Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='puchu']Właśnie, zna ktoś? Jakie macie doświadczenia? [/quote]

Niedawno zaczęłam karmić Vetkę performancem i bardzo jej smakuje...:)
A karmy dla szczeniaków używam w postaci smaczków (na przykład do klikera) i również sprawdza się naprawdę dobrze...:p

Posted

Kupilam ostatnio dla mojej Puppy Junior. Mama chciala Royal Canin ale mi sie spodobala strona Vitake i ja namowilam :cool3:
Zapisalam sie do klubu i po rabacie cena byla calkiem OK ;) mam nadzieje namowic tez kolezanki zeszkoly wtedy bede miala worek gratis :multi:

Posted

[quote name='Drosek']Kupilam ostatnio dla mojej Puppy Junior. Mama chciala Royal Canin ale mi sie spodobala strona Vitake i ja namowilam :cool3:
Zapisalam sie do klubu i po rabacie cena byla calkiem OK ;) mam nadzieje namowic tez kolezanki zeszkoly wtedy bede miala worek gratis :multi:[/QUOTE]
Ile zapłaciłas po w pisaniu się do klubu? I na jakiej to działa zasadzie?

Posted

[quote name='Talia']Ile zapłaciłas po w pisaniu się do klubu? I na jakiej to działa zasadzie?[/QUOTE]

Chyba to bylo 174zl ;)
Zapisujesz sie i dostajesz rabat 15% a dodatkowo punkty mozna zbierac i dostac darmowy worek jak sie poleca znajomym :cool3:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Karmi ktoś adultem dla ras dużych? Chciałabym się dowiedzieć jak psy to zjadają, czy z apetytem czy bez...
Zastanawiam sie co mojemu kupić, bo juz nam karmy zostało tylko na jakieś 1,5 tygodnia, więc muszę coś kupić i się zastanawiam właśnie nad tą wersją Vitake..;)
Prosze o podzielenie się opinia jeśli ktoś karmi :):)

• 2 weeks later...
Posted

[B]Łukasz[/B] - a wiesz coś na temat jak ta karma sprawdza się w karmieniu takich "sportowych" szczeniaków? Mi generalnie BARDZO podoba się jej skład - jeśli chodzi o to z czego jest to jedzenie robione i jak tak się przyglądam karmie to myślę, że może być naprawdę dobra... tylko właśnie zastanawia mnie jak się sprawdza z tymi maluchami? Może znasz/spotkałeś kogoś kto swojego szczeniaka na niej generalnie chował?

Jeszcze dodam, że ja osobiście przypatruję się karmie dla psów raczej średnich/małych, nie dużych - bo z tego co widzę to jest rozdział na tylko dwie grupy ;)

Posted

Skład rzeczywiście fajny. Szkoda, że karma na kurczaku i że same duże worki.
Można w jakiś sposób zdobyć próbki (zależałoby mi na adult small i performance) ?

Posted

[quote name='egeri']Karmi ktoś adultem dla ras dużych? Chciałabym się dowiedzieć jak psy to zjadają, czy z apetytem czy bez...
Zastanawiam sie co mojemu kupić, bo juz nam karmy zostało tylko na jakieś 1,5 tygodnia, więc muszę coś kupić i się zastanawiam właśnie nad tą wersją Vitake..;)
Prosze o podzielenie się opinia jeśli ktoś karmi :):)[/QUOTE]

ja daje swoim adulta dla ras duzych kolejny miesiac i poki co nie bylo niedojedzonych porcji ;) karma sie sprawdza nawet jako nagrodki u nas, wiec smakowo musi byc ok :)

ogolnie jestem bardzo zadowolona z karmy :)

Posted

[quote name='puchu']Bzikowa, mogę ci podrzucić na trening trochę mediuma.[/QUOTE]

Oj, bardzo chętnie :) Na razie zależy mi na sprawdzeniu czy Bez nie zareaguje alergią na tę karmę, bo jest z kurczakiem.
Będziesz na seminarium za tydzień? Jak tak to byłabym wdzięczna za próbeczkę tego mediuma :)