Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szpic mały:
MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji - [SIZE=3][COLOR=Red]2x CAC, 2 x CACIB, 2 X BOB, Zwycięzca Transylwanii 2009, Champion Rumunii, Grand Champion Rumunii !!! [/COLOR][/SIZE]
[URL="http://img39.imageshack.us/i/dscn6279.jpg/"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9230/dscn6279.jpg[/IMG][/URL]

Serdeczne Gratulacje dla hodowli Złote Gwiazdy Szkocji :) :) :) .

Posted

[COLOR=SeaGreen][SIZE=5]Brawo,gratuluję bardzo serdecznie.

[COLOR=Black][SIZE=1]Bardzo żałuję że musiałem w ostatniej chwili zrezygnowac z tych wystaw:-([/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]

Posted

Błyskotka ja mam Twój katalog z tych wystaw jak przyjadę niebawem w drodze na wystawę do Budapesztu to oddam.BRAWA DLA HANI I JEJ MALUCHA :lol:

[COLOR=SeaGreen][SIZE=5]
[COLOR=Black][SIZE=1]"Bardzo żałuję że nie musiałem w ostatniej chwili zrezygnowac z tych wystaw:-("
Jacek ja nie rozumie co Ty piszesz, żałujesz,że nie musiałeś zrezygnowac z wystaw,przecież zrezygnowałeś,bo jesteś w katalogu .
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

Przepraszam,zle napisałem powyższy post,musiałem zrezygnowac w ostatniej chwili z wyjazdu na te wystawy,a szkoda bo nie miałem konkurencji w oba dni ale nadrobię to wkrótce.

Posted

No zawsze żal jak człowiek zgłosi,nastawi się na wystawę i nie może potem jechac,szkoda.
Nie wiem czy wiesz,że Dido był wpisany w oba dni jako "kleinspitz braun und schwarz" i w pierwszy dzień był w klasie championów z MARTIN BOY Złote Gwiazdy Szkocji,a w drugi był w klasie otwartej.Ja nie wiem jak oni wypisują te katalogi :diabloti:

Posted

[quote name='Pencia']No zawsze żal jak człowiek zgłosi,nastawi się na wystawę i nie może potem jechac,szkoda.
Nie wiem czy wiesz,że Dido był wpisany w oba dni jako "kleinspitz braun und schwarz" i w pierwszy dzień był w klasie championów z MARTIN BOY Złote Gwiazdy Szkocji,a w drugi był w klasie otwartej.Ja nie wiem jak oni wypisują te katalogi :diabloti:[/quote]
Tak wiem Beatko.

Posted

Najciekawsze jest to czy gdybyś Jacku przyjechał naprawiliby swój błąd :roll:.

Dodam jeszcze że Martini skończył na tych wystawach[SIZE=3][COLOR=Red] Interchampionat !!!! [/COLOR][/SIZE]:loveu:

Posted

[quote name='Błyskotka']NajciekIawsze jest to czy gdybyś Jacku przyjechał naprawiliby swój błąd :roll:.

Dodam jeszcze że Martini skończył na tych wystawach[SIZE=3][COLOR=Red] Interchampionat !!!! [/COLOR][/SIZE]:loveu:[/quote]
Aniu wydaje mi się że nie było by problemu,przecież to dwie różne rasy,a ja zawsze mam na wystawach rodowód ze sobą.

Gratuluję ukończenia [COLOR=Red]INTERCHAMPIONATU.:loveu:[/COLOR]