mna :o No wygląda jakby przeszła kurs na "PT11" :o [b]Asher[/b] jedziemy do Czech po kagańce? :o Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Skoro kiedyś pojechałam do Czech tylko po kilka butelekj piwa (wyjazd o 19 z minutami z Centalnego, a o ósmej rano już bylismy z powrotem 8) ), to czemu nie po kagańce? :D [b]PIKA[/b], no mówię ci, ćwicz z Sabą, byle [u]czesto i systematycznie![/u] Nie widziałas, jak reagował na kaganiec Bugajski - prawdziwy obraz nędzy i rozpaczy, totalny autyzm :( Twoja Saba to przy nim naprawdę pikuś (a przeciez widziałam ja na Polach). A teraz jest już naprawde dużo lepiej! Idealnie pewnie nigdy nie będzie, ale cóż, sama do tego doprowadziłam :( Za to Sabina, którą prawie od poczatku uczyłam w ten sposób kaganiec nawet trochę lubi :wink: A przynajmniej macha ogonem na jego widok, sama wkłada do niego pysk przed spacerem, no i nie zawiesza się, chodzi w nim normalnie :fadein: Co prawda raz na jakiś czas próbuje go zdjąc (np. jak ją ktoś obcy głaszcze), ale łatwo jest wtedy odwrócic jej uwagę :D Quote
PIKA Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='asher']Skoro kiedyś pojechałam do Czech tylko po kilka butelekj piwa (wyjazd o 19 z minutami z Centalnego, a o ósmej rano już bylismy z powrotem 8) ), to czemu nie po kagańce? :D [/quote] Z suczem bym musiała jechac :-? Ona nie wymiarowa jest i trudno jej cos dobrac :-? Pysk wąski i dlugawy a za to łeb duzy :-? Więc kaganiec albo jest za wąski w pysku, albo w pysku dobry za to się przy łbie nie da zapiąc, albo jak się zapnie we łbie to znowu koniec kosza jej na nos uciska :-? Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Możesz ją po prostu bardzo dokładnie wymierzyć. Ale ja w najbliższym czasie i tak nie planuje podrózy... Najpierw muszę popłacić zaległe rachunki, a juz za ok trzy tygodnie Sabina ma kolejną operację :( Quote
PIKA Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='asher'] Możesz ją po prostu bardzo dokładnie wymierzyć.[/quote], To nic nie da, ja jej musze załozyc i juz :wink: [quote name='asher'] Najpierw muszę popłacić zaległe rachunki [/quote], Taaaa :oops: :roll: :-? Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='asher'] Najpierw muszę popłacić zaległe rachunki, [/quote] Asher, nie przejmuj się, zaległe racunki mają to do siebie, ze ciagle są zaległe :lol: Co już je opłacisz i wydaje ci się, że jesteś na bieżąco, to nowe-już-niebawem-zaległe zapełniają twą skrzynkę :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'] Najpierw muszę popłacić zaległe rachunki, [/quote] Asher, nie przejmuj się, zaległe racunki mają to do siebie, ze ciagle są zaległe :lol: Co już je opłacisz i wydaje ci się, że jesteś na bieżąco, to nowe-już-niebawem-zaległe zapełniają twą skrzynkę :lol: :lol:[/quote] No nie ! Nie dosyc, że kłótliwa - to jeszcze fatalistka :lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No nie ! Nie dosyc, że kłótliwa - to jeszcze fatalistka :lol:[/quote] Hanno, sledzisz mnie i prześladujesz :bad-word: a kysz siło nieczysta :evilbat: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] No nie ! Nie dosyc, że kłótliwa - to jeszcze fatalistka :lol:[/quote] Hanno, sledzisz mnie i prześladujesz :bad-word: a kysz siło nieczysta :evilbat:[/quote] :diabloti: [img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img] Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] No nie ! Nie dosyc, że kłótliwa - to jeszcze fatalistka :lol:[/quote] Hanno, sledzisz mnie i prześladujesz :bad-word: a kysz siło nieczysta :evilbat:[/quote] :diabloti: [img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img][img]http://manu.dogomania.pl/emot/szerlok.gif[/img][/quote] no gdzie wchodze to jakieś dziwne tematy i zachowania :wink: Gdzie namordnik był kupiony dam znać w najbliższym czasie , wiem że sporo osób zaopatruje się w ten sprzęcik w Czechach 8) a o rachunkach to lepiej nie mówić i o rachunkach u weta. 8) Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 No bo Maga jakaś wczoraj frustratka była ... Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No bo Maga jakaś wczoraj frustratka była ...[/quote] musi stresa przeganiała :-? Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] a o rachunkach to lepiej nie mówić [b]i o rachunkach u weta[/b]. 8)[/quote] U weta też masz zaległe rachunki? :o Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] a o rachunkach to lepiej nie mówić [b]i o rachunkach u weta[/b]. 8)[/quote] U weta też masz zaległe rachunki? :o[/quote]nie :lol: akurat nie mam zaległych zadnych 8) ale strasznie nie lubię ich płacić :evilbat: , więc teraz płacę przez Inteligo , to przynajmniej nie widzę wydawanej kasy :wink: :lol: Quote
Recommended Posts