Jump to content
Dogomania

Moja Pani jest chora...szukam domu-Alma. Ma domek !!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Mam na imię Alma. Moja Pani ciężko zachorowała:-( i pilnie poszukuję nowego domku. Mam cztery lata,z urody przypominam Onka/no moze jestem troche mniejsza;) i jestem wysterylizowana. Jestem wesoła, nie boję się ludzi ani zwierząt. Lubię dzieci, psy i koty. Mogę być w mieszkaniu albo domu z ogrodem. Jestem posłuszna, na spacerze biegam bez smyczy. Smakuje mi każde jedzenie. Nigdy nie chorowałam. Bardzo pokocham nowego Pana albo Panią.
Tel. do kontaktu: 606-583-832
Łodz

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane, sytuacja robi się dramatyczna. Dzisiaj Pani Almy straciła przytomność na spacerze. Nie wiem jak długo jeszcze będzie w stanie się nią opiekować. Ratunku!!

Posted

Antonek napisał(a):
Cioteczki kochane, sytuacja robi się dramatyczna. Dzisiaj Pani Almy straciła przytomność na spacerze. Nie wiem jak długo jeszcze będzie w stanie się nią opiekować. Ratunku!!

Gdzie Pani mieszka ? Czy możnaby zorganizować jakieś dyżury w wyprowadzaniu Almy na spacer?

Posted

Alma mieszka ze swoją Panią na Narutowicza niedaleko biblioteki uniwersyteckiej (dokładny adres mogę podać na pw). Ja wychodzę z nią wieczorem, pozostają jeszcze spacery: poranny i południowy. Niestety jestem wtedy w pracy. Ale gdyby udało się zrobić dyżury, byłoby cudownie :)