Asti Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [url=http://www.vitake.pl/]Vitake![/url] :cool3: Quote
puchu Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Właśnie, zna ktoś? Jakie macie doświadczenia? Quote
campanulla Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='puchu']Właśnie, zna ktoś? Jakie macie doświadczenia? [/quote] Niedawno zaczęłam karmić Vetkę performancem i bardzo jej smakuje...:) A karmy dla szczeniaków używam w postaci smaczków (na przykład do klikera) i również sprawdza się naprawdę dobrze...:p Quote
puchu Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzisiaj przyjechał worek i zobaczymy co z tego będzie :) Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Skład nawet nawet...tylko cena mi nie odpowiada:shake: Quote
Drosek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kupilam ostatnio dla mojej Puppy Junior. Mama chciala Royal Canin ale mi sie spodobala strona Vitake i ja namowilam :cool3: Zapisalam sie do klubu i po rabacie cena byla calkiem OK ;) mam nadzieje namowic tez kolezanki zeszkoly wtedy bede miala worek gratis :multi: Quote
Talia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Drosek']Kupilam ostatnio dla mojej Puppy Junior. Mama chciala Royal Canin ale mi sie spodobala strona Vitake i ja namowilam :cool3: Zapisalam sie do klubu i po rabacie cena byla calkiem OK ;) mam nadzieje namowic tez kolezanki zeszkoly wtedy bede miala worek gratis :multi:[/QUOTE] Ile zapłaciłas po w pisaniu się do klubu? I na jakiej to działa zasadzie? Quote
Drosek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Talia']Ile zapłaciłas po w pisaniu się do klubu? I na jakiej to działa zasadzie?[/QUOTE] Chyba to bylo 174zl ;) Zapisujesz sie i dostajesz rabat 15% a dodatkowo punkty mozna zbierac i dostac darmowy worek jak sie poleca znajomym :cool3: Quote
puchu Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pierwsza micha za nami i psica zachwycona :) Quote
ŁukaszK Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [FONT=Arial][COLOR=#000000][FONT=Courier New][FONT=Arial]post usunięty [/FONT] [/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
PsychoSzczurek Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [URL]http://allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=vitake[/URL] Quote
egeri Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Karmi ktoś adultem dla ras dużych? Chciałabym się dowiedzieć jak psy to zjadają, czy z apetytem czy bez... Zastanawiam sie co mojemu kupić, bo juz nam karmy zostało tylko na jakieś 1,5 tygodnia, więc muszę coś kupić i się zastanawiam właśnie nad tą wersją Vitake..;) Prosze o podzielenie się opinia jeśli ktoś karmi :):) Quote
puchu Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Daję mediuma. Karma sprawdza się świetnie. Sunia ma śliczne futro, kupy ładne a co najważniejsze bardzo jej smakuje. Quote
Anza&Hacker Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [B]Łukasz[/B] - a wiesz coś na temat jak ta karma sprawdza się w karmieniu takich "sportowych" szczeniaków? Mi generalnie BARDZO podoba się jej skład - jeśli chodzi o to z czego jest to jedzenie robione i jak tak się przyglądam karmie to myślę, że może być naprawdę dobra... tylko właśnie zastanawia mnie jak się sprawdza z tymi maluchami? Może znasz/spotkałeś kogoś kto swojego szczeniaka na niej generalnie chował? Jeszcze dodam, że ja osobiście przypatruję się karmie dla psów raczej średnich/małych, nie dużych - bo z tego co widzę to jest rozdział na tylko dwie grupy ;) Quote
Bzikowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Skład rzeczywiście fajny. Szkoda, że karma na kurczaku i że same duże worki. Można w jakiś sposób zdobyć próbki (zależałoby mi na adult small i performance) ? Quote
puchu Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bzikowa, mogę ci podrzucić na trening trochę mediuma. Quote
PsychoSzczurek Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='egeri']Karmi ktoś adultem dla ras dużych? Chciałabym się dowiedzieć jak psy to zjadają, czy z apetytem czy bez... Zastanawiam sie co mojemu kupić, bo juz nam karmy zostało tylko na jakieś 1,5 tygodnia, więc muszę coś kupić i się zastanawiam właśnie nad tą wersją Vitake..;) Prosze o podzielenie się opinia jeśli ktoś karmi :):)[/QUOTE] ja daje swoim adulta dla ras duzych kolejny miesiac i poki co nie bylo niedojedzonych porcji ;) karma sie sprawdza nawet jako nagrodki u nas, wiec smakowo musi byc ok :) ogolnie jestem bardzo zadowolona z karmy :) Quote
Bzikowa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='puchu']Bzikowa, mogę ci podrzucić na trening trochę mediuma.[/QUOTE] Oj, bardzo chętnie :) Na razie zależy mi na sprawdzeniu czy Bez nie zareaguje alergią na tę karmę, bo jest z kurczakiem. Będziesz na seminarium za tydzień? Jak tak to byłabym wdzięczna za próbeczkę tego mediuma :) Quote
Recommended Posts