Błyskotka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Szpic mały: MARTINI BOY Złote Gwiazdy Szkocji - [SIZE=3][COLOR=Red]2x CAC, 2 x CACIB, 2 X BOB, Zwycięzca Transylwanii 2009, Champion Rumunii, Grand Champion Rumunii !!! [/COLOR][/SIZE] [URL="http://img39.imageshack.us/i/dscn6279.jpg/"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9230/dscn6279.jpg[/IMG][/URL] Serdeczne Gratulacje dla hodowli Złote Gwiazdy Szkocji :) :) :) . Quote
J.G Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [COLOR=SeaGreen][SIZE=5]Brawo,gratuluję bardzo serdecznie. [COLOR=Black][SIZE=1]Bardzo żałuję że musiałem w ostatniej chwili zrezygnowac z tych wystaw:-([/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR] Quote
Pencia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Błyskotka ja mam Twój katalog z tych wystaw jak przyjadę niebawem w drodze na wystawę do Budapesztu to oddam.BRAWA DLA HANI I JEJ MALUCHA :lol: [COLOR=SeaGreen][SIZE=5] [COLOR=Black][SIZE=1]"Bardzo żałuję że nie musiałem w ostatniej chwili zrezygnowac z tych wystaw:-(" Jacek ja nie rozumie co Ty piszesz, żałujesz,że nie musiałeś zrezygnowac z wystaw,przecież zrezygnowałeś,bo jesteś w katalogu . [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
J.G Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Przepraszam,zle napisałem powyższy post,musiałem zrezygnowac w ostatniej chwili z wyjazdu na te wystawy,a szkoda bo nie miałem konkurencji w oba dni ale nadrobię to wkrótce. Quote
Pencia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No zawsze żal jak człowiek zgłosi,nastawi się na wystawę i nie może potem jechac,szkoda. Nie wiem czy wiesz,że Dido był wpisany w oba dni jako "kleinspitz braun und schwarz" i w pierwszy dzień był w klasie championów z MARTIN BOY Złote Gwiazdy Szkocji,a w drugi był w klasie otwartej.Ja nie wiem jak oni wypisują te katalogi :diabloti: Quote
J.G Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Pencia']No zawsze żal jak człowiek zgłosi,nastawi się na wystawę i nie może potem jechac,szkoda. Nie wiem czy wiesz,że Dido był wpisany w oba dni jako "kleinspitz braun und schwarz" i w pierwszy dzień był w klasie championów z MARTIN BOY Złote Gwiazdy Szkocji,a w drugi był w klasie otwartej.Ja nie wiem jak oni wypisują te katalogi :diabloti:[/quote] Tak wiem Beatko. Quote
Błyskotka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Najciekawsze jest to czy gdybyś Jacku przyjechał naprawiliby swój błąd :roll:. Dodam jeszcze że Martini skończył na tych wystawach[SIZE=3][COLOR=Red] Interchampionat !!!! [/COLOR][/SIZE]:loveu: Quote
J.G Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Błyskotka']NajciekIawsze jest to czy gdybyś Jacku przyjechał naprawiliby swój błąd :roll:. Dodam jeszcze że Martini skończył na tych wystawach[SIZE=3][COLOR=Red] Interchampionat !!!! [/COLOR][/SIZE]:loveu:[/quote] Aniu wydaje mi się że nie było by problemu,przecież to dwie różne rasy,a ja zawsze mam na wystawach rodowód ze sobą. Gratuluję ukończenia [COLOR=Red]INTERCHAMPIONATU.:loveu:[/COLOR] Quote
filonek_bezogonek Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Takiego Martini to mozna pic wielkimi lykami. Gratuluje p.s. podajcie pelna stawke z pomeranianow jak mozecie Quote
Błyskotka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Pomków nie było. Były szpice małe białe. Beata ma katalog to sprawdzi ;). Quote
Karma Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Gratulacje dla ZŁotych Gwiazd Szkocji i Pani Hanii. Quote
Riviera Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dziękuję wszystkim za gratulacje i pozdrawiam serdecznie Złote Gwiazdy Szkocji. Quote
Recommended Posts