nika28 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Miałam domek dla czarnej kici, znajoma właśnie znalazła taką i zadzwoniła do nas że nie ma co z nią zrobić. Powiedziałam żeby przywiozła, bo domek czeka na czarnulkę. Kicia miała mieć u mnie TDT na dwa dni, jednak Pan napisał mi przed chwilą że już przygarnął kota... My nie mamy ani grosza na jedzenie dla zwierząt Mama nie pracuje, a ja nie zarabiam... Kicia będzie musiała trafić do schroniska, chyba że w ciągu 2 dni znajdzie się DT/DS... Błagam... Dzisiaj jeszcze chyba wstawię zdjęcia i zacznę ogłaszać... Cholera... Kicia właśnie do mnie przyjechała (aż z Białej-Podlaskiej), bardzo boi się psa, fuka, syczy, ale też chce podejść i powąchać, zapoznać się. Do kotów bardzo ufna, jak zobaczyła Zibiego, zaczęła pędzić, ale Zibi ją obfukał i strzelił łapą . Jast kochana, mruczy głośno jak jest na rękach... Jest puszysta, ma dłuższy włos i coś z rasowca... I jest czarna jak smoła, szkoda że mój aparat robi takie g.... zdjęcia, na których wychodzi jakby była brązowa... Proszę o bardzo pilny DS... Szkoda że na zdjęciach nie widać jaka jest puchata... Quote
BasiaD Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ojejku Nika.. Tylko nie schron.. W schronach koty łapią wszystkie choróbska i potem bardzo trudno je z tego wyporowadzić.. Wyślij ma na pw nr konta, prześlę Wam 50,00 zł na karmę dla Kici... Szkoda że nie mogę jej wziąć... Taki czarnuchy to moje ukochane ( ale mam Rudzielca i Buraskę i więcej już się nie zmieści :oops: ) Quote
nika28 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 BasiaD, bardzo nam się te 50 zł przyda... Dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo ! :loveu: Zaraz wyślę PW. Mała jest przekochana, ciągle strzela baranki i mruczy. Szaleje też z piłeczką... Na cito potrzebny dom... Quote
BasiaD Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale piękna Murzyneczka... Cud, miód i orzeszki.. Nic tylko brać.. Jutro wysyłam obiecaną kaskę.. A domek to tylko najlepszy w śiwecie dla Królewny musisz wybrać... Śliczności... Szkoda, że u nie nie może być... Quote
nika28 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Ogłosiłam już koteczkę... Szkoda tylko że mój aparat robi takie g.... zdjęcia, bo ona jest 100000 x ładniejsza w rzeczywistości... Quote
BasiaD Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O rany ale słodziak... I ma różowe poduszeczki na łapkach... NIka pamiętaj, domek tylko najlepszy w świecie... Sama bym ja chetnie porwała... Quote
nika28 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='BasiaD']NIka pamiętaj, domek tylko najlepszy w świecie... Tak to jest oczywiste ;) Nie oddamy ją byle komu :shake: [SIZE="1"]PS. Przed chwilą przy osiedlowym sklepie znalazłam (a raczej znajomy) 4 maluchy... Jest tak już tak zimno, a one tam marzną i nie mają się gdzie schować... Quote
Karilka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :crazyeye:nika co z tymi maluszkami?:crazyeye: Quote
nika28 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Karilka napisał(a)::crazyeye:nika co z tymi maluszkami?:crazyeye: Nie wiem, wczoraj w nocy nie miałam już sensu iść, bo i tak bym żadnego nie znalazła... Ale dzisiaj pójdę ich szukać. BasiuD, pieniążki doszły, dziękuję bardzo :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze pewna Pani z naszej-klasy przysłała mi karmę, więc kicia uratowana :loveu: Quote
nika28 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Maluchów nie ma, szukałam ich... Jeszcze dzisiaj wieczorem pójdę... Pada śnieg... Jest strasznie zimno, jak ich nie znajdę to chyba nie przeżyją :placz: Quote
nika28 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Mała czarna jutro chyba jedzie do domku, ale narazie ciiiiiiiiiiiii ;) Nie wiem co zrobię z tą czwórką kociaków... Quote
nika28 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Pipi 27.10 pojachała do domku ! Zamieszkała w Konstantynowie Łódzkim z bardzo miłym, starszym Panem i jego żoną. Państwu dwa lata temu umarł kot ze starości, Pan bardzo długo szukał kota w internecie i wreszcie trafił na Pipi. Kicia będzie mieszkała w dużym domu z ogrodem w towarzystwie malutkiego pieska. Pan zna się na kotach jest kociarzem , uwielbia koty. Dzwoniłam już do Pana, mała aklimatyzuje się świetnie, ale pierwszego dnia nie chciała jeść. Rozmruczała się już w nowym domku :loveu: :loveu: :loveu: Będę musiała ją kiedyś odiwedzić :cool3: Quote
Recommended Posts