mikus0 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 witam ma pytanko , mam 4 miesięczna sukę husky i lekarz wet zalecił mi żeby karmić ją karma dla dużych ras czy dobrze prawi?jesli tak to jak będzie najlepsza? na próbe wziąłem ARION Puppy Premium Large Breed czy to dobry wybór czy raczej dołożyć na coś lepszego?jesli mógłby się lekarz wypowiedzieć byłbym wdzięczny Quote
karjo2 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pomysl nad barfem, swietnie sie sprawdza u wiekszosci psow, prymitywow szczegolnie. Quote
Baski_Kropka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Co do BARFu dla hasiora mogę polecić. Minęły problemy żołądkowe, niemiły zapach z pyska, linienie jest mniej przykre. Pies je chętnie dobrze wygląda i co najważniejsze trzyma odpowiednią stałą wagę, co dla mnie jest bardzo ważne bo jest kastratem. Sierść w super stanie puszysta, lśniąca, i ogólnie dużo jej. Psiak ma dużo energii, nie choruje i jest zadowolony z tego bardzo :) Quote
Recommended Posts